Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.18. 22:11:45

antiimperialista írta:Miki, értsd már meg, a profi focisták nem úgy gondolkodnak, mint a szurkolók! Azt is írtam korábban, hogy kérdeztem már meg hasonló témában játékosokat, és az volt a válasz: "sz.rd le, az a legfontosabb, hogy meg tudj élni"!
Anti ez nem neked szól elsősorban,téged nem akarlak győzködni,úgy lehetsz Saviolával,mint én Schumival,próbálod védeni ha kell...most nagyon kell szntem. Csakhogy én abban az esetben elismertem,h szemet dolgokat csinált...

Amúgy gondolom magyar focista mondta,na látod ezért tart itt a magyar foci....nyúlnál nemhinném,h ilyen gondok voltak,ha így gondolkodik akkor meg végig csak kábította a szurkólókat,azaz Minket is...ez jó?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.18. 22:04:01

Javiert nem fenyegeti az a veszély, hogy nem tud megélni... Egyébként ha akkor lép, amikor kellett volna, akkor most nem lenne ilyen helyzet.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.18. 22:02:11

Miki, értsd már meg, a profi focisták nem úgy gondolkodnak, mint a szurkolók! Azt is írtam korábban, hogy kérdeztem már meg hasonló témában játékosokat, és az volt a válasz: "sz.rd le, az a legfontosabb, hogy meg tudj élni"!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.18. 21:28:48

LG írta:Azért Saviola helyébe képzeled magad, és van ajánlatod a madridtol, meg pár középcsapattol, inkább a elmész a [auto_cenzúra] focizni, csakhogy ne bántsd meg a szurkolokat :?: hát biztos hogy nem, ha mást mondasz, hazuccc :!:
Plusz még ha beleveszed, h az előző csapatod jol kibaxogatott veled, mégjobban megkönnyiti a döntésed.
Aztán eligazolsz, vmit kéne nyilatkoznod...Azt mégse mondhatod, h hát ugye nem kelletél az előző csapatodnak ezért eljöttél ide focizgatni. Vhogy meg kell nyerni a közönséget ezért 1 kicsit be kell nyalni, meg ugye a Marca meg az AS szeret hozzákölteni is egy pöppet :!: :wink:
Én még akkor sem lennék rá mérges, h azt nyilatkozta volna, h Laporta, Csiki, Feri bekaphatják, mert jogos lett volna :!:
Bassszus Eldzsíííí! Lentebb régebben már rég elmagyaráztam neked,arra nem reagáltál mert igazam volt....most kezdjem előről? Mi a falloszért csak a madridnak mint nagycsapatnak kellett az áruló??? Na miért? Csak is magának köszönheti....a hülye elvárásainak...Madridnak sem azért kell mert kumma nagy focista,hanem mert ingyé megszerezhetik és ezáltal betarthatnak a Barcának....ebben ez a khetseg partner volt,ez undorító! Ráadásul nem is keres többet mint itt tette volna,bezzeg amikor más nagyobb csapatok érdeklődtek iránta kevesebb zséért,akkor nem ment,inkább végigült egy szezont a jó kis zséjéért....egy köpedelem és kész!

Védd csak,de ha véded,akkor-már írtam- inkább nyúlfan vagy,mint Barca....
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.18. 17:04:01

Megmondják neki, hogy mehet Isten hírével. Ő persze marad. Akkor most miért is a vezetőség a hibás? Nehogy már csak a Real a Galata meg a Zara jelentkezzen be egy Savioláért...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.07.18. 16:40:34

Azért Saviola helyébe képzeled magad, és van ajánlatod a madridtol, meg pár középcsapattol, inkább a elmész a [auto_cenzúra] focizni, csakhogy ne bántsd meg a szurkolokat :?: hát biztos hogy nem, ha mást mondasz, hazuccc :!:
Plusz még ha beleveszed, h az előző csapatod jol kibaxogatott veled, mégjobban megkönnyiti a döntésed.
Aztán eligazolsz, vmit kéne nyilatkoznod...Azt mégse mondhatod, h hát ugye nem kelletél az előző csapatodnak ezért eljöttél ide focizgatni. Vhogy meg kell nyerni a közönséget ezért 1 kicsit be kell nyalni, meg ugye a Marca meg az AS szeret hozzákölteni is egy pöppet :!: :wink:
Én még akkor sem lennék rá mérges, h azt nyilatkozta volna, h Laporta, Csiki, Feri bekaphatják, mert jogos lett volna :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.18. 16:05:58

elprat írta:Lehet nem bosszantana a dolog ennyire ha nem teszi azt az -utólag nézve-undorító nyilatkozatot Madridba igazolása előtt...ez fáj sokaknak,és igenis ezek után simán elképzelhető.....SAJNOS,DE HOZZÁTESZEM:SZERINTEM :cry: :roll:
Ez is fáj nekem,de nálam ez nem nyom annyit a latba...ha nyilatkozik,ha nem,ez ekkora közönségkedvenc,aki nagyon is tudja milyen dolgok vannak arrafele,nem szabadna elmennie egy ekkora riválishoz...na de ez az én véleményem...
Kép
elprat
Capitá del Barça

2007.07.18. 13:46:19

Lehet nem bosszantana a dolog ennyire ha nem teszi azt az -utólag nézve-undorító nyilatkozatot Madridba igazolása előtt...ez fáj sokaknak,és igenis ezek után simán elképzelhető.....SAJNOS,DE HOZZÁTESZEM:SZERINTEM :cry: :roll:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
elprat
Capitá del Barça

2007.07.18. 13:32:30

Boixos írta:láttam nem egy olyan focistát, akik a volt csapatuknak rúgott góljuk után a kezüket sem emelték fel az örömködéshez, mert nem akarták sokkolni a népeket.
kiváncsi vagyok, h a nyúl mit fog csinálni, ha ne adj Isten betalál ellenünk.
Azok alapján amit mondott és amit aztán tett,nem csodálkoznék ha ennyi "tisztelet",vagy inkább "köszönet" sem lenne benne :roll:
Saviola,Saviola hiába voltál az avatarom hónapokig,jelezvén ezzel is hogy ku...ra bírlak és szurkolok a jövőt illetően,na de ezt.........?!?!
Nehezen emésztem meg Nyuszikám :cry: :cry: :cry:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.18. 11:10:12

grecki írta:Boixos hsz-e alapján nekem egyből Suker jutott eszembe, aki A Sanchez Pizjuanban lőtt egy gólt a Madrid mezében, és rohadtul nem ünnepelt semmit... Vmi hasonlót szeretnék látni Saviolától is, ha esetleg betalálna ellenünk... Azt hiszem, akkor abban benne lenne az őszinte véleménye... Ha ott cigánykerekeket hányna, akkor azt hiszem ott már nálam is leírná magát...
HENKE CELTIC-BARCA 2 eve mikor az oroszok kivertek a nyolcaddontoben !
Tiziano Crudeli fan :!:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.18. 09:06:31

Szerintem ezt még Madridban is megértenék, sőt, szerintem még nagyobb lenne az ő szemükben... Persze a legradikálisabb szurkálók szeretetét ezzel nem nyerné meg, de a nagy többségét igen...
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.07.18. 00:48:56

grecki írta:Boixos hsz-e alapján nekem egyből Suker jutott eszembe, aki A Sanchez Pizjuanban lőtt egy gólt a Madrid mezében, és rohadtul nem ünnepelt semmit... Vmi hasonlót szeretnék látni Saviolától is, ha esetleg betalálna ellenünk... Azt hiszem, akkor abban benne lenne az őszinte véleménye... Ha ott cigánykerekeket hányna, akkor azt hiszem ott már nálam is leírná magát...
Eto'o is rúgott a Mallorca stadionjában, és rögtön a gól után lehajtott fejjel visszasétált a saját térfélre. Szerintem ez egy nagyon szép gesztus volt a részéről.Saviola pedig ünnepeltetni fogja magát, nem vitás, meg akarja nyerni most a madridi szurkolókat, és melyik madridi szurkolót nyerné meg azzal, hogy a Barca-drukkerek szimpátiáját el akarja nyerni azzal, hogy nem ünnepel...?
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.17. 23:03:49

Boixos hsz-e alapján nekem egyből Suker jutott eszembe, aki A Sanchez Pizjuanban lőtt egy gólt a Madrid mezében, és rohadtul nem ünnepelt semmit... Vmi hasonlót szeretnék látni Saviolától is, ha esetleg betalálna ellenünk... Azt hiszem, akkor abban benne lenne az őszinte véleménye... Ha ott cigánykerekeket hányna, akkor azt hiszem ott már nálam is leírná magát...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.17. 21:09:41

Egyszerűen ő is csak egy profi futballista. Neki aztán tökmindegy, hogy egy harmadosztályú csapatba vagy éppen az elöző munkahele ősi riválisához igazol. A Madrid adta neki a számára legjobb ajánlatot.

A nyilatkozatai nem sportszerűek, de nem kell túl nagy balhét csapni miatta. Messze nem olyan fontos, vagy olyan jó játékost, mint anno volt Figo. :wink:
in to exile
robag
Jugador d'estrella

2007.07.17. 15:41:11

Azt hiszem nem vesztettünk saviola távozásával semmit az égvilágon. Ami a nyilatkozatait illeti, újra a régi sláger: előbb gondolkozz, aztán nyisd ki a szád! Ha pedig már megtörtént a baj, akkor kérjen legalább bocsánatot! ( ha nem tette meg, nem tudom ) Ezen felül pedig oda megy ahova csak akar. Soha nem volt emblematikus figurája a csapatunknak, nekem nem fáj a se a madrid, se ha más csapathoz megy.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Boixos
Llegenda del Barça

2007.07.17. 14:48:50

mit mondjak, rendkívűl kiábrándító ez az egész bugi...februárban a nagy fogadkozás, utána az egész letagadása és a szerződés a madriddal, vigyorgás a halasállal... nem szép dolgok ezek.
nemrég az írtam, h remélem, nem kell végignéznem azt, h a figo után vki ismét nagy segget csinál a szájából, hát sikerült beleszaladnom (azzal együtt, h a két szitunak KIZÁRÓLAG a madridi érkezés a közös pontja).
láttam nem egy olyan focistát, akik a volt csapatuknak rúgott góljuk után a kezüket sem emelték fel az örömködéshez, mert nem akarták sokkolni a népeket.
kiváncsi vagyok, h a nyúl mit fog csinálni, ha ne adj Isten betalál ellenünk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.17. 11:36:35

különbözőek a vélemények.

én személyszerint Saviolat nem tartottam soha akkora játékosnak, hogy miatta bárkivel is összekülönbözzek. 12=egy tucat.

jópáran nem tudnak azonosulni a vezetőség és Rijkaard elképzeléseivel (sokan emellett még nagy Saviola rajongók is) :arrow: Ők általában Savi pártján állnak.

a többiek pedig a tényeket nézik és persze a legfontosabbat: a végeredményt. Madridba igazolt. pedig ő azt mondta, hogy a Klub és a szurkolók szeretete miatt marad a barcaban, amíg lehet. erre elmegy a Madridba szorongatni a hala-sálat. Andrea felőlem írhat bármit ezzel kapcsolatban, ezt én, innen, Vitoként nem tudom elfogadni.
a helyi Culéknak pedig tisztelettel adózom, de még miattuk sem bocsátok meg Saviolanak.
én konkrétan azt érzem, hogy pontosan ezt akarta csinálni:
szembeállítani a vezetőséget és a szurkolók bizonyos részét, mert ebből ő nem jöhetett ki rosszul.
-a Klub enged a szurkolók nyomásának és beteszi Savit a csapatba.
-a Klub következetes és akkor Savi mártírként, a felelősséget a vezetőség nyakába varrva távozik, akár a Madridba.

szerintem Saviola egy végtelenül sunyi alak, emellett a szája is sokkal nagyobb, mint a tehetsége. remélem Madridban nem cáfol rám.

(ez már rég kikívánkozott belőlem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2007.07.17. 13:20:48-kor.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.17. 11:21:07

Lehet h a madridisták egy része is szavazott. Fog az még változni...
A Fifa egy szégyen
Andris
Adminisztrátor

2007.07.17. 11:12:49

antiimperialista írta:Érdekes, a szavazás nem mutat olyan fölényt a döntést ellenzők javára, mint gondoltam :o
Még alig szavaztak. De valóban érdekesen alakul.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.17. 10:35:00

Érdekes, a szavazás nem mutat olyan fölényt a döntést ellenzők javára, mint gondoltam :o
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.15. 22:10:56

Zozzy 5 írta:
LG írta: Honnan tudott, h mondott ilyet :?: Azért mert valamelyik faxom ujág azt irta, attol még nem biztos h ezt igy valoban kijelentette...
Mert előtte meg azt nyilatkozta, h elképzelhető, h a Realba igazol.
Jó, akkor ennyi erővel ne higgyünk semminek, csak amit Saviola személyesen mondott nekünk. Én elhiszem, és mondhattok akármit, nálam egyre mélyebbre sűlyed. Védjétek, nem érdekel.
Egyébként olvasgass a nyilatkozatából a Madridistán, azokból is kiderül a fenenagy deréksége.
A nyilatokzatoknak a 20% sem igaz. Én amikor el olvasok egy nyilatkozatot akkor csak nézem s milyen szép lenne ha ez ígx lenne.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.15. 22:07:13

noname írta:Csak egy másik példa: azt is mondta a madridi nyilatkozatában h egyáltalán nem érdekli h a régi szurkolói árulónak tarják. :roll: Ezután én végképp nem értem azokat, aki védik.
Akik védik azok nem tartják árulonak. Aki meg ellene van az tartja árulonak és ök nem érdeklik.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.15. 21:35:12

Csak egy másik példa: azt is mondta a madridi nyilatkozatában h egyáltalán nem érdekli h a régi szurkolói árulónak tarják. :roll: Ezután én végképp nem értem azokat, aki védik.
A Fifa egy szégyen
Lezárt