Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EuroBarcaSharkinho írta:szöveg, amit akarszScorpio írta:Több hsz-ben láttam, hogy a hivatkozás szöveg (pl katt ide)! Ezt hogyan kell csinálni?
![]()
szöveg, amit akarszScorpio írta:Több hsz-ben láttam, hogy a hivatkozás szöveg (pl katt ide)! Ezt hogyan kell csinálni?
Ha nem kiemelt meccs, simán kapsz a helyszínen 20-30%kal olcsóbban, mintha neten rendeled!Mr. Master írta:www.arenatravel.hu
szemrobber írta:Sziasztok!
Tudtok jó Barca telefonos csengőhangot? (lehetőleg magyar oldalról is letölthetőt))
köszönöm
www.arenatravel.huEvilgrim írta:Max neten..radu10 írta:Hi all! Valaki megtudná mondani nekem hol tudok itthon barca meccsre jegyeket venni normális áron?
Nincs olyan, hogy normális ár. Mindenhol ugyan annyi. Akárhol veszed. Csak ülőhelyek közti árkülönbség van.radu10 írta:Hi all! Valaki megtudná mondani nekem hol tudok itthon barca meccsre jegyeket venni normális áron?
Megnéztem a programok között és ott nekem van microsoft.net-em. De azért megpróbáltam egy másikat és azzal se ment. Na mind1. Akkor a játékot törölhetem le.Perrero írta:microsoft oldaláról töltsd le a .net vmeik verziojátel fuero írta:Szeretnék telepíteni egy játékot, de nem engedi a gép. Rákttintok h Setup egy kis ideig vár és kiírja ezt"Installation of.Net Framework 2.0 Failed"
Nem tudom mi lehet a hiba, ezért remélem segít vki aki ért hozzá.
Már megoldottam amikor írtam ebbe a topicba,csak szeretném megtudni,h mi a rákért lehetett ezbarca99 írta:Miki, hogyhogy csak egy könyvjelző és nem a kezdőlap?![]()
Én is azt használok, semmi problémám sincs. Hétfőn nekem sem jött be (meg ugye úgy általában senkinek sem), de ahogy megoldótott a probléma, azóta minden működik úgy, ahogyan előtte.
Legvégső esetben próbáld meg újratenni a Rókát, hátha használ. Esetleg megnyitsz egy új lapot és szépen bepötyögöd a címet.![]()
off: a chat még mindig nem jön be?
Köszi, már csak egy kutya kellene, hogy rámfolyassa a nyálát...Krojf írta:grecki Komám!
Azért durrantsd a vízhólyagot, mivel addig, amíg ottvan Veled,
addig folyamatosan kellemetlenkedik Neked, ha viszont kiszúrod,
akkor megszűnik a kellemetlen nyomás a talpadon, valamint
el tudod indítani a gyógyulási folyamatot.
Az izomláz pedig múló betegség. Kenegesd, aztán jó lesz,
meglásd!
Nyugtat Téged Krojf komád.