Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké,oké! Nem húzlak továbbcruyff írta:Volt már zöld is. Kékeszöld. Még a Cruyff-féle dreamteam idegenbeli meze volt. De ki látott már blanco-barca-t??????????????????????
No,és az UV-zöld?! A narancs visszatérő,szin,de volt már arany,ezüst,világos kék,tán még fekete is(vagy nagyon sötét kék?)cruyff írta:Ugye csak viccelsz??? Az FC Barcelona fehérben?? Ez Istenkáromlás lenne!!!!
Gondoltam hogy valami ilyesmibarca99 írta:Sztem a fehér csak egy photoshop-os mez.A 3. számú általában az előző évi 2. számú. Jelen esetben a narancs lesz az.
Igen, erre gondolok.grecki írta:Szerintem nem...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igen,ez a 2005-2006-os mez,de én sem láttam sehol.Capon írta:http://www.youtube.com/watch?v=Vqa_fJWr ... ed&search=
Ez a mez barca mez ami a videoban is a 2005-2006-os ugye?! Na én ilyen sürüncsikozottat szeretnék venni de már sehol nem tartanak belőle. Valaki esetleg nem találkozot ezzel a mezzel valamilyen üzletben? Nekem nagyon tetszik és már nagyon szivesen megvenném. Ha valaki tud segitsen. Köszönöm.
Ja jozzá tenném, hogy ilyen neten rendeléses vásárlás nekem nem jön be. Ezért is kérdeztem, hogy nem találkozot-e valaki közüleek ilyen mezzel a közelmultban....
Hát én megprobáltam elképzelni deZozzy 5 írta:Nekem tetszik, márcsak a színek miatt isSzerintem nekünk is jobb lett volna, ha ilyen a csíkozás. Nekem jobban tetszett volna...