Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki nem fo.sa le?Raziel írta:Ma van a névnapom![]()
![]()
grecki írta:MOndom, Raziel, így törzskönyvezték 1997-ben...Perrero írta:ma van p.cs nap![]()
Vmi rémlik...Slither írta:Én is emlékszem erre. Utána te be is írtad, hogy a csajod "átvette a hatalmat".Los Banditos írta: Pedig én emlékszem olyanra, hogy egy délután a te neveddel jelentkezett be, és ott írt arról, hogy miért nem a csajotokkal foglakoztok.![]()
Én is emlékszem erre. Utána te be is írtad, hogy a csajod "átvette a hatalmat".Los Banditos írta: Pedig én emlékszem olyanra, hogy egy délután a te neveddel jelentkezett be, és ott írt arról, hogy miért nem a csajotokkal foglakoztok.![]()
Pedig én emlékszem olyanra, hogy egy délután a te neveddel jelentkezett be, és ott írt arról, hogy miért nem a csajotokkal foglakoztok.grecki írta:He? Nem. Ilyen nem volt. Legalábbis én nem emlékszem ilyenre...Zozzy 5 írta:
Ő volt az, aki egyszer feljött, és leqúrt mindnekit, hogy ne beszéljünk ennyit erről az átkozott fociról, hanem menjünk a nőinkhez?![]()
Mikinek mondta, hogy engedje oda a csaját a géphez...
He? Nem. Ilyen nem volt. Legalábbis én nem emlékszem ilyenre...Zozzy 5 írta:
Ő volt az, aki egyszer feljött, és leqúrt mindnekit, hogy ne beszéljünk ennyit erről az átkozott fociról, hanem menjünk a nőinkhez?![]()
Csak azt ne mondd, hogy nézni szoktálSaviola írta:Zsebhokiban pedig tökutolsó vagy,szóval csak pszt.![]()
Ő volt az, aki egyszer feljött, és leqúrt mindnekit, hogy ne beszéljünk ennyit erről az átkozott fociról, hanem menjünk a nőinkhez?Game90 írta:Jó beszólásai voltak az tutiPersze, eltiltottad, nehogy tovább égessen![]()
![]()
Zsebhokiban pedig tökutolsó vagy,szóval csak pszt.Game90 írta:Zsebhoki, sakk és PS2-zésel fuero írta:És te miket sportolsz?![]()
A sakk felemészti az összes energiámat...
![]()
Szerk. és jó vagyok kő, papír, ollóban is![]()
Hát én cigi nélkül is egésznap fekvőztem volna.el fuero írta: Azt biztos h le kéne tenni. Mert volt olyan edzés nálunk h megkérdezték ki cigizik és aki bevallotta annak egész edzésen(kb. 2 1/2 h) futni kellett. De nem szimpla kocogás hanem sprintek. Megvoltak adva a szintidők és azt ha nem futod meg akkor fekvő. Annyit kellett nyomni amennyivel túlmentél a szintidőn.
Zsebhoki, sakk és PS2-zésel fuero írta:És te miket sportolsz?
Jó beszólásai voltak az tutiPersze, eltiltottad, nehogy tovább égessen![]()
![]()
3????? Én az idén 2-t toltam egyszerre, de sajnos ez meg is látszott a bizonyítványomon. Ezért inkább ott hagytam a focit és most már csak az amcsifocira koncetntrálok. Különben nagy sport ember vagyokGame90 írta:Én is annyi vagyokLenne kedvem az amerikai focihoz, csak egy kicsit sok lenne már a többi 3 sportág mellett
Persze, eltiltottad, nehogy tovább égessengrecki írta:De nem hiszem, hogy rendszeresen fog irogatni...