Így van, gyakorlatilag a védelemnek kell többet segítenie.Rumig írta:Nem rossz, nem rossz, de szivesebben láttam volna mesés szereléseketkovinho írta:Két videó Yaya barátunkról. Nem rossz...![]()
Elvégre azért jön.
Nem rossz, nem rossz, de szivesebben láttam volna mesés szereléseketkovinho írta:Két videó Yaya barátunkról. Nem rossz...
Ő se a világos kategóriába tartozik....kovinho írta:Nagyon jó arc lesz úgyérzem.![]()
Azzal lenne teljes a kollekció a "csokinyuszik"-ból ha jönne Abidal. Szegény Chivu elveszve érezné magát
Mester majd beszél vele, és dönt mit csinál! Marad akkor vállalja, hogy padozik és harcol a csapatba kerülésért!Zozzy 5 írta:Csak azt nehéz lesz felfogatni mondjuk Decoval, hogy üllj még egy kicsit a padon, hosszú a szezon, egyszer csak rád is sor kerül majd... Deco egy percig sem fog neked padozni.Scorpio írta: Nem kell senkinek mell meni! Hosszú a szezon, sérülés eltiltás is lesz! Így mindenkire szükség van!
Csak azt nehéz lesz felfogatni mondjuk Decoval, hogy üllj még egy kicsit a padon, hosszú a szezon, egyszer csak rád is sor kerül majd... Deco egy percig sem fog neked padozni.Scorpio írta: Nem kell senkinek mell meni! Hosszú a szezon, sérülés eltiltás is lesz! Így mindenkire szükség van!
Máshogy meg sem nyugtathattad volna a népet!Scorpio írta: Nem kell senkinek mell meni! Hosszú a szezon, sérülés eltiltás is lesz! Így mindenkire szükség van!
Nem kell senkinek mell meni! Hosszú a szezon, sérülés eltiltás is lesz! Így mindenkire szükség van!Zozzy 5 írta:ha Eto'o a második meccs után elmenne, akkor nem nyilatkozna olyat, hogy nagyon örül Henry érkezésének. Közismert, hogy nagy cimbik. Ha pedig elmegy Deco, senkinek sem kell padozni a 4 sztár közül.Barcaforever írta:Most jön a szokásos kérdés. ki fog padozni??????????????????![]()
![]()
Eto'o a 2. meccs után elmenne és Henry se akarna sztem.Nálam ez az igazolás egy fajta biztosítékot jelent, ha elmenne Eto'o.
ha Eto'o a második meccs után elmenne, akkor nem nyilatkozna olyat, hogy nagyon örül Henry érkezésének. Közismert, hogy nagy cimbik. Ha pedig elmegy Deco, senkinek sem kell padozni a 4 sztár közül.Barcaforever írta:Most jön a szokásos kérdés. ki fog padozni??????????????????![]()
![]()
Eto'o a 2. meccs után elmenne és Henry se akarna sztem.Nálam ez az igazolás egy fajta biztosítékot jelent, ha elmenne Eto'o.
Bocsesz rossz infót adtam leBojan Krkic írta:Amikor mi megvásároltuk akkor még a Bayern München is érdeklődött érte.Tesom nagy Bayernes és állítólag a felhalmozott átigazolásra szánt pénz kb. 100 rugójuk van a bankszámlán-nyilatkozta a München elnöke BeckembauerMihu írta:Szerintem 18, 20-at simán megérfcbarcelonazsombi írta:Szerintem Deco el fog menni. Mert neki már nem nagyon lesz helye ebbe a csapatba. S érte még kaphatnánk is normális összeget. Jó lenne ha a Chelsea adna érte valami jó kis ajánlatot. Mennyit érthet Deco úgy, hogy mi akarjuk eladni???
Úgyhogy most itt a remek alkalom,és elvihetik.
Bár így hogy már leigazolták Ribéryt........
Amikor mi megvásároltuk akkor még a Bayern München is érdeklődött érte.Tesom nagy Bayernes és állítólag a felhalmozott átigazolásra szánt pénz kb. 100 rugójuk van a bankszámlán-nyilatkozta a München elnöke BeckembauerMihu írta:Szerintem 18, 20-at simán megérfcbarcelonazsombi írta:Szerintem Deco el fog menni. Mert neki már nem nagyon lesz helye ebbe a csapatba. S érte még kaphatnánk is normális összeget. Jó lenne ha a Chelsea adna érte valami jó kis ajánlatot. Mennyit érthet Deco úgy, hogy mi akarjuk eladni???
Szerintem 18, 20-at simán megérfcbarcelonazsombi írta:Szerintem Deco el fog menni. Mert neki már nem nagyon lesz helye ebbe a csapatba. S érte még kaphatnánk is normális összeget. Jó lenne ha a Chelsea adna érte valami jó kis ajánlatot. Mennyit érthet Deco úgy, hogy mi akarjuk eladni???