Segítség kéne
- Mardel
- Jugador d'estrella
Én annyit tudok az ügyben, amennyiről engem kb másfél éve tájékoztattak: akkoriban azt mondták, hogy legális, csak ha esetleg az átutalással, vagy a kifizetéssel valami geb@sz lenne akkor nem biztos, hogy tudsz valamit tenni!
De mondom ez másfél éve volt, és akkoriban nem tudom, hogy Magyarországon ez reklámozva volt , vagy alkalmazott fogadási rendszer volt e egyáltalán! Szerintem mostanra ez biztos megoldódott!
üdv
De mondom ez másfél éve volt, és akkoriban nem tudom, hogy Magyarországon ez reklámozva volt , vagy alkalmazott fogadási rendszer volt e egyáltalán! Szerintem mostanra ez biztos megoldódott!
üdv
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mardel 2007.07.30. 11:19:06-kor.
Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
Amikor még én utánajártam ennek az ügynek egy-két éve akkor a helyzet nagyjabol ugy nezet ki hogy a magyar törvények az eusnak ellentmondanak.
Szevasztok! Nem nagyon találtam megfelelőbb topicot kérdésemhez , szóval szeretném itt feltenni a kérdésem.
Látom itt ez eurobarca oldalan is es a sportklubon is hirdetve a bwint arra volnék kiváncsi ez itthon legális e?
Remélem talán egyik olyan emberke is tudna erre nekem választ adni aki kirakta pl a hirdetest ide vagy vmi erintett vagy vki használja e és tapasztalta hogy nem tud átuutalni ilyesmi.
Kicsit kusza lett de már későre jár.Válaszaitok előre köszönöm!
Látom itt ez eurobarca oldalan is es a sportklubon is hirdetve a bwint arra volnék kiváncsi ez itthon legális e?
Remélem talán egyik olyan emberke is tudna erre nekem választ adni aki kirakta pl a hirdetest ide vagy vmi erintett vagy vki használja e és tapasztalta hogy nem tud átuutalni ilyesmi.
Kicsit kusza lett de már későre jár.Válaszaitok előre köszönöm!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
EuroBarcaSharkinho írta:szöveg, amit akarszScorpio írta:Több hsz-ben láttam, hogy a hivatkozás szöveg (pl katt ide)! Ezt hogyan kell csinálni?
![]()
Köszi!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
szöveg, amit akarszScorpio írta:Több hsz-ben láttam, hogy a hivatkozás szöveg (pl katt ide)! Ezt hogyan kell csinálni?

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Több hsz-ben láttam, hogy a hivatkozás szöveg (pl katt ide)! Ezt hogyan kell csinálni?
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Ha nem kiemelt meccs, simán kapsz a helyszínen 20-30%kal olcsóbban, mintha neten rendeled!Mr. Master írta:www.arenatravel.hu
Nekem a himnusz szól, annka is a rockos változata, amit a BarcaTV onlineon lehet látni a Toons alcímnél, amikor ünneplik tavaly a bajnoki címet. De ezt crackelték nekem. A himnuszt az rengeteg helyről letöltheted, aztán bluetooth vagy usb-kábel és a telefonodon van.
szemrobber írta:Sziasztok!
Tudtok jó Barca telefonos csengőhangot? (lehetőleg magyar oldalról is letölthetőt))
köszönöm
-
- Barça B
Sziasztok!
Tudtok jó Barca telefonos csengőhangot? (lehetőleg magyar oldalról is letölthetőt))
köszönöm
köszönöm
- Mr. Master
- Director del Fútbol
www.arenatravel.huEvilgrim írta:Max neten..radu10 írta:Hi all! Valaki megtudná mondani nekem hol tudok itthon barca meccsre jegyeket venni normális áron?
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Andris
- Adminisztrátor
Nincs olyan, hogy normális ár. Mindenhol ugyan annyi. Akárhol veszed. Csak ülőhelyek közti árkülönbség van.radu10 írta:Hi all! Valaki megtudná mondani nekem hol tudok itthon barca meccsre jegyeket venni normális áron?
És ahogy mondja Evil, csak a helyszínen vagy neten tudsz jegyet venni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Hi all! Valaki megtudná mondani nekem hol tudok itthon barca meccsre jegyeket venni normális áron?
-
- Entrenador del Barça
Megnéztem a programok között és ott nekem van microsoft.net-em. De azért megpróbáltam egy másikat és azzal se ment. Na mind1. Akkor a játékot törölhetem le.Perrero írta:microsoft oldaláról töltsd le a .net vmeik verziojátel fuero írta:Szeretnék telepíteni egy játékot, de nem engedi a gép. Rákttintok h Setup egy kis ideig vár és kiírja ezt"Installation of.Net Framework 2.0 Failed"
Nem tudom mi lehet a hiba, ezért remélem segít vki aki ért hozzá.

Forza Lazio!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Már megoldottam amikor írtam ebbe a topicba,csak szeretném megtudni,h mi a rákért lehetett ezbarca99 írta:Miki, hogyhogy csak egy könyvjelző és nem a kezdőlap?![]()
Én is azt használok, semmi problémám sincs. Hétfőn nekem sem jött be (meg ugye úgy általában senkinek sem), de ahogy megoldótott a probléma, azóta minden működik úgy, ahogyan előtte.
Legvégső esetben próbáld meg újratenni a Rókát, hátha használ. Esetleg megnyitsz egy új lapot és szépen bepötyögöd a címet.![]()
off: a chat még mindig nem jön be?

De annyira nem fontos,googleba beírtam,amivel jóvolt,azt betettem könyvjelzőnek,régit meg kuka,aztán kész is....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Miki, hogyhogy csak egy könyvjelző és nem a kezdőlap?

Én is azt használok, semmi problémám sincs. Hétfőn nekem sem jött be (meg ugye úgy általában senkinek sem), de ahogy megoldótott a probléma, azóta minden működik úgy, ahogyan előtte.
Legvégső esetben próbáld meg újratenni a Rókát, hátha használ. Esetleg megnyitsz egy új lapot és szépen bepötyögöd a címet.

Legvégső esetben próbáld meg újratenni a Rókát, hátha használ. Esetleg megnyitsz egy új lapot és szépen bepötyögöd a címet.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vki please!
Firefoxot használok....könyvjelzőbe benne van természetesen az Eurobarca...ugye rákattintok nem jön be semmi,hétfő óta...csak egy szság....de tudom,h másnak meg bejön,megnyitom explorert ott bejön,de nálam az nagyon tré lett.....
Ezért beírtam fire-n googleba,kiadott pár találatot,és páron ott sem jó,ugyanaz a szság,de egyiken behozta....mi a rákért???? Vki tudja
Mi volt a gond...?
Firefoxot használok....könyvjelzőbe benne van természetesen az Eurobarca...ugye rákattintok nem jön be semmi,hétfő óta...csak egy szság....de tudom,h másnak meg bejön,megnyitom explorert ott bejön,de nálam az nagyon tré lett.....
Ezért beírtam fire-n googleba,kiadott pár találatot,és páron ott sem jó,ugyanaz a szság,de egyiken behozta....mi a rákért???? Vki tudja

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Szeretnék telepíteni egy játékot, de nem engedi a gép. Rákttintok h Setup egy kis ideig vár és kiírja ezt
"Installation of.Net Framework 2.0 Failed"

Forza Lazio!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
grecki Komám! És Mindenki!!!
Miért, fáj valamid?
Gondolj azon kortársaidra, akik tizedennyit sem mozognak és
tesznek meg valamit az egészségükért.
Javasolom még, hogy ezután sem hagyjad, hogy a lustaság
elhatalmasodjon rajtad és tegyél meg mindent a mozgáséhséged
csillapítása érdekében! Amíg fiatal vagy, addig minden héten
legyen elég effektus az izomzatnak, hogy mindig készen álljál
nagyobb terhelések elviselésére is!
Legalább a héten egyszer keresd meg a teljesítőképességed
határát és fáradj el tisztességesen!
Ezekből rengeteget fogsz épülni és jellemed is sokat fog
pozitívan alakulni!
Visszamenőleg nagyon hálás leszel ezen nehéz napokért,
mert kell a mindennapi leendő dara elviseléséhez ezen tortúra!
Visca, grecki! Visca, Mindenki!!!
Krojfod.
Miért, fáj valamid?
Gondolj azon kortársaidra, akik tizedennyit sem mozognak és
tesznek meg valamit az egészségükért.
Javasolom még, hogy ezután sem hagyjad, hogy a lustaság
elhatalmasodjon rajtad és tegyél meg mindent a mozgáséhséged
csillapítása érdekében! Amíg fiatal vagy, addig minden héten
legyen elég effektus az izomzatnak, hogy mindig készen álljál
nagyobb terhelések elviselésére is!
Legalább a héten egyszer keresd meg a teljesítőképességed
határát és fáradj el tisztességesen!
Ezekből rengeteget fogsz épülni és jellemed is sokat fog
pozitívan alakulni!
Visszamenőleg nagyon hálás leszel ezen nehéz napokért,
mert kell a mindennapi leendő dara elviseléséhez ezen tortúra!
Visca, grecki! Visca, Mindenki!!!
Krojfod.
-
- Hírhozó-cikkíró
Köszi, már csak egy kutya kellene, hogy rámfolyassa a nyálát...Krojf írta:grecki Komám!
Azért durrantsd a vízhólyagot, mivel addig, amíg ottvan Veled,
addig folyamatosan kellemetlenkedik Neked, ha viszont kiszúrod,
akkor megszűnik a kellemetlen nyomás a talpadon, valamint
el tudod indítani a gyógyulási folyamatot.
Az izomláz pedig múló betegség. Kenegesd, aztán jó lesz,
meglásd!
Nyugtat Téged Krojf komád.

Megyek, ki is nyomom, meg akkor egy füst alatt ki is mosok...