Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:Aha,jelenleg Ő is megmosolyog téged....Raziel írta:megnéztem a portrédat....énis kivel vitatkozok![]()
![]()
volt már csajod
![]()
![]()
nah akkor írsz bemutatkozást? Vagy csak így nagy a szád?
Gondolom nagyon nagy menő lehetsz....otthon elmenő...![]()
![]()
![]()
de 10évesen az is teljesítmény![]()
![]()
Amúgy ő lenne Raziel (allias H.G.)
http://kepfeltoltes.hu/070620/Raziel_ww ... es.hu_.jpg
bakker tudtam,h sötét vagy,de h ennyire...
Aha,jelenleg Ő is megmosolyog téged....Raziel írta:megnéztem a portrédat....énis kivel vitatkozok![]()
![]()
volt már csajod
![]()
![]()
De kár már mész isRaziel írta:pont most ja,na mostmár kopásozsimiki írta:Pont most 7végén![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grecki nem is rossz ötlet nem
![]()
![]()
![]()
Pont erre vágytam, mit szólnál, ha az Üllői útnál találkoznánk?Raziel írta:grecki írta:Bocs, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg. Májki, Raziel mióta ekkora Hamilton szurkoló? Korábban is formaegyezett veletek az f1topicban?
Kezd már el te is,omg![]()
![]()
.Nem f1eztem velük az f1 topicban kedves grecki
még vmi kérdés, hétvégére megbeszélünk vhol egy talit,autogrammokat szivesen adok...
Abból is csak veszekedés lenne hogy én oda mit irok,mert a ferrari sehol nincs....
grecki írta:Bocs, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg. Májki, Raziel mióta ekkora Hamilton szurkoló? Korábban is formaegyezett veletek az f1topicban?
Szerintedgrecki írta:Bocs, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg. Májki, Raziel mióta ekkora Hamilton szurkoló? Korábban is formaegyezett veletek az f1topicban?
Köszike...Shandor írta:Többnek tűnik, mint a mienk, úgyhogy külön GRAT!grecki írta:Nem, a Pénzügyi és Számviteli Terroriskolába járok... Sajnos...![]()
Anal (Los és Zozzy ne gondoljatok rosszra, amit ti csináltok az más...)
Valszám
Opkut1-2
Stat1-2
Számtech1-2-3
De hála az égnek egyikkel sem kell már foglalkoznom...
......ozsimiki írta:Év közben nem volt biztos,h maradnak másodosztályban,mégis megvédtem a jogtalan [auto_cenzúra]Raziel írta: Nyugodtan...mondtam már hogy magaddal foglalkozz.A nagy fradi miatt van ekkora szád,nem tetszik hogy még 1évig maradnak.Attól még járhatsz meccsekrecsak nem szeretem mikor egy olyan ember dirigál akinek semmi köze nincs hozzá és akitől nem fogadom el,ha modik szolnak,akkor veszem a lapot.
Vagy Te máshogy emlékszel?
Amúgy annyi közöm van védeni a Fradit,mint neked szidni...amúgy már írtam,h a modik is szóltak már RÁd,és nem csak egy modi veszi észre a fórumról ha folyamatosan csak szítod a feszkótDe abban igazad van,h az Ő feladatuk lépéseket tenni..viszont BÁRKI (én is) szólhatok ha nem tetszik....
Te meg foglalkozz a csapatoddal,aszhem DVTK,ne a Fradival
Többnek tűnik, mint a mienk, úgyhogy külön GRAT!grecki írta:Nem, a Pénzügyi és Számviteli Terroriskolába járok... Sajnos...![]()
Anal (Los és Zozzy ne gondoljatok rosszra, amit ti csináltok az más...)
Valszám
Opkut1-2
Stat1-2
Számtech1-2-3
De hála az égnek egyikkel sem kell már foglalkoznom...
Év közben nem volt biztos,h maradnak másodosztályban,mégis megvédtem a jogtalan [auto_cenzúra]Raziel írta: Nyugodtan...mondtam már hogy magaddal foglalkozz.A nagy fradi miatt van ekkora szád,nem tetszik hogy még 1évig maradnak.Attól még járhatsz meccsekrecsak nem szeretem mikor egy olyan ember dirigál akinek semmi köze nincs hozzá és akitől nem fogadom el,ha modik szolnak,akkor veszem a lapot.
Nyugodtan...mondtam már hogy magaddal foglalkozz.A nagy fradi miatt van ekkora szád,nem tetszik hogy még 1évig maradnak.Attól még járhatsz meccsekreozsimiki írta:Szájkaratézok![]()
![]()
![]()
nézz be a portrékba,ott megtalálsz rólam infókat,én vállalom a véleményem...ekkora szád van,érdeklődve várom a bemutatkozásod
![]()
Amennyiszer szapulsz egy csapatot,jogtalanúl,annyiszor leszel kioktatva....amúgy a modik is szóltak már rád,nem is egyszer...úgyhogy psztttttttttt
VAgy ez jobban tetszik?pfffffffffffffffffffffffffffffff
![]()
![]()
Amúgy Game kollega is rövidesen leírja Rólad a véleményét gondolom ide,ha én már elkezdtem,nem kell sokat várnod ráMeg fogsz lepődni....
Azért össze ne vesszetek!Raziel írta:1,Te nem vagy senkimse,meg h jössz ahhoz h lenézel?mondtam már egy párszor hogy magaddal foglalkozzál öcsém,ne szájakaratézzál forumon keresztülozsimiki írta:
Raziel nálad nem csak Én,de mindenki más is okosabb itt,még r.m.c.f. is,ami nagy szóóó![]()
![]()
Semmi mást nem csinálsz,csak ahogy lehet elkezded szidni a Fradit...ebből áll az intelligenciád itt....na meg fényezed a M.U.-t+amióta jópáran megemlítették,h ez egy BARCA fórum,irogatsz a BARCA vs. Realba...ennyit csinálsz![]()
![]()
2.Nem csak azóta irok a barca vs real-ba miota szoltak,előtte is irtam,azóta is irok.Nem fényezen az Man Ud,már régen nem irtam rólluk semmit...
3.téma lezárva,a fradit utálom soha nem fogom szeretni,szerintem ez is az én dolgom,ne köss bele mindenbe,más is tud normálisan velem beszélni pl Game90...
És többet nem akarom hallani se tőlled ,sem senki mástól hogy én hova irok,meg mit,meg milyen kép van nekem betéve stb.ha rosszat irok akkor LM19 v. Vito ugyis szól...erről ennyit.
1,Te nem vagy senkimse,meg h jössz ahhoz h lenézel?mondtam már egy párszor hogy magaddal foglalkozzál öcsém,ne szájakaratézzál forumon keresztülozsimiki írta:
Raziel nálad nem csak Én,de mindenki más is okosabb itt,még r.m.c.f. is,ami nagy szóóó![]()
![]()
Semmi mást nem csinálsz,csak ahogy lehet elkezded szidni a Fradit...ebből áll az intelligenciád itt....na meg fényezed a M.U.-t+amióta jópáran megemlítették,h ez egy BARCA fórum,irogatsz a BARCA vs. Realba...ennyit csinálsz![]()
Ez nagyon bme-s mateknak tűnik.. Az is? (nekem matekB1, matekB2, operációkutatás és stat a módszertani szigorlat anyagom, csak azért kérdem!grecki írta:Basszus, tegnap elfelejtettem...
Kissé elcsúszva (kábé két évvel...), de törve nemleszigorlatoztam módszertanból, úgyhogy soha, de soha, de soha többé nem kell se matekot, se operációkutatást, se ki-beb'aszott statisztikát tanulnom! HOGY ROHADJANAK MEG!!!!
![]()
![]()