Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vagyok szónok, de szerintem arra értette Richardinho, hogy az új design miatt még nem elérhető minden, pl Hírarchívum meg játékoskeretek meg ezek. De Dinho ezek idővel elérhetők leszneklionelmessi19 írta:
Ezt mire érted?
Milyen szolgáltatások?
Egyébként az fcb.com-on átlag 2 cikk jelenik meg naponta, amiből 1 minimum semmitmondó, felesleges.
Ma pl. még egy sem jelent meg, tegnap meg kettő, száraz statisztika.
Egyébként nyaralnak a cikkírok is ám ...![]()
Én tegnap jöttem meg. Ma valszeg írok is vmit ha lesz olyan.
Ezt mire érted?Richardinho írta:Nem akarok senkit és semmit fikázni, nem tom, hogy a nyár miatt van e(nem hiszem, mert az fcbarcelona.com-on minden nap több friss cikk jelenik meg), de nagyon kevés szolgáltatást nyújt most az amúgy kedvenc weblapom az EuroBarca.hu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a helyzet, hogy nagyon sok eltűnt a föltételkor, ez persze nem baj, megvannak, csak ismét be kell linkelni a pontok alá, és természetesen a héten frissíteni fogjuk a keretet a változások alapján. Frissítjük ezzel együtt a cikkek tartalmát is, különösen az adatokat.Gauchomester írta:Ha úgy gondoljátok, hogy Henryról, Touréről, vagy a további igazolsáokról kis ismertetőt kellene írni, szívesen írnék egyet a tavalyi Zambis után... és szerintem ezzel nem csak én egyedül vagyok így...
Ezt így mondta, nem írtuk le kétszer.Slither írta:A Roselles cikkben ez a mondat: „vagy vált a hozzáállásán, vagy vált a hozzáállásán, mert szigorítani kell, ez önmagától nem megy"
a kiemelt rész 2-szer lett véletlenül leírva, vagy Rosell mondta így a nyomatékosítás miatt?
Nem te voltál régen úgy regelve h Bleydh? Asszem ő is katalán volt és lefordította nekünk a barca himnuszt és még azt is leírta h kell kiejteni.putamadrid írta:csaó, Catalan vagyok
Ha lehetséges visszatérnék az oldalra. Bár az is lehet már nem is emlékeztek rám, pedig én is ott voltam az alapítók között...
Remélem vmi választ azér kapok.
Na szevasztok és FORÇA BARÇA!
Peti-nek is ez volt a próblémája és neki sikerült megoldania a dolgot.Replay írta:természetesen a legújabb van telepitve.Henry írta:nálam minden oké...
Szerintem frissítsétek a flash progit!
No megoldódni látszik a problémám, mert ha bejelentkezek rendesen akkor előjönnek a flashes hírek is! Tudom mindenkinek tanácsolni, hogy próbálja ki, ha hasonló gondja van, mint nekem.
természetesen a legújabb van telepitve.Henry írta:nálam minden oké...
Szerintem frissítsétek a flash progit!