Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a bíró az első végén kmoly?Gauchomester írta:Amikor útban van a labda. Azért a közepefele Roby Carlos két megmozdulására felhívnám a figyelmet, de amúgy néhány jeleneten szakadtam
És a végén (tudom hogy már számos videóban volt) a felejthetetlen, az utánozhatatlan, az egyedülálló, még a nevét sem tudom bíró
http://www.youtube.com/watch?v=j4raPxQL ... ed&search=
És egy másik hasonló![]()
hogy vannak ilyen szerencsétlen emberek is
http://www.youtube.com/watch?v=6jHEq5oG ... ed&search=
Messi még nem ért el oda, hogy a legnagyobb csillagok egyike legyen, de nincs messze tőle. Kubaláról meg gondolom nem volt a video készítőjének felvétele... ez könnyen elképzelhető...Henry írta:a főoldalon lévő videóajánlónál kiakadtam egy kicsit...
Mivan Kubalával? Mivan Messivel? Hogy mertek kihagyni őket... sok mindenkit kihagytak...
Tényleg nagy állat , ha youtubon nézek olyan videokat hogy football fighters vagy valami hasonló tuti 5 ször benne van.De robi carlos is nagy népművészeti cserépedény ,emlékeztek? a 0-3 el classicon szélen vezettük a támadás , ő meg középen összerugta etoo lábait. Ezt még több hejen is eljátszotta.noname írta:Azt én is elismerem h Materazzi jó védő.Lehet ezért:inkább odapasszolják neki az ellenfelek a labdát, mert félnek rávezetni.Viccet félretéve, olyan durva h minden második meccsen el kéne legyen tiltva.
Egy aljadék,de szntem is KUmmmaa jó védő! Aki nem elvakult,ezt mind elismeri...nézz egy kis Vb összefoglalót,meg pár SeriaA idényösszefoglalót,és egyből leesik neked isSaviola írta:De nem te vagy a bíró,hála' égnek.Egyébként meg rengeteget fejlődött,amellett,hogy egy állat.Az idei szezonban az egyik legjobb teljesítmény az övé volt az Interben.Raziel írta: Legjobbak között biztos hogy nincsenNagyon sok jobb védő van mint ő.Védekezni kb. így tud ahogy a videokba láttuk.Nagyritkán fejel egy golt.De én a bírók helyében,osztogatnám neki a pirosat,az biztos.
De nem te vagy a bíró,hála' égnek.Egyébként meg rengeteget fejlődött,amellett,hogy egy állat.Az idei szezonban az egyik legjobb teljesítmény az övé volt az Interben.Raziel írta: Legjobbak között biztos hogy nincsenNagyon sok jobb védő van mint ő.Védekezni kb. így tud ahogy a videokba láttuk.Nagyritkán fejel egy golt.De én a bírók helyében,osztogatnám neki a pirosat,az biztos.
hát azért nem nagy ritkán fejel gólt! idén viszonylag sok gólt szezett ,de az is igaz h a ő rúgta a 11eseket!Raziel írta:Legjobbak között biztos hogy nincsenNagyon sok jobb védő van mint ő.Védekezni kb. így tud ahogy a videokba láttuk.Nagyritkán fejel egy golt.De én a bírók helyében,osztogatnám neki a pirosat,az biztos.
Legjobbak között biztos hogy nincsenantiimperialista írta:Raziel írta:A világ legrosszabb védője amugy...Zidanenak is azért állt neki,mert nem birta tartani.Szégyen játékos,igy mindenki tudna védekezni ahogy ő.![]()
![]()
![]()
Szokás szerint erősen túlzol. A legjobbak között van. Ettől még egy utolsó aljas rohadék, de azt nem lehet vitatni, hogy nagyon jó védő. Ráadásul gólerős is.
Raziel írta:A világ legrosszabb védője amugy...Zidanenak is azért állt neki,mert nem birta tartani.Szégyen játékos,igy mindenki tudna védekezni ahogy ő.
A világ legrosszabb védője amugy...Zidanenak is azért állt neki,mert nem birta tartani.Szégyen játékos,igy mindenki tudna védekezni ahogy ő.Scorpio írta:Mit vársz tőle? Neki ez az alap!el fuero írta:Mien nyugodt fejet vág egy aprítás után. Ekkora favágót
Mit vársz tőle? Neki ez az alap!el fuero írta:Mien nyugodt fejet vág egy aprítás után. Ekkora favágót
Keezdem félteni a mieinket a GampertőlGauchomester írta:[
De az a durva hogy az esetek mondjuk fele Anglia, a másik fele meg Materazzi.....
Gauchomester írta:De az a durva hogy az esetek mondjuk fele Anglia, a másik fele meg Materazzi, meg Dél-Amerika. MOndjuk azért Ronnie is megmutatta homlokát az eyik Levantés bekknekSlither írta:Asszem volt már egy hasonló de azért belinkelem ezt is: http://www.youtube.com/watch?v=LF6Skj7W ... ed&search=
Alig bírtam végignézni olyan durva belemenések voltak.
Amúgy Maradona sem volt semmi az elején.![]()
Ha jól emlékszek, akkor egy kapásból szerzett gólja.barca99 írta:egyébként melyik gólja volt ennyire frenetikus?