HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Szandi
Főnökasszony

2007.08.01. 19:54:38

Utálom a nyári alapozást! :x :evil: :evil: :x ](*,) ](*,)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.01. 15:30:05

varga tamás írta:Miki!
Őszintén mondom, jobban érzem magam most, hogy 'elszívtuk a békepipát'!
Baráti üdvözlettel: Varga Tamás.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
mypeter
Entrenador del Barça

2007.08.01. 15:25:45

Miki és Tamás! Més qué dos amigos!!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.01. 15:20:19

Miki!
Őszintén mondom, jobban érzem magam most, hogy 'elszívtuk a békepipát'!
Baráti üdvözlettel: Varga Tamás.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.08.01. 10:22:03

Perrero írta: nekem igen \:D/ :-& :-({|= O:)
Vigyázz, mert még télleg elkezdi újra... [-X
el fuero
Entrenador del Barça

2007.08.01. 09:56:37

Nekem is hiányzik.... :P
Megkérdezném h mennyi lett a tegnapi meccs eredménye :D :roll:
Forza Lazio!
Szandi
Főnökasszony

2007.08.01. 00:43:24

Nem tom kinek van igaza mert elolvastam de még ígyse értem de örülök hogy peace van! :) (99.komm.könnyezek)
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.07.31. 23:50:44

Olyan megható volt! :cry: :cry: :cry:
Gondoltam értelmes lények vagytok és megbeszélitek a dolgot!Csak annyit,h varga tamás nem szégyen ha nincs igazad ismered el szerintem mikit ez bántotta!De örülök tényleg,h megbeszéltéttek! :D :D :D
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.31. 22:03:58

varga tamás írta: Fogadd el bocsánatkérésemet, ha megbántottnak érzed magad. Részemről szent a béke, és a háborúskodást nem kívánom folytatni.
A véleményemet ezentúl is leírom, ha ellenvéleményem van a Te hsz-dal kapcsolatban, azt is 'papírra' fogom vetni. És igyekezni fogok minél több ténnyel alátámasztani a véleményemet, megfelelve kívánalmaidnak. De, megkérlek, hogy a túlzásoktól, és a néha megjelenő kötözködésektől egyx picit tartózkodj!
FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
Részemről is Béke,ahogy eddig sem útáltam senkit sem,főleg olyanokat nem,akik szintén a BARCÁÉRT szorítanak :wink: A továbbiakban is nyugodtan írdd le az ellenvéleményed,sosem írtam,h ne tedd ezt. Hasonlóféleképp cselekszem majd én is!

Sajnálom ha kötözködésnek fogtál fel pár dolgot,nem annak szántam,én ténylegesen úgy éreztem bizonyos dolgoknál,hogy nem figyeled,hogy én mit írtam le,és nem arra reagálsz,ezért tűnhetett neked kötözködésnek...vagy nem tudom.

Na de a lényeg: FORZA BARCAAA :!: :!: :!:
Ebben mindig is EGYETÉRTETTÜNK,ÉS EGYET IS FOGUNK :!: 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.07.31. 21:52:04

grecki írta:Eszembe jutnak a régi szép idők LM19-cel... :wink: :D
Nekem is felsejlett vmi... :D
Nem hiányzik...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.31. 21:51:59

Azt hiszem az elmúlt napokban egy kicsit elragadtattam magam, főleg Mikivel kapcsolatban. Ő is, én is írtam olyat, ami nem volt méltó magunkhoz, és a honlaphoz sem. Délután egy picit elragadtattam magam, ami nem volt szép dolog. Igyekszem a jövőben ezt elkerülni. Bármennyire is hihetetlen, engem a jó szándék vezérel, senkivel sem kívánok haragban lenni, hiszen egy családhoz tartozunk, a Barcelona nagy famíliájához.
Miki!
Fogadd el bocsánatkérésemet, ha megbántottnak érzed magad. Részemről szent a béke, és a háborúskodást nem kívánom folytatni.
A véleményemet ezentúl is leírom, ha ellenvéleményem van a Te hsz-dal kapcsolatban, azt is 'papírra' fogom vetni. És igyekezni fogok minél több ténnyel alátámasztani a véleményemet, megfelelve kívánalmaidnak. De, megkérlek, hogy a túlzásoktól, és a néha megjelenő kötözködésektől egyx picit tartózkodj!
FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.31. 21:26:09

Eszembe jutnak a régi szép idők LM19-cel... :wink: :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.31. 20:16:54

varga tamás írta: Nem értem, honnan fakad ez a gyűlölet irányomban, de ha ez éltet, akkor élj vele boldogan. Viszont - mivel egyszer írtad, hogy keresztény vagy, bár templomba nem jársz -, tartsd szemed előtt Isten főparancsát: szeresd felebarátodat, mint önnön magadat.
Ja, és nem kell azzal jönni, hogy Zozzy megértette. Mert ezzel kb. azt sugallod, hogy én egy mentálisan retardált, nehézfelfogású, szellemileg visszamaradott egyén vagyok, mert nem bírom felfogni amit írsz. Ezt pedig kikérem magamnak. Nem ismerjük mi egymást semennyire sem, hogy ilyen következtetésre jussál.
=üldözési mániád van már megint,én nem gyűlölök senkit sem,Téged sem :wink: nem éltet,ha igazad van elismerem,mostanában a MI vitánkban szerintem nem volt igazad,nincs mit elismernem,de mindjárt másolok be ide hszt,h tudd miről írok :wink:

Járok,csak nem mindig :wink: Szerintem Veled az a legnagyobb "baj",hogy ha vki merészel nem egyet érteni veled,és azt folyamatosan hangoztatni,akkor te egyből azt hiszed,h gyűlől,utál,stb,stb,stb...holott csak VÉLEMÉNY különbség van,de az nagy! És ha szerinted nem is vagyok értelmes,csak annak látszok-megnyugtathattlak nem vagyok hátrányban,pl Tőled sem...ahogy itt senki sem retardált,stb,stb,stb...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.31. 19:20:19

Perrero! Kérdezd meg Mikit! Ő jött azzal, hogy én csak írkálok a vakvilágba, a tényeket meg nem ismerem, ill. nem támasztom alá a mondandómat azzal.
És igen, igazad van: nyugodtnak kéne lennem. Viszont nem vagyok az, mert felháborít Miki viselkedése. Valószinű ez kölcsönös, de ez van. Olyasmit írt, amiben egyáltalán nincs igaza. A legkevésbé sem. Mert véleményem legtöbbször megalapozott, tényeken alapszik - csak lehet, h Miki nem ért vele egyet. de ettől még igaz lehet.
Szerintem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.31. 18:57:12

Szomorú vagyok, hogy egy értelmesnek tűnő embernek ilyen nehéz a felfogása. Mert ha a hsz-im értelmetlenek, értelmezhetetlenek lennének, akkor a fórum egyetlen látogatója sem értette volna meg - még te sem. Viszont ha megértetted, sőt még napi rendszerességgel bele tudtál kötni, akkor mégsem igaz, hogy ezek "nem épkézlábak". Volt mással is vitám, még némi személyeskedés is előfordult - de ő annyiban különbözött tőled, hogy értelmes emberi módon eszmét tudtunk cserélni, meg tudtuk beszélni, és azóta igen sok dologban közös nevezőn vagyunk. Kár, hogy veled ez lehetetetlen vállakozásnak tűnik. Mert, ha hsz-at elolvasod, akkor azok döntő többségében tényeket találsz, okokkal alátámasztva.
Nem kívánom magamat fényezni - mert öndicséret büdös -, de úgy érzem, ezeken az oldalakon én vagyok az egyik legszabatosabban fogalmazó, aki a véleményét tényekkel támasztja alá. Persze, a meccs hevében leírtakra nem minden esetben igaz - de ott sokan írunk sokfélét, amit lehiggadva nem úgy gondolunk.
Nem értem, honnan fakad ez a gyűlölet irányomban, de ha ez éltet, akkor élj vele boldogan. Viszont - mivel egyszer írtad, hogy keresztény vagy, bár templomba nem jársz -, tartsd szemed előtt Isten főparancsát: szeresd felebarátodat, mint önnön magadat.
Ja, és nem kell azzal jönni, hogy Zozzy megértette. Mert ezzel kb. azt sugallod, hogy én egy mentálisan retardált, nehézfelfogású, szellemileg visszamaradott egyén vagyok, mert nem bírom felfogni amit írsz. Ezt pedig kikérem magamnak. Nem ismerjük mi egymást semennyire sem, hogy ilyen következtetésre jussál.
Szandi
Főnökasszony

2007.07.31. 18:54:16

Amúgy mi volt ott a humorban? Visszaolvastam, de nem nagyon értettem... :? Világosítsatok fel léci! :roll: :)
Szandi
Főnökasszony

2007.07.31. 18:48:39

Perrero írta:
Szandi írta:Visszatértem.(lehetnemvettétekészrehnemisvoltam:D)
majdnem fellogattam magam 1 fára ugy hiányoztál :P hol voltál :?: :)

Barátnőmmel 3 és fél napos csajbulit tartottunk :D Ájh dejó volt! De visszatértem. \:D/ :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.31. 18:26:18

Tamás humorba:

"A következő dolog viszont komoly: Miki hsz-ra a továbbiakban semmit sem fogok reagálni, felőlem azt ír amit akar. Az én hsz-at is lereagálhatja, de választ nem fogok rá írni."

:arrow: Felőlem...viszont kár,h épkézláb magyarázatot egyszer sem tudtál leírni...amivel igazad bizonyítod,amúgy meg halgatás beleegyezés :wink: 8) :) +Zozzy hszében nagyon sok igazság van,és elhiheted Ő is annyit lát ebből mint bárki más,más formában nem is tartjuk kapcsot,csak fórumon olvassuk egymás,és többiek hszét...és mégis erre a következtetésre jutott,nem érdekes Tamás? :roll:
Kép
Szandi
Főnökasszony

2007.07.31. 12:34:59

Visszatértem.(lehetnemvettétekészrehnemisvoltam:D)
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.07.30. 22:49:38

Aki kiváncsi nagy szakértökre azok nézzék meg skylineon az okos realosok beszélgetést a real madrid cimű film alatt a hozzászólásokat!Ott is lejön hogy embert klubjáról madarat tolláról! :wink: Perrero nehogy olyanokat írj,h warmot kapj csak nyugi! :) :wink:
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.28. 17:08:46

Ati, legközelebb szólj, ha Pesten lesz hokimeccsed, jövök segíteni... :D 8) 8) :oops: :oops:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.07.28. 12:48:12

Akkor is csak azért nyernek,mert mindenki az a hülyét nézi a lelátón,s nem tudnak a játékra koncentrálni.. :oops: :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Lezárt