Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.10. 18:50:25

Gauchomester írta:Jajj, nem kell ez a fikázás. Profi játékos, nem kapott elég lehetőséget a csapatnál, pedig jó játékos, eligazolt, hogy játszasson valahol máshol. Ennyi. Számomra nagy csalódás volt az is, amikor Luis Figo eligazolt Madridba, s sjanos a BArca-szurkolók nagy része árulónak titulálta ki. Azt nem értem, miért kell szitkozódni, Saviola ezek után is ugyanúgy kell, hogy éljen az emlékezetünkben. Én nem fogok rá úgy tekinteni, mint árulóra, az tuti. És remélem vagyunk még így ezzel páran. Mert ilyenkor mutatkozik meg az, hogy ki szerette (szereti) valójában Savigólt. Amikor a kupában mesterhármast lőtt, mintha nem emlékeznék olyanra, hogy valaki kifütyülte volna, s hasonlók, hát kérem most se tegye. És még tovább megyek. Remélem jól fog játszani, s szórja majd a gólokat. Trófeákat is csak azért nem kívánok neki, mert hát ugye mégiscsak azok nekünk vannak félretéve. Remélem megtalálja a helyét, s a madridi vezetés nem lesz vele olyan aljas, mint amilyen sajnos a Barcáé volt.
:cry: :cry:
Nem olyan biztos,h véletlenül volt ilyen a vezetőség vele :wink: Persze ez az elvakultabbnak nem jut eszébe...amúgy mindig is bírtam őt,de ezekután nem érdekel,h mikor lőtt gólókat...átkú*t minden Barcáért szorító embert...jó neked,h ezekután is bírni fogod...én nem!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.07.10. 18:49:42

Én személy szerint nem titulálom árulónak. Csak nagyon-nagyot csalódtam benne.

Sok szépet és jót tett a Barcáért.
Köszönjük , de csalódtunk!
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.07.10. 18:46:56

Jajj, nem kell ez a fikázás. Profi játékos, nem kapott elég lehetőséget a csapatnál, pedig jó játékos, eligazolt, hogy játszasson valahol máshol. Ennyi. Számomra nagy csalódás volt az is, amikor Luis Figo eligazolt Madridba, s sjanos a BArca-szurkolók nagy része árulónak titulálta ki. Azt nem értem, miért kell szitkozódni, Saviola ezek után is ugyanúgy kell, hogy éljen az emlékezetünkben. Én nem fogok rá úgy tekinteni, mint árulóra, az tuti. És remélem vagyunk még így ezzel páran. Mert ilyenkor mutatkozik meg az, hogy ki szerette (szereti) valójában Savigólt. Amikor a kupában mesterhármast lőtt, mintha nem emlékeznék olyanra, hogy valaki kifütyülte volna, s hasonlók, hát kérem most se tegye. És még tovább megyek. Remélem jól fog játszani, s szórja majd a gólokat. Trófeákat is csak azért nem kívánok neki, mert hát ugye mégiscsak azok nekünk vannak félretéve. Remélem megtalálja a helyét, s a madridi vezetés nem lesz vele olyan aljas, mint amilyen sajnos a Barcáé volt.
:cry: :cry:
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.07.10. 18:37:24

kilibarca írta:(ha útálnám se sérülést kivánnák neki ) .
Hát igen ilyesmit nem illik kívánni senkinek még ha őt utálod a legjobban akkor sem!
kilibarca
Capitá del Barça

2007.07.10. 18:34:55

Ez az átigazolás nem is hasonlítható Figo ügy-höz . Én nem tudom utálni Saviolát aki útálja az tegye (ha útálnám se sérülést kivánnák neki ) . Ki választotta azt a csapatot a melyik a legtöbbet fizette neki és ez a madrid volt és valószinű mindenki ezt tette volna ( akivel így kiszúrtak mert szerintem kiszúrtak vele. Eurobarcán nem találtam azt nyilatkozatot )És végül csak ennyi h erre is emlékezzetek :arrow:
http://www.youtube.com/watch?v=wngu7wsBWpw
robben
Jugador del Barça

2007.07.10. 18:31:33

Én aztán nem fogom sajnálni, végre Barca szintü csatáraink vannak.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.10. 18:25:10

robben írta:Kit érdekel Saviola, menjen csak nyugodtan a madridba, annyit sem fog játszani mit nálunk.Amúgy is nálunk a csere padra sem férne be, egy rakás kidobott pénz volt, semmi más!!!!!!!Csak a Barca.
Lattod az ilyenekre nincs szukseg szolj hoza valami olyant aminek van ertelme.
Andris
Adminisztrátor

2007.07.10. 18:23:02

robben írta:Kit érdekel Saviola, menjen csak nyugodtan a madridba, annyit sem fog játszani mit nálunk.Amúgy is nálunk a csere padra sem férne be, egy rakás kidobott pénz volt, semmi más!!!!!!!Csak a Barca.
Azért nem 1 szép pillanatot szerzett nekünk... :cry:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
robben
Jugador del Barça

2007.07.10. 18:21:36

Kit érdekel Saviola, menjen csak nyugodtan a madridba, annyit sem fog játszani mit nálunk.Amúgy is nálunk a csere padra sem férne be, egy rakás kidobott pénz volt, semmi más!!!!!!!Csak a Barca.
Andris
Adminisztrátor

2007.07.10. 18:21:29

fcbarcelonazsombi írta:Sajnos a nyilatkozatok 70%nem igaz. En most nem vedni akarom Saviolat de az is lehet, hogy nem nyilatkozot egyaltalan ilyent. De amugy engem is erdekelne az a nyilatkozat de a teljes nem csak az a mondat.
Sajnos nem találom a nyilatkozatot, de az egész úgy nézett ki, h kérdezték a jövőjéről, és mondta h egyenlőre a Barca ajánlatára vár, más csapatok még nem keresték meg, de ha megkeresik, akkor meg fogja halgatni őket. Kérdezték h a Madriddal mi van, erre aszondta h nem kapott tőlük semmi ilyen információt, h érdekelné őket... De ki van zárva hogy odamegy, mert nem fogja elárulni a Barcát.

Tehát a nyilatkozat tényleg megvolt, és tényleg ezekkel a szavakkal.

Annyi az egész, hogy ez egy szerződés fogó nyilatkozat volt. Azt hitte, ez majd pirospont lesz Laportáéknál, és adnak neki egy jó zsíros szerződést, a kilátásokhoz képest persze.

Hát nem kapott...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.10. 18:15:59

Sajnos a nyilatkozatok 70%nem igaz. En most nem vedni akarom Saviolat de az is lehet, hogy nem nyilatkozot egyaltalan ilyent. De amugy engem is erdekelne az a nyilatkozat de a teljes nem csak az a mondat.
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.10. 18:11:30

kilibarca írta:Én is csalódtam benne. De ha a vezetőség normális szerződést aján neki akkor nálunk lenne, mert egyik kommentátor mondta h Thuram többet keresett nála szóval meglehetett volna adni a mit kért (most már amúgy is felesleges játékos lett volna a Barcánál, kispadra túl jó) És azt a nyilatkozatot belinkelhetné valaki amiben azt mondta nem megy a real-ba .
Ott van Boixos aláírásában...legalább is pár napja még ott volt :D :D :D De csak az a része...az a mondat.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.10. 18:03:26

kilibarca írta:Én is csalódtam benne. De ha a vezetőség normális szerződést aján neki akkor nálunk lenne, mert egyik kommentátor mondta h Thuram többet keresett nála szóval meglehetett volna adni a mit kért (most már amúgy is felesleges játékos lett volna a Barcánál, kispadra túl jó) És azt a nyilatkozatot belinkelhetné valaki amiben azt mondta nem megy a real-ba .
Már bocsi,de teljesen felhúzol...mit nem értesz itt? Vagy Te nem vágod,h a két klubb között mekkora feszkó van,pláne a szurkolók között? És egy BARCA szurkolók által IMÁDOTT játékos,aki kijelenti,h nem árulja el a csapatot,nem megy a szemükben ELLENSÉGHEZ,ezek ellenére megteszi,azt hadd lehessen már útálni,jó :?: :wink:

Elmehetett volna már régebben sok más csapatba,és szntem most is,ha nem lenne ekkora arca (amit eddig nem hittünk róla),és nem kérne ekkora összegeket...akkor nem csak a Real akarná megszerezni,és a nevetségesen gyenge Galata....ezt magának köszönheti :!: De ha vha is dobogott benne a BARCA szív,akkor ilyen lépést nem tehetne meg!

FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.10. 18:02:24

Amikor aszt a nyilatkozatot tedte akkor meg aszt is mondta, hogz mindenkep maradni akkar es a vezetosegtol varja a szerzodest. Meg kellet is varjon egy ideig amig elraktak. Amit egyertelmu, hogy nem lehetet elfogadni.
kilibarca
Capitá del Barça

2007.07.10. 17:58:37

Én is csalódtam benne. De ha a vezetőség normális szerződést aján neki akkor nálunk lenne, mert egyik kommentátor mondta h Thuram többet keresett nála szóval meglehetett volna adni a mit kért (most már amúgy is felesleges játékos lett volna a Barcánál, kispadra túl jó) És azt a nyilatkozatot belinkelhetné valaki amiben azt mondta nem megy a real-ba .
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.10. 17:53:28

Én most tényleg nem akarok senkit sem megbántani meg kétségbevonni a Barca iránti szurkolását de szerintem aki igazi és nagy Barca drukker az egyszerűen ezt a lépését nem tudja megbocsájtani neki és teljes mértékben megalapozott az hogy ilyeneket írkálnak Saviolára...Nem érzitek át azt hogy mekkora rivalizálás megy a két klub között? Engem rohadtul nem érdekel hogy a vezetők mit csináltak vele...EBBEN A HELYZETBEN NEM ÉRDEKEL...persze kecsegség volt részükről de ebben a helyzetben ez most teljesen háttérbe szorul mert Saviola a szurkolókat köpte szembe. Megmondom őszintén hogy felmerül bennem az is hogy ez az egész amit tavaly óta csinált az egy bazi nagy színjáték volt...Lehet hogy ő nincs is oda annyira a szurkolókért mint ahogy azt beállította és csak azért mondta ezt hogy emögé tudjon bújni amikor kérdezték hogy miért maradt. Ha ez a hír tényleg igaz és márpedig nagyon úgy néz ki hogy igaz akkor az én szeretett Saviolám egy kis mocsok szemétládává változik a szememben...SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM FOGOM NEKI EZT MEGBOCSÁJTANI :evil: :evil:
Kép
Sylvinho_
Capitá del Barça

2007.07.10. 17:40:29

kilibarca írta:Aki ilyeneket írkál őket nem tudom megérteni , akkor mit mondtál rá amikor csak ő rúgta a góljainkat :?:
Csalódásról hallottál már? Na, én most kurvva nagyot csalódtam benne, amikor azt nyilatkozza pár hónappal ezelőtt, hogy nem alázza meg a Barcát azzal, hogy megy Madridba, errefel odaigazol hozzájuk. Hát menjen már a pi-be!
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
Saint Germain
Jugador del Barça

2007.07.10. 17:38:51

[/quote]
Azért viszont mindenképpen hibáztatható, hogy azt nyilatkozta, nem megy a Madridba, pedig de. Nekem ez fáj nagyon.[/quote]

Elsősorban ez nem tetszik a többségnek, többek között szerény személyemnek sem. Ha egyszer kijelentette, akkor tartsa is magát ahhoz. Itt minket szurkolókat köpött arcul. Ez csak tisztesség kérdése, de sajnos a mai világban ez egyre kevéssé számít, csak a pénz, pénz, pénz...
kilibarca
Capitá del Barça

2007.07.10. 17:37:21

Sylvinho_ írta:
lionelmessi19 írta:Már nem kell sok, és megy az archívba. Csak mutassák be hivatalosan... :evil:
Sztem már mehet nyugodtan, a neve mellé odaírva, hogy ........".
Aki ilyeneket írkál őket nem tudom megérteni , akkor mit mondtál rá amikor csak ő rúgta a góljainkat :?: Meg sérülést kivántok neki pffffffffff... Én szerettem és szeretni is fogom mert szerintem nem az ő hibája , madridba akár kezdő is lehet mert kiváló játékos . Igaz h ezentúl csak a válogatottba drukkolok majd neki de akkor is . Saviola sokat tett a BARÇÁért :( nem érdemel ilyen beszédet :cry:
Sylvinho_
Capitá del Barça

2007.07.10. 17:28:03

lionelmessi19 írta:Már nem kell sok, és megy az archívba. Csak mutassák be hivatalosan... :evil:
Sztem már mehet nyugodtan, a neve mellé odaírva, hogy.............
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
Andris
Adminisztrátor

2007.07.10. 17:25:07

Már nem kell sok, és megy az archívba. Csak mutassák be hivatalosan... :evil:
- József Attila
sub_bass
Príncipe Sastre

2007.07.10. 17:19:52

Hát amit kiírva látjátok én hoztam létre a topikot :D DE ezt most gyorsan törölni kell!!! XD
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.10. 16:55:51

Slither írta:Saviola egy hazudós kis ... :evil: Tutti volt vmi balhéja a vezetőséggel, és azt is csak hazudta, hogy nem tudja miért nem számolnak vele, meg hogy nem mondták meg neki, hogy nem kell, stb. :?
asszem erről beszéltünk anno...

HA IGAZ:

a Madrid részéről egyértelmű gáncs a Barca ellen, Saviola részéről pedig álarclehullás.
mehetett volna máshova is, de nyilván a lóvé számított.
volt itt egy nagy fizetése, így a szerződését letöltötte. amikor nem játszott, csinálta az átcseszett Barca spíler szerepét, ami elég jól ment neki, mivel élvezte a Barca szurkolók támogatásátl.
évekkel ezelőtt közölték vele, hogy nem kell, ő azt mondta, hogy a KLUB és a SZURKOLÓK szeretete miatt maradni és bizonyítani akar, most pedig ezt teszi.

bocs gyerekek, de hánynom kell tőle. el is húzok innen.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.10. 16:35:41

Tudtommal Henry annyit mondott h nem valószínű h elhagyja az Arsenalt, de ha mégis, azt csak a Barcáért.Mi köze egymáshoz a két esenek? :roll:
A Fifa egy szégyen
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.10. 16:29:55

Reyes és Raulű írta:én is ezt éreztem henrynál! ő is azt mondta h nem megy a barcába de mégis ment akkor ő is Áruló ( a henry a kedvenc játékosom)!
mikor mondta :?: tavaly :?: :roll:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Lezárt