Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hasonló véleményen vagyunk ebben a témában.grecki írta:Soha nem bírtam Decót, nem is tartom akkora spílernek, mint itt sokan, de én nem feltétlenül akarom eladni, de mérlegelem a lehetőségeket.
Fabregas nem marad már sokáig az Arsenalban, ebben biztos vagyok. Ha elmegy, meg kell venni, és akkor nincs maradása. 25 millió euróért pedig már nem lesz alkalmunk soxor megválni tőle... A pénz nagy úr!
Azt tom, csak 25 millió euró és 17 millió font elég közel vannak egymáshoz, tehát emiatt mondom h igaz lehet a hír.Zozzy 5 írta:Ez most itt font lenne.noname írta:Máshol 25 millió eurót írtak, tehát lehet valami a hírben.
Én nem akarom, csak ha 25m-et adnak érte!-Deco- írta:Nem értem, hogy miért akarják sokan elküldeni Decot...
Ez volt az eddigi egyetlen rossz szezonja, de az egész csapatnak az volt...Nehogy azt higyjük már, hogy Ininek pl nem lesz egyetlenegy rossz szezonja sem egész barcelonai pályafutása alatt... És akkor majd őtis egyből el akarjuk küldeni? Kicsit több bizalmat kéne a játékosokba fektetni... Deco meg már rengeteget bizonyított ehhez... Szerintem
Az lesz a legjobb ha elöször Ini kezd és akkor harc fog menni a csapatbakerülésért és mindenki a maxot hozza ki magából és akkor majd eldől ki a jobb!grecki írta:Szerintem Iniesta bőven megérdemelné, hogy kezdő legyen! Ő pedig csak Deco kárára kerülhet be, Xavi helye szerintem megingadhatatlan!
Egy kis padozás biztos nem ártana neki.Ádám02 írta:Nálam attól függ ha összeszedi magát Deco akkor ő a nyertes de ha nem akkor egyértelmű hogy Ini,de Deco össze fogja magát szedni ,remélem a szezon első pár meccsein padozni fog és akkor rádöbben hogy hoppá nekem nem itt kéne ülnöm!
Ha abból indulunk ki akkor is Iniesta nyer mert Barca nevelésDecooo írta:Ha abból indulunk ki h ki mennyit bizonyitott, akkor alighiszem h győztesen jön ki Iniesta Decoval szemben!
Mivel most Ini több bizalmat élvez, igy valóban lehet h ő fog kezdeni...