Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.11. 10:04:49

Már Saviola érkezése előtt is Imádtam a BARCÁT,amikor jött,akkor egyik kedvencem lett,és nagyon bírtam a játékát,anno ezért is sajnáltam amikor nyílvánvalóvá vált,h sajnos nem kell már ide..nem számolnak vele...
Jött ugye a remény,h mégis,pedig mégse :? De mindig is tudta,h Ő itt egy Közönségkedvenc..ImádTÁK a szurkolói....kijelentett egy dolgot (ha nem teszi,akkor is majdnem ugyanakorra gyökérség,ha odaigazol..), és teljesen az ellenkezőjét tette....

A lényeg: én,és szntem akik még hasonló véleményen vannak,fogadjuk el azok véleményét,akik ezt semmiségnek érzik,és továbbra is bírják a kis argentint,de Ők is fogadják el,h bizony,rengeteg ember szemében,akik szerették,most utálat van iránta.... és ennek nyomatékot is adok,adunk...már miért ne tehetnénk? Amúgy biztos lesz majd egy szavazás,talán itt is,de az anyaoldalon tuti,h ki minek tartja,és megérti e saviolát ezekután...nah ott majd meglátjátok,h mennyi ember szemében lett egy piszkos senki....

PONT.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.07.11. 09:33:50

A jóisten óvjon meg téged Jimmy Jumptól. :lol: :twisted: :lol: :D :lol: 8) :twisted:
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.11. 09:17:02

Gondolom az igazolást a vezetőnek szánta, csak nem gondolt a szurkolókra akik kitartottak mellette! Ahogy írtam nem tudjuk miért igazolt oda, lehet megvan az oka!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
bouba
Capitá del Barça

2007.07.11. 09:12:34

Scorpio írta:Saviola sokat tett a csapatért! Sajnos kevés volt, hogy maradjon! Vezetőséget lehet szidni, de sok értelme nincs!
az nem baj hogy eligazol csak az h hova... :?
haze71
Entrenador del Barça

2007.07.11. 08:58:25

Két dologból csinál segget: a szájájól meg a fejéből...
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.11. 08:47:54

Sajnos itt az is probléma, hogy Saviola nyilatkozott, hogy oda nem! Igaz nem tudjuk végül miért is igazolt oda!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.07.11. 08:27:01

Figo, nem ígérte meg, h nem igazol madridba és odament.

Savi megígérte...

Azért nem tűnt fel neki, h mikor pályára lépett azért mindenki állva tapsolt?????????Meg akkor ne beszéljen itt hűségről meg árulásról.... :evil: :shock: :x :x :x :x :x
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.11. 08:25:23

Saviola sokat tett a csapatért! Sajnos kevés volt, hogy maradjon! Vezetőséget lehet szidni, de sok értelme nincs!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.11. 07:40:35

Boixos írta:samu minden meccsen játszik/játszott, a nyúl viszont nem.
amikor a nyúl is folyamatosan nyomta, akkor semmivel sem volt kevesebb a samunál.
gyorsan felejtetek.
Ez a lényeg. Mondjuk annyit hozzátennék, hogy vannak, akiknek nincs mit felejteniük, mert nem is látták annak idején a Nyulat játszani.
otto'o
Barça B

2007.07.11. 02:16:25

én sosem kedveltem különösebben, talán ezért nem is zavar hogy hová igazol
(sokkal inkább hogy miért nem ment el már tavaly)
viszont azt megértem hogy akik szerették, azokban szélsőséges reakciókat vált ki távozása
annyit azonban nem érdemel hogy miatta egymással veszekedjünk
saviola elment, henry jött
szerintem nem lett gyengébb a csapatunk
:wink:
barca, barca, baaar-ca
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.07.11. 01:11:31

Mi lesz nyulacska,"elárulod a Barcát" :oops: :cry: :evil:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.07.11. 00:43:11

Mr. Master írta:Legyél az egyik legjobb Overmars, Luis Garcia és Kluivert mellett vagy legyél a legjobb Messi, Eto'o és Ronaldinho mellet. Ugye, hogy már nem is megy olyan könnyen...
Teljesen más volt akkor a játék, kár összehasonlítani a kettőt. Azóta nagyot fordult a világ, még a real is bunker focit játszik. :)

Rijkaard amikor idejött konkrét elképzelései voltak a csapattal kapcsolatban. Amihez persze ragaszkodott és amit szerintem teljes mértékben véghez is vitt.
Nem hittük volna, de képes volt elküdeni a holland különítményt, Kluiverttel az élen aki állítólag elég jó "barátja". Saviolával is közölték, hogy nem fér bele az edző elképzeléseibe, ennek ellenére nem távozott.
Sok olyan játékost eladtak már szerte a világban akik jól teljesítettek, csak épp a vezetőség/edző terveibe nem fértek bele.
Például Morientes is hasonlóan járt a madriddal.
madmax87
Jugador del Barça

2007.07.11. 00:26:05

Kissé tudathasadásos állapotba kerültem hirtelen mert a kedvenc klubbombol a kedvenc játékosom az egyik legocsmányabb klubba fog szerzödni :cry: De attol még el kell ismerni amit a csapatért tett és nem fikázni itt!!! Ezután is meg fogok nézni a meccseit és igen is szurkolni fogok neki hogy jol jáccon még ha ellenkünk jáccik is :wink: !
szemrobber
Barça B

2007.07.11. 00:14:38

El kell fogadni hogy Saviola egy zsoldos katona volt aki amíg itt volt nagyon sokat tett a csapatért. A többi (nyilatkozatai) csak máz voltak és némileg hiteltelen a Barca iránti szeretete azok után, hogy mit nyilatkozott és azok után hogy a Madridba ment. De nem áruló. Ez nem a Figo történet. A zsoldos katona nem jutott szóhoz + kevesebb lett a zsoldja.
Mi történt? Ledöntötte a saját szobrát. Neki lesz rossz hogy többszázezer szurkoló megutálta (én nem, csak tudom hova kell tenni).

Messi aki futballistaként is 100 szor több igaz Barca játékos. Itt van gyerekkora óta és inkább élne kenyéren is vizen Barcelonában mint millió eurókból Madridban. DE itt hangsúlyos hogy ki az aki Barcelonában nő fel.
AndrésIniesta24
Jugador del Barça

2007.07.11. 00:00:48

mrlevy írta:Én is szerettem a nyúlat de ha a majmokhoz igazol márpedig sztem igen :( :evil: finoman fogalmazva sem fogom szeretni!!!!és ne gyertek nekem azzal hogy mégis játszott nálunk és hogy az Ő döntése,AZ MEG HOGY "LEÁRULÓZOM"AZ ÉN DÖNTÉSEM!!!!!!!!!

FIGOT IS IMÁDTAM AZ EGYIK KEDVENCEM VOLT,DE CSAK VOLT!!!!!!!!!!!
Nekem teljesen ugyanez a véleményem szerettem Saviolát de pont a realba??? A másik, hogy mit gondol a nyúl a realban majd kezdő lesz???
VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA, VISCA FUENTEALBILLA
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.07.10. 23:51:22

lionelmessi19 írta:
Boixos írta:az tény, h egy szaar barcelonából, amelyik a helyezésekért kűzd, nehezebb kitűnni, mint egy olyanból, ami bl-döntőt játszik, és 30 pont fórral nyeri a bajnokságot. hiába rúg az ember hasonló mennyiségű gólt.
Szerintem pont fordítva. :)

Egy [auto_cenzúra] kevésbé nehéz kitűnni...
Legyél az egyik legjobb Overmars, Luis Garcia és Kluivert mellett vagy legyél a legjobb Messi, Eto'o és Ronaldinho mellet. Ugye, hogy már nem is megy olyan könnyen...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.10. 23:29:20

Szegény saviola... kezdem megsajnálni. És mi van, ha azért maradt, mert sokkal kényelmesebb volt itt maradni, hiszen krva sok pénzt kapott... és ugye nem teljesítmény alapján. :idea:
Morminho
Entrenador del Barça

2007.07.10. 23:24:33

Figo és Saviola esete teljesen más...

Saviola mindevégig próbálkozott, akkor is itt maradt amikor tudta h Rijkaardnak nincs rá szüksége, mindvégig harcolt, és sokkal többet tett a csapatért mint pl Gudjohnsen. Mindenképp maradni akart, de Rijkaard - senki se tudja h miért - nem szerette, Saviolanak soha az életbe nem jut az eszébe h a reálba igazoljon ha egy kicsi kis megbecsülést kapott volna. Gudjohnsen-nél többett tett a csapatért, még ha feleannyit játszot akkor is.

Nem örülök h elment, de az én szemembe nem lesz áruló, nem rajta múlt h ennek így kellett végződnie.....
mrlevy
Jugador del Barça

2007.07.10. 23:18:46

Én is szerettem a nyúlat de ha a majmokhoz igazol márpedig sztem igen :( :evil: finoman fogalmazva sem fogom szeretni!!!!és ne gyertek nekem azzal hogy mégis játszott nálunk és hogy az Ő döntése,AZ MEG HOGY "LEÁRULÓZOM"AZ ÉN DÖNTÉSEM!!!!!!!!!

FIGOT IS IMÁDTAM AZ EGYIK KEDVENCEM VOLT,DE CSAK VOLT!!!!!!!!!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.07.10. 22:14:58

Boixos írta:az tény, h egy szaar barcelonából, amelyik a helyezésekért kűzd, nehezebb kitűnni, mint egy olyanból, ami bl-döntőt játszik, és 30 pont fórral nyeri a bajnokságot. hiába rúg az ember hasonló mennyiségű gólt.
Szerintem pont fordítva. :)

Egy [auto_cenzúra] kevésbé nehéz kitűnni...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bagossy1
Barça C
Kapcsolat:

2007.07.10. 22:12:46

Én nem is tudom , hogy lehetett ilyen kis piszok . :evil: :evil: :evil:
Atil#FCB
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.10. 22:07:06

Guardiola írta:
Mihu írta:De még1x mondom mindenkinek aki jön itt azzal hogy jó csapatban akar játszani ahol trófeákat nyerhet...KÖNYÖRGÖM...BÁNJA A GÖRCS HOGY HA EGY MU-BA VAGY EGY MILANBA VAGY AKÁRMELYIK MÁSIK ÉLCSAPATBA MEGY EL....DE NE A LEGNAGYOBB RIVÁLISHOZ :evil:
Mas elcsapat nem erdeklodott utanna...
Mihuval teljesen egyetértek!

Amúgy a nagy igényei miatt nem kellett másnak... :wink:
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.07.10. 22:02:44

Guardiola írta: Jo csatar de soha nem volt a legjobb a Barcaban emellett fizetess es transzferrel egyutt majdnem annyiba kerult mint a most igazolt 3 jatekos meg Motta is ha jon 18 korul szoval nagyon sokba.
Nem Milito? :wink:
Guardiola
Capitá del Barça

2007.07.10. 21:58:42

Mihu írta:De még1x mondom mindenkinek aki jön itt azzal hogy jó csapatban akar játszani ahol trófeákat nyerhet...KÖNYÖRGÖM...BÁNJA A GÖRCS HOGY HA EGY MU-BA VAGY EGY MILANBA VAGY AKÁRMELYIK MÁSIK ÉLCSAPATBA MEGY EL....DE NE A LEGNAGYOBB RIVÁLISHOZ :evil:
Mas elcsapat nem erdeklodott utanna...

De ez a Saviola ugy tul van targyalva elment s kessz. Jo csatar de soha nem volt a legjobb a Barcaban emellett fizetess es transzferrel egyutt majdnem annyiba kerult mint a most igazolt 3 jatekos meg Motta is ha jon 18 korul szoval nagyon sokba. A vezetoseget megertem hogy nem hosszabitott es ha Saviolanak a penz a legfontosabb esetleg trofeak meg akkor is ha csak kispadon ul akkor engem nem idegesit soha nem volt kedvencem ezutan plane nem lessz az de nem haragszom ra hogy a Realba ment.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.10. 21:58:01

Gauchomester írta:Igen, biztos kereshetett volna máshol is ennyit, de azt hiszem, a döntés joga az övé. És ha ő a Madridot választotta, azt tiszteletben kell tartani. Nincs ebben semmi meglepő, ha a BL-rekorder csapatot választja ha egyszer hívták. Na mind1. Én kifejtettem véleményem párszor, azért remélem sokan vagyunk még, aki átérzi Savigól helyzetét...s nem szidja, mint a bokrot.
Viszlát Javier.
Hát én behalok egyeseken....bakker ez odakint nem így megy...h jéé itt játszhatok és címeket nyerhetek,akkor csak úgy lekoccolok a legősibb riválishoz :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :evil: Ő pontosan tudta az évek alatt már,h a szurkolók hogy állnak az ilyen dolgokhoz,és mennyire szeretik őt....fogjátok már fel...ilyet nem szabadot volna tennie! És ha nem akarna kumma nagy összegeket,akkor elmehetett volna szntem olaszba,angolba,vagy bárhova ahol szintén lett volna esélye címekre...de ez gyenge duma,h azért megy madridba :x
Kép
Lezárt