Gauchomester írta:Ha úgy gondoljátok, hogy Henryról, Touréről, vagy a további igazolsáokról kis ismertetőt kellene írni, szívesen írnék egyet a tavalyi Zambis után... és szerintem ezzel nem csak én egyedül vagyok így...
Az a helyzet, hogy nagyon sok eltűnt a föltételkor, ez persze nem baj, megvannak, csak ismét be kell linkelni a pontok alá, és természetesen a héten frissíteni fogjuk a keretet a változások alapján. Frissítjük ezzel együtt a cikkek tartalmát is, különösen az adatokat.
És igen, aki érez magában tehetséget, attól szívesen látunk bemutató cikkeket. E tekintetben fölhívnám arra a figyelmet, hogy eredeti anyagot várunk, olyat, amiben számos érdekesség van, olyan információk a játékosokról, melyek kevésbé közismertek. Pl miért és hogyan, hol kezdte el a játékot az adott egyén. Ez csak egy példa volt, a lényeg, hogy ne csak az érintett profi pályafutása legyen benne...
Mindenkinek köszönjük, ha fárad ezzel, de azt nem tudjuk megígérni, hogy minden cikk fölkerül. Ez attól függ, milyen lett. Ha valaki ír egyet, írja be ide, hogy írja, és aztán a kész terméket nekem privátban küldje. Köszi
Slither írta:A Roselles cikkben ez a mondat: „
vagy vált a hozzáállásán, vagy vált a hozzáállásán, mert szigorítani kell, ez önmagától nem megy"

a kiemelt rész 2-szer lett véletlenül leírva, vagy Rosell mondta így a nyomatékosítás miatt?
Ezt így mondta, nem írtuk le kétszer.
A másik véleményhez, a Touré-útlevél kérdéshez azt tudom mondani, hogy tudtommal nekünk van igazunk, Yayának nehezen lesz lesz EU-s útlevele egy hamar, örökké máshol játszott, ez nem szól a javára, amellett, hogy Spanyolországba csak most igazolt. Amennyit olvastam a kérdésről, sehol nem említették, hogy esélye lenne EU-s papírra.