Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.translate.google.comBodi írta:OFF
Még pár napja ebben a topicban valaki belinkelt egy marha jó oldalt,ami spanyol szöveget fordított angolra,csak most már nem találom,hiába kerestem vissza.Nem rémlik valakinek,hogy mi volt az?
Ott lesz Marquez, aki bármikor játszhat védőt és Thuram is valszeg marad, szóval ezzel nem lesz gond.roonie írta:Ha Chivu nem jön akkor jön Milito aki szeretne itt játszani! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én örülnék még egy védőnek a Chivu/Milito/Pepe hármason kívül is, nem tudom megmondani miért, de így érzem.Talán a sérülések, vagy fene tudja.
Mindenki szeretne még egy védőt.Milito nem rossz de én Chivunak örülnék nagyon!roonie írta:Ha Chivu nem jön akkor jön Milito aki szeretne itt játszani! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én örülnék még egy védőnek a Chivu/Milito/Pepe hármason kívül is, nem tudom megmondani miért, de így érzem.Talán a sérülések, vagy fene tudja.
Remélem hogy te sem gondolod komolyan amit most itt leírtál...fölösleges volt koptatni ezért a billentyűzetedet...Blaugrana Gabo írta:Mi ez a hiszti Chivu körül????????
Ha nem jön nem jön... Lesz helyette 1000 másik játékos, aki szívesen, és büszkén viseli a Barca mezt!
Egy kis emlékeztető erről a "csodagyerekről"...
"Ronaldo ívelt a jobboldalról az alapvonalról. Heinze a túloldalon gyűjtötte be a labdát, majd középre adott, ahol Carrick vette át, majd 17 méterről a kapu bal felső sarkába bombázott. 6-0
Egy hazai szöglet után röviden szabadítottak fel a védők, így a labda Giggshez került, aki beadott a bal oldalról. A középen berobbano Smith még lemaradt róla, a hosszú oldalon érkező Ronaldo viszont már nem és az 5-ös sarkáról a kapu bal oldalába bombázott. 5-0
Giggs iramodott meg a jobboldalon, majd a 16-os oldalvonaláról passzolt középre, ahol Rooney érkezett, s lőtt az 5-ösről a kapu jobb alsó sarkába úgy, hogy a labda a kapufáról pattant a hálóba. 3-0
Ronaldo cselezgetett a jobboldalon, majd középre adott, ahol Carrick érkezett, jobbal átvette a labdát, majd 17 méterről kapura csavart. Doni kapus alaposan elnézte a kapu bal oldalába tekeredő labdát. 1-0. Ezzel a találattal összesítésben 2-2-re áll a két csapat, de idegenben lőtt góllal a manchester a továbbjutó."
Nos, úgy tudom a román pénzéhes parasztgyerek középső védő volt ezen a meccsen...
azért ezzel nem értenék egyet!Ennyiből Puyolnak is mennie kéne(nehogy menjen,csak példa)mert neki is voltak már rossz emccsei!Ez igy nem jo,amit modntál!Blaugrana Gabo írta:Mi ez a hiszti Chivu körül????????
Ha nem jön nem jön... Lesz helyette 1000 másik játékos, aki szívesen, és büszkén viseli a Barca mezt!
Egy kis emlékeztető erről a "csodagyerekről"...
"Ronaldo ívelt a jobboldalról az alapvonalról. Heinze a túloldalon gyűjtötte be a labdát, majd középre adott, ahol Carrick vette át, majd 17 méterről a kapu bal felső sarkába bombázott. 6-0
Egy hazai szöglet után röviden szabadítottak fel a védők, így a labda Giggshez került, aki beadott a bal oldalról. A középen berobbano Smith még lemaradt róla, a hosszú oldalon érkező Ronaldo viszont már nem és az 5-ös sarkáról a kapu bal oldalába bombázott. 5-0
Giggs iramodott meg a jobboldalon, majd a 16-os oldalvonaláról passzolt középre, ahol Rooney érkezett, s lőtt az 5-ösről a kapu jobb alsó sarkába úgy, hogy a labda a kapufáról pattant a hálóba. 3-0
Ronaldo cselezgetett a jobboldalon, majd középre adott, ahol Carrick érkezett, jobbal átvette a labdát, majd 17 méterről kapura csavart. Doni kapus alaposan elnézte a kapu bal oldalába tekeredő labdát. 1-0. Ezzel a találattal összesítésben 2-2-re áll a két csapat, de idegenben lőtt góllal a manchester a továbbjutó."
Nos, úgy tudom a román pénzéhes parasztgyerek középső védő volt ezen a meccsen...
Még várjunk, annyi érdekes hír volt már!Cooltiszo írta:Nagyon jó játékos a Chivu, én is őt szeretném főleg, de Milito is angyon jó, ráadásul régóta van spanyolban, és nyíltan kijelentette hogy ide akar jönni, ilyen játékosok kellenek nekünk, ja és ha a játékos is ide akar jönni akkor a klub is alább adja igényeit(Abidal).
Már sokkal korábban megkellet volna állapodni! De ahogy írtam legalább kiderül mennyire akar Barcában játszani! Ha nem akkor Milito is jó lesz!Zozzy 5 írta:Hagyjuk már a vezetőséget. Megállapodtak, ennyi a lényeg. Ha Chivu Barca játékos akarna lenni, akkor már bemutattuk volna.
Hagyjuk már a vezetőséget. Megállapodtak, ennyi a lényeg. Ha Chivu Barca játékos akarna lenni, akkor már bemutattuk volna.Scorpio írta:Ez a bajom, hogy Chivunál nem lehet tudni! S ha vezetők már hamarabb megegyeznek a Romával akkor nincs ilyen gond! Ahogy másik Fórum társ írta, korábban Madrid még edzőt kereset, s nem szólt volna közbe! Na de így izgalmas, s kiderül mennyire szeretne Barcában játszani!