Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem olyan biztos,h véletlenül volt ilyen a vezetőség veleGauchomester írta:Jajj, nem kell ez a fikázás. Profi játékos, nem kapott elég lehetőséget a csapatnál, pedig jó játékos, eligazolt, hogy játszasson valahol máshol. Ennyi. Számomra nagy csalódás volt az is, amikor Luis Figo eligazolt Madridba, s sjanos a BArca-szurkolók nagy része árulónak titulálta ki. Azt nem értem, miért kell szitkozódni, Saviola ezek után is ugyanúgy kell, hogy éljen az emlékezetünkben. Én nem fogok rá úgy tekinteni, mint árulóra, az tuti. És remélem vagyunk még így ezzel páran. Mert ilyenkor mutatkozik meg az, hogy ki szerette (szereti) valójában Savigólt. Amikor a kupában mesterhármast lőtt, mintha nem emlékeznék olyanra, hogy valaki kifütyülte volna, s hasonlók, hát kérem most se tegye. És még tovább megyek. Remélem jól fog játszani, s szórja majd a gólokat. Trófeákat is csak azért nem kívánok neki, mert hát ugye mégiscsak azok nekünk vannak félretéve. Remélem megtalálja a helyét, s a madridi vezetés nem lesz vele olyan aljas, mint amilyen sajnos a Barcáé volt.
![]()
Lattod az ilyenekre nincs szukseg szolj hoza valami olyant aminek van ertelme.robben írta:Kit érdekel Saviola, menjen csak nyugodtan a madridba, annyit sem fog játszani mit nálunk.Amúgy is nálunk a csere padra sem férne be, egy rakás kidobott pénz volt, semmi más!!!!!!!Csak a Barca.
Azért nem 1 szép pillanatot szerzett nekünk...robben írta:Kit érdekel Saviola, menjen csak nyugodtan a madridba, annyit sem fog játszani mit nálunk.Amúgy is nálunk a csere padra sem férne be, egy rakás kidobott pénz volt, semmi más!!!!!!!Csak a Barca.
Sajnos nem találom a nyilatkozatot, de az egész úgy nézett ki, h kérdezték a jövőjéről, és mondta h egyenlőre a Barca ajánlatára vár, más csapatok még nem keresték meg, de ha megkeresik, akkor meg fogja halgatni őket. Kérdezték h a Madriddal mi van, erre aszondta h nem kapott tőlük semmi ilyen információt, h érdekelné őket... De ki van zárva hogy odamegy, mert nem fogja elárulni a Barcát.fcbarcelonazsombi írta:Sajnos a nyilatkozatok 70%nem igaz. En most nem vedni akarom Saviolat de az is lehet, hogy nem nyilatkozot egyaltalan ilyent. De amugy engem is erdekelne az a nyilatkozat de a teljes nem csak az a mondat.
Ott van Boixos aláírásában...legalább is pár napja még ott voltkilibarca írta:Én is csalódtam benne. De ha a vezetőség normális szerződést aján neki akkor nálunk lenne, mert egyik kommentátor mondta h Thuram többet keresett nála szóval meglehetett volna adni a mit kért (most már amúgy is felesleges játékos lett volna a Barcánál, kispadra túl jó) És azt a nyilatkozatot belinkelhetné valaki amiben azt mondta nem megy a real-ba .
Már bocsi,de teljesen felhúzol...mit nem értesz itt? Vagy Te nem vágod,h a két klubb között mekkora feszkó van,pláne a szurkolók között? És egy BARCA szurkolók által IMÁDOTT játékos,aki kijelenti,h nem árulja el a csapatot,nem megy a szemükben ELLENSÉGHEZ,ezek ellenére megteszi,azt hadd lehessen már útálni,jókilibarca írta:Én is csalódtam benne. De ha a vezetőség normális szerződést aján neki akkor nálunk lenne, mert egyik kommentátor mondta h Thuram többet keresett nála szóval meglehetett volna adni a mit kért (most már amúgy is felesleges játékos lett volna a Barcánál, kispadra túl jó) És azt a nyilatkozatot belinkelhetné valaki amiben azt mondta nem megy a real-ba .
Csalódásról hallottál már? Na, én most kurvva nagyot csalódtam benne, amikor azt nyilatkozza pár hónappal ezelőtt, hogy nem alázza meg a Barcát azzal, hogy megy Madridba, errefel odaigazol hozzájuk. Hát menjen már a pi-be!kilibarca írta:Aki ilyeneket írkál őket nem tudom megérteni , akkor mit mondtál rá amikor csak ő rúgta a góljainkat![]()
Aki ilyeneket írkál őket nem tudom megérteni , akkor mit mondtál rá amikor csak ő rúgta a góljainkatSylvinho_ írta:Sztem már mehet nyugodtan, a neve mellé odaírva, hogy ........".lionelmessi19 írta:Már nem kell sok, és megy az archívba. Csak mutassák be hivatalosan...
Sztem már mehet nyugodtan, a neve mellé odaírva, hogy.............lionelmessi19 írta:Már nem kell sok, és megy az archívba. Csak mutassák be hivatalosan...
asszem erről beszéltünk anno...Slither írta:Saviola egy hazudós kis ...Tutti volt vmi balhéja a vezetőséggel, és azt is csak hazudta, hogy nem tudja miért nem számolnak vele, meg hogy nem mondták meg neki, hogy nem kell, stb.
mikor mondtaReyes és Raulű írta:én is ezt éreztem henrynál! ő is azt mondta h nem megy a barcába de mégis ment akkor ő is Áruló ( a henry a kedvenc játékosom)!