Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Anti ez nem neked szól elsősorban,téged nem akarlak győzködni,úgy lehetsz Saviolával,mint én Schumival,próbálod védeni ha kell...most nagyon kell szntem. Csakhogy én abban az esetben elismertem,h szemet dolgokat csinált...antiimperialista írta:Miki, értsd már meg, a profi focisták nem úgy gondolkodnak, mint a szurkolók! Azt is írtam korábban, hogy kérdeztem már meg hasonló témában játékosokat, és az volt a válasz: "sz.rd le, az a legfontosabb, hogy meg tudj élni"!
Bassszus Eldzsíííí! Lentebb régebben már rég elmagyaráztam neked,arra nem reagáltál mert igazam volt....most kezdjem előről? Mi a falloszért csak a madridnak mint nagycsapatnak kellett az áruló??? Na miért? Csak is magának köszönheti....a hülye elvárásainak...Madridnak sem azért kell mert kumma nagy focista,hanem mert ingyé megszerezhetik és ezáltal betarthatnak a Barcának....ebben ez a khetseg partner volt,ez undorító! Ráadásul nem is keres többet mint itt tette volna,bezzeg amikor más nagyobb csapatok érdeklődtek iránta kevesebb zséért,akkor nem ment,inkább végigült egy szezont a jó kis zséjéért....egy köpedelem és kész!LG írta:Azért Saviola helyébe képzeled magad, és van ajánlatod a madridtol, meg pár középcsapattol, inkább a elmész a [auto_cenzúra] focizni, csakhogy ne bántsd meg a szurkolokathát biztos hogy nem, ha mást mondasz, hazuccc
![]()
Plusz még ha beleveszed, h az előző csapatod jol kibaxogatott veled, mégjobban megkönnyiti a döntésed.
Aztán eligazolsz, vmit kéne nyilatkoznod...Azt mégse mondhatod, h hát ugye nem kelletél az előző csapatodnak ezért eljöttél ide focizgatni. Vhogy meg kell nyerni a közönséget ezért 1 kicsit be kell nyalni, meg ugye a Marca meg az AS szeret hozzákölteni is egy pöppet![]()
![]()
Én még akkor sem lennék rá mérges, h azt nyilatkozta volna, h Laporta, Csiki, Feri bekaphatják, mert jogos lett volna
Ez is fáj nekem,de nálam ez nem nyom annyit a latba...ha nyilatkozik,ha nem,ez ekkora közönségkedvenc,aki nagyon is tudja milyen dolgok vannak arrafele,nem szabadna elmennie egy ekkora riválishoz...na de ez az én véleményem...elprat írta:Lehet nem bosszantana a dolog ennyire ha nem teszi azt az -utólag nézve-undorító nyilatkozatot Madridba igazolása előtt...ez fáj sokaknak,és igenis ezek után simán elképzelhető.....SAJNOS,DE HOZZÁTESZEM:SZERINTEM![]()
Azok alapján amit mondott és amit aztán tett,nem csodálkoznék ha ennyi "tisztelet",vagy inkább "köszönet" sem lenne benneBoixos írta:láttam nem egy olyan focistát, akik a volt csapatuknak rúgott góljuk után a kezüket sem emelték fel az örömködéshez, mert nem akarták sokkolni a népeket.
kiváncsi vagyok, h a nyúl mit fog csinálni, ha ne adj Isten betalál ellenünk.
HENKE CELTIC-BARCA 2 eve mikor az oroszok kivertek a nyolcaddontoben !grecki írta:Boixos hsz-e alapján nekem egyből Suker jutott eszembe, aki A Sanchez Pizjuanban lőtt egy gólt a Madrid mezében, és rohadtul nem ünnepelt semmit... Vmi hasonlót szeretnék látni Saviolától is, ha esetleg betalálna ellenünk... Azt hiszem, akkor abban benne lenne az őszinte véleménye... Ha ott cigánykerekeket hányna, akkor azt hiszem ott már nálam is leírná magát...
Eto'o is rúgott a Mallorca stadionjában, és rögtön a gól után lehajtott fejjel visszasétált a saját térfélre. Szerintem ez egy nagyon szép gesztus volt a részéről.Saviola pedig ünnepeltetni fogja magát, nem vitás, meg akarja nyerni most a madridi szurkolókat, és melyik madridi szurkolót nyerné meg azzal, hogy a Barca-drukkerek szimpátiáját el akarja nyerni azzal, hogy nem ünnepel...?grecki írta:Boixos hsz-e alapján nekem egyből Suker jutott eszembe, aki A Sanchez Pizjuanban lőtt egy gólt a Madrid mezében, és rohadtul nem ünnepelt semmit... Vmi hasonlót szeretnék látni Saviolától is, ha esetleg betalálna ellenünk... Azt hiszem, akkor abban benne lenne az őszinte véleménye... Ha ott cigánykerekeket hányna, akkor azt hiszem ott már nálam is leírná magát...
Még alig szavaztak. De valóban érdekesen alakul.antiimperialista írta:Érdekes, a szavazás nem mutat olyan fölényt a döntést ellenzők javára, mint gondoltam
A nyilatokzatoknak a 20% sem igaz. Én amikor el olvasok egy nyilatkozatot akkor csak nézem s milyen szép lenne ha ez ígx lenne.Zozzy 5 írta:Jó, akkor ennyi erővel ne higgyünk semminek, csak amit Saviola személyesen mondott nekünk. Én elhiszem, és mondhattok akármit, nálam egyre mélyebbre sűlyed. Védjétek, nem érdekel.LG írta: Honnan tudott, h mondott ilyetAzért mert valamelyik faxom ujág azt irta, attol még nem biztos h ezt igy valoban kijelentette...
Mert előtte meg azt nyilatkozta, h elképzelhető, h a Realba igazol.
Egyébként olvasgass a nyilatkozatából a Madridistán, azokból is kiderül a fenenagy deréksége.
Akik védik azok nem tartják árulonak. Aki meg ellene van az tartja árulonak és ök nem érdeklik.noname írta:Csak egy másik példa: azt is mondta a madridi nyilatkozatában h egyáltalán nem érdekli h a régi szurkolói árulónak tarják.Ezután én végképp nem értem azokat, aki védik.