Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.07.03. 11:26:01

Én már azt mondom, hogy menjen inkább az Interbe. De ha Madridba fog kikötni... :roll: :cry: :cry: Nagyon nagyot csalódnék benne.

Ja és ha már ide jönne, akkor se örülnék neki annyira :( :?
Rita
Jugador del Barça

2007.07.03. 11:13:58

uhhhh..mindjárt fölrobbanok..Úgy jöttem föl az eurobarcára,hogy biztos azt a hírt fogom olvasni,hogy a számomra rokonszenvesnek tűnő Chivu már a miénk.Erre azok a hülye,beképzelt,gazdag ...... madridisták elveszik előlünk.legalábbis a hír szerint.Én sokkal jobban örülnék mostmár Militonak mer ő ITT akar játszani,míg Chivu már hetvenszer elmondta,hogy ő szeretne itt is,ott is játszani,ez is meg az is a kedvenc csapata. :roll: És ha a Reálba vágyik akkor Barcelonába be se tegye a lábát,csak egymás elleni meccseken mikor majd jól elverjük a "királyi gárdát".Milito a király aki kijelentette,hogy Messi a legjobb,és ő vele szeretne játszani,és azt is mondta h nem akar madridba menni!Ilyen játékos kell nekünk!Chivu elásta magát előttem,menjen csak a vesztes madridba mer jövőre mi nyerünk!! :twisted:
noname
Llegenda del Barça

2007.07.03. 10:53:50

Bodi írta:OFF
Még pár napja ebben a topicban valaki belinkelt egy marha jó oldalt,ami spanyol szöveget fordított angolra,csak most már nem találom,hiába kerestem vissza.Nem rémlik valakinek,hogy mi volt az?
www.translate.google.com
A Fifa egy szégyen
Bodi
Director del Fútbol

2007.07.03. 10:52:51

OFF
Még pár napja ebben a topicban valaki belinkelt egy marha jó oldalt,ami spanyol szöveget fordított angolra,csak most már nem találom,hiába kerestem vissza.Nem rémlik valakinek,hogy mi volt az?
noname
Llegenda del Barça

2007.07.03. 10:52:28

roonie írta:Ha Chivu nem jön akkor jön Milito aki szeretne itt játszani! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én örülnék még egy védőnek a Chivu/Milito/Pepe hármason kívül is, nem tudom megmondani miért, de így érzem.Talán a sérülések, vagy fene tudja.
Ott lesz Marquez, aki bármikor játszhat védőt és Thuram is valszeg marad, szóval ezzel nem lesz gond.
A Fifa egy szégyen
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.07.03. 10:52:23

roonie írta:Ha Chivu nem jön akkor jön Milito aki szeretne itt játszani! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én örülnék még egy védőnek a Chivu/Milito/Pepe hármason kívül is, nem tudom megmondani miért, de így érzem.Talán a sérülések, vagy fene tudja.
Mindenki szeretne még egy védőt.Milito nem rossz de én Chivunak örülnék nagyon!
Blaugrana Gabo
Barça C

2007.07.03. 10:51:40

:oops: na jó, lehet eltúloztam, de nem szeretem, és nem tartom nagyra a románt...
Mi miért nem tudunk egy Vidic típusú védőt találni valahol...
A Manchesternek bejött már az első évben... Lehet, jobban körül kellene nézni az európai piacon!

Ja, a Mátyus Jani pont csapatot keres! :lol:
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.07.03. 10:51:11

Hát én nem tudom mi lesz ebből de remélem nem a madridé lesz Chivu! :?
roonie
Jugador d'estrella

2007.07.03. 10:50:57

Ha Chivu nem jön akkor jön Milito aki szeretne itt játszani! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én örülnék még egy védőnek a Chivu/Milito/Pepe hármason kívül is, nem tudom megmondani miért, de így érzem.Talán a sérülések, vagy fene tudja.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.07.03. 10:42:56

A madridistán egyébként azt irják,amit mindenhol,hogy a játékossal már megyegyeztek!a klubaL MÉG NEM,szal mi vagyunk előnyben,mertmi a klubbal már megegyeztünk!
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.03. 10:42:19

Blaugrana Gabo írta:Mi ez a hiszti Chivu körül????????
Ha nem jön nem jön... Lesz helyette 1000 másik játékos, aki szívesen, és büszkén viseli a Barca mezt!

Egy kis emlékeztető erről a "csodagyerekről"...

"Ronaldo ívelt a jobboldalról az alapvonalról. Heinze a túloldalon gyűjtötte be a labdát, majd középre adott, ahol Carrick vette át, majd 17 méterről a kapu bal felső sarkába bombázott. 6-0

Egy hazai szöglet után röviden szabadítottak fel a védők, így a labda Giggshez került, aki beadott a bal oldalról. A középen berobbano Smith még lemaradt róla, a hosszú oldalon érkező Ronaldo viszont már nem és az 5-ös sarkáról a kapu bal oldalába bombázott. 5-0

Giggs iramodott meg a jobboldalon, majd a 16-os oldalvonaláról passzolt középre, ahol Rooney érkezett, s lőtt az 5-ösről a kapu jobb alsó sarkába úgy, hogy a labda a kapufáról pattant a hálóba. 3-0

Ronaldo cselezgetett a jobboldalon, majd középre adott, ahol Carrick érkezett, jobbal átvette a labdát, majd 17 méterről kapura csavart. Doni kapus alaposan elnézte a kapu bal oldalába tekeredő labdát. 1-0. Ezzel a találattal összesítésben 2-2-re áll a két csapat, de idegenben lőtt góllal a manchester a továbbjutó."

Nos, úgy tudom a román pénzéhes parasztgyerek középső védő volt ezen a meccsen...
Remélem hogy te sem gondolod komolyan amit most itt leírtál...fölösleges volt koptatni ezért a billentyűzetedet... :wink: Az a meccs semmihez sem hasonlítható volt. A Romának nagyon rossz napja volt és akkor most ilyen szempontból mondhatnád hogy Totti is csak a nevéből élt azon a meccsen vagy még abból se mert kb 3x ha mondták...Az a meccs nem lehet viszonyítási alap. Most akkor azt hozom fel hogy Getafe-Barca 4-0...Ronaldinho 'mit is' ? se csinált egész meccsen, egy labdát nem tudott lekezelni...most akkor Ronaldinho egy lelkes amatőr? :roll:
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.07.03. 10:41:57

Blaugrana Gabo írta:Mi ez a hiszti Chivu körül????????
Ha nem jön nem jön... Lesz helyette 1000 másik játékos, aki szívesen, és büszkén viseli a Barca mezt!

"Ronaldo ívelt a jobboldalról az alapvonalról. Heinze a túloldalon gyűjtötte be a labdát, majd középre adott, ahol Carrick vette át, majd 17 méterről a kapu bal felső sarkába bombázott. 6-0

Egy hazai szöglet után röviden szabadítottak fel a védők, így a labda Giggshez került, aki beadott a bal oldalról. A középen berobbano Smith még lemaradt róla, a hosszú oldalon érkező Ronaldo viszont már nem és az 5-ös sarkáról a kapu bal oldalába bombázott. 5-0

Giggs iramodott meg a jobboldalon, majd a 16-os oldalvonaláról passzolt középre, ahol Rooney érkezett, s lőtt az 5-ösről a kapu jobb alsó sarkába úgy, hogy a labda a kapufáról pattant a hálóba. 3-0

Ronaldo cselezgetett a jobboldalon, majd középre adott, ahol Carrick érkezett, jobbal átvette a labdát, majd 17 méterről kapura csavart. Doni kapus alaposan elnézte a kapu bal oldalába tekeredő labdát. 1-0. Ezzel a találattal összesítésben 2-2-re áll a két csapat, de idegenben lőtt góllal a manchester a továbbjutó."

Nos, úgy tudom a román pénzéhes parasztgyerek középső védő volt ezen a meccsen...
azért ezzel nem értenék egyet!Ennyiből Puyolnak is mennie kéne(nehogy menjen,csak példa)mert neki is voltak már rossz emccsei!Ez igy nem jo,amit modntál!
The10
Barça B

2007.07.03. 10:41:51

Ha Chivu és az ügynöke tényleg ennyire el vannak szállva maguktól, Madridban a helyük. :(
G. Milito legalább olyan jó védő, ráadásul már megtapasztalta a spanyol bajnokság légkörét, ismeri az itt játszó csatárok minden mozdulatát, tudja az erősségeiket, cseleiket, helyezkedésüket. Az egyetlen gondom vele az, hogy csak 176 cm magas, és mivel Puyol sem égimeszelő, alighanem fejjátékban verhetőek lennénk. :roll:
Bár Touré biztos segítene nekik. :wink:
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.07.03. 10:41:33

Azért nem bánná senki ha jönne!És kell egy belső védő ha ő nem jön akkor lehet nem lesz ,mert a vezetőség nem biztos ,hogy mást fog venni!
Blaugrana Gabo
Barça C

2007.07.03. 10:37:52

Mi ez a hiszti Chivu körül????????

Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.03. 10:37:45

Még várjunk, annyi érdekes hír volt már!

Az angol labdarúgó-élvonalban (Premier League) szereplő Chelsea csapatának középpályása, Frank Lampard jelenlegi klubjában szeretné befejezni a karrierjét - mondta a játékos ügynöke, Steve Kutner hétfőn. Egyes értesülések szerint a 28 éves klasszis visszautasította a szerződéshosszabítás lehetőségét, de Kutner elmondta, hogy még nem volt tárgyalás Lampard jövőjéről.
"Lampard szabadságon volt, a klub vezérigazgatója, Peter Kenyon pedig üzleti úton, úgyhogy ezért nem született meg eddig a megállapodás. De biztosíthatok mindenkit, hogy Lampard a Chelsea-ből szeretne visszavonulni" - mondta Kutner. A spanyol Barcelona és az olasz Juventus élénken érdeklődik az angol középpályás iránt, de Lampard ügynöke szerint le kell mondaniuk erről.

http://www.foci24.com

Jó hír is legyen! 8)
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.03. 10:36:42

Cooltiszo írta:Nagyon jó játékos a Chivu, én is őt szeretném főleg, de Milito is angyon jó, ráadásul régóta van spanyolban, és nyíltan kijelentette hogy ide akar jönni, ilyen játékosok kellenek nekünk, ja és ha a játékos is ide akar jönni akkor a klub is alább adja igényeit(Abidal).
Még várjunk, annyi érdekes hír volt már!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.07.03. 10:33:37

Nagyon jó játékos a Chivu, én is őt szeretném főleg, de Milito is angyon jó, ráadásul régóta van spanyolban, és nyíltan kijelentette hogy ide akar jönni, ilyen játékosok kellenek nekünk, ja és ha a játékos is ide akar jönni akkor a klub is alább adja igényeit(Abidal).
Mezner2
Entrenador del Barça

2007.07.03. 10:33:37

A Madridistán tényként kezelik Chivu leigazolását és asszondják már csak Militóra hajtunk. SZÉP VOLT MADRID ÚJRA KIBASZTATOK VELÜNK
HAJRÁ SZEREZZÉTEK MEG MILITOT IS
roonie
Jugador d'estrella

2007.07.03. 10:31:11

Persze, teljesen igaz amit Scorpio mond.
Ha idejön akkor jó, mert itt akar játszani, ha Madridba akkor meg jó hogy nem idejött. Szóval minden hazudozásra fény derül :P
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.03. 10:28:57

Zozzy 5 írta:Hagyjuk már a vezetőséget. Megállapodtak, ennyi a lényeg. Ha Chivu Barca játékos akarna lenni, akkor már bemutattuk volna.
Már sokkal korábban megkellet volna állapodni! De ahogy írtam legalább kiderül mennyire akar Barcában játszani! Ha nem akkor Milito is jó lesz!
roonie
Jugador d'estrella

2007.07.03. 10:21:59

Na majd ma kiderül. De a Madriddal már kicsit a tököm tele van amúgy. Nem lehet egy játékost se megvenni anélkül h a Madrid bele ne szólna. Múlt hét szerencse volt, mert edzővel foglalkoztak, mi meg viszonylag csendben gyorsan igazoltunk. Chivu-t már múlt héten el kellett volna intézni egy 17-18 milkás ajánlattal oszt szevasz. Fogadok ha ezen a héten igazolnánk Henry-t meg Abidalt tuti beleszólna a Madrid is. Touré-ba nem feltétlenül.
Na de ma pont kerül talán! az ügy végére. Nagyon kéne Chivu! De ha nem akkor a Milito gyerek, mert így -főleg Puyol nélkül- még mindig nem túl acélos a védelem, sőt. Én már ezt akarom látni:

Zambrotta--Puyol--Chivu/Milito--Abidal
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.07.03. 10:21:22

N azat hiszem, én végeztem Chivuval...
EZEK UTÁN NE JÖJJÖN A NOU CAMPBA!!!
Pénzéhes, hazudozik össze-vissza, pont rá öltötték a fehér mezt :twisted:
G. Milito szimpatikus a hozzáállása miatt, és ő legalább kerek-perec megmondta, hogy Mesivel szeretne játszani egy klubban. Ennyi. Chivu meg megérdemelné, hogy a Románál maradjon :evil:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.03. 10:20:32

Scorpio írta:Ez a bajom, hogy Chivunál nem lehet tudni! S ha vezetők már hamarabb megegyeznek a Romával akkor nincs ilyen gond! Ahogy másik Fórum társ írta, korábban Madrid még edzőt kereset, s nem szólt volna közbe! Na de így izgalmas, s kiderül mennyire szeretne Barcában játszani!
Hagyjuk már a vezetőséget. Megállapodtak, ennyi a lényeg. Ha Chivu Barca játékos akarna lenni, akkor már bemutattuk volna.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.03. 10:17:29

Ez a bajom, hogy Chivunál nem lehet tudni! S ha vezetők már hamarabb megegyeznek a Romával akkor nincs ilyen gond! Ahogy másik Fórum társ írta, korábban Madrid még edzőt kereset, s nem szólt volna közbe! Na de így izgalmas, s kiderül mennyire szeretne Barcában játszani!
Lezárt