Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Részemről is Béke,ahogy eddig sem útáltam senkit sem,főleg olyanokat nem,akik szintén a BARCÁÉRT szorítanakvarga tamás írta: Fogadd el bocsánatkérésemet, ha megbántottnak érzed magad. Részemről szent a béke, és a háborúskodást nem kívánom folytatni.
A véleményemet ezentúl is leírom, ha ellenvéleményem van a Te hsz-dal kapcsolatban, azt is 'papírra' fogom vetni. És igyekezni fogok minél több ténnyel alátámasztani a véleményemet, megfelelve kívánalmaidnak. De, megkérlek, hogy a túlzásoktól, és a néha megjelenő kötözködésektől egyx picit tartózkodj!
FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
Nekem is felsejlett vmi...grecki írta:Eszembe jutnak a régi szép idők LM19-cel...![]()
=üldözési mániád van már megint,én nem gyűlölök senkit sem,Téged semvarga tamás írta: Nem értem, honnan fakad ez a gyűlölet irányomban, de ha ez éltet, akkor élj vele boldogan. Viszont - mivel egyszer írtad, hogy keresztény vagy, bár templomba nem jársz -, tartsd szemed előtt Isten főparancsát: szeresd felebarátodat, mint önnön magadat.
Ja, és nem kell azzal jönni, hogy Zozzy megértette. Mert ezzel kb. azt sugallod, hogy én egy mentálisan retardált, nehézfelfogású, szellemileg visszamaradott egyén vagyok, mert nem bírom felfogni amit írsz. Ezt pedig kikérem magamnak. Nem ismerjük mi egymást semennyire sem, hogy ilyen következtetésre jussál.
Perrero írta:majdnem fellogattam magam 1 fára ugy hiányoztálSzandi írta:Visszatértem.(lehetnemvettétekészrehnemisvoltam:D)hol voltál
![]()