Thierry Henry
Szerintetek úgy megterhelné Henry-t,h vegyen 1 házat Barcelonában,h közel legyen a lánya mert az anya tutti nem engedi el gondoljatok bele milyen jó gyerek tartást kap na Én így gondoltam!Nem a felesége miatt gondoltam csak én ezt tenném ha lenne gyerekem!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Oké,csak arra akartam ezzel célozni,hogy a "feleségét" érthető,h nem hozza ide,hisz már nem szeretik egymást,és gondolom van más neki,aki biztosítja a csajt
,de azért a Gyerekemet ilyen esetben fokozottan magam mellett akarnám tudni 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha jól tudom, a válást már kimondták. Valahol olvastam, hogy a házasságuk már több, mint egy éve zátonyra futott.ozsimiki írta:Szntem hozná is ő,de vmiért meg el fognak válnigajeraro írta:Henry családját megfenyegette 1 román maffia csoport akik elakrják öket rabolni akik ebben "utaznak" ezért fokozottan figyelnek volt feleségére és lányára az angol rendőrök!
Szerintem jobban jár ha Barcelonába hozza öket!De gyerekemet nem engedném magamtól távol az is tuti
![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szntem hozná is ő,de vmiért meg el fognak válnigajeraro írta:Henry családját megfenyegette 1 román maffia csoport akik elakrják öket rabolni akik ebben "utaznak" ezért fokozottan figyelnek volt feleségére és lányára az angol rendőrök!
Szerintem jobban jár ha Barcelonába hozza öket!

Henry családját megfenyegette 1 román maffia csoport akik elakrják öket rabolni akik ebben "utaznak" ezért fokozottan figyelnek volt feleségére és lányára az angol rendőrök!
Köszönöm kilibarca!!!!
-
- aka Game90
Kár, hogy nem rappelt HenryAtesz írta:Jólvan Snoopnak van ízlése!!!!

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Király!Snoop is tudja,h mi a jó!

Nálunk meg Mészölyi mezben lett volna az nem lett volna semmi!

Köszönöm kilibarca!!!!
Legyen igazad micsoda 2 csatárhármasunk van:lionelmessi19 írta:Meglehetősen rosszul rúgta azt a büntit...
De amugy érződik, h igazán elemében van, sztem jó lesz nagyon. Bejön neki ez a lendületes támadófoci, ami nálunk elvárás.
Messi-Dinho-Eto'o az összeszokott becsukott szemmel is megtaláljuk egymást hármas
Krkics-Giovanni-Henry a két ifjú titán fiatalos lendülettel és a tapasztalt róka sok nagy meccsel a lábában.
Ezt nem lehet fokozni ez már télleg álomszerű
- Andris
- Adminisztrátor
Meglehetősen [auto_cenzúra] rúgta azt a büntit... 
De amugy érződik, h igazán elemében van, sztem jó lesz nagyon. Bejön neki ez a lendületes támadófoci, ami nálunk elvárás.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Oké! Szerintem meg nem! De te tudod...meg kellene szavaztatnivarga tamás írta:Miki! Elbeszélünk egymás mellett. Úgy is mondhatnám, h siketek párbeszédét folytatjuk, így részemről ez a téma ad acta.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miki! Elbeszélünk egymás mellett. Úgy is mondhatnám, h siketek párbeszédét folytatjuk, így részemről ez a téma ad acta.
Henry nagyon jó.Örülök az érkezésének,de tény hogy a Dundee United ellen nagyon rosszul rúgta a tizenegyest,csak a szerencsén múlt.
- noname
- Llegenda del Barça
Azért Messi is rendszeresen hátrajön.Barca333 írta:Szerintem sem fognak mindig együtt játszani, egyikük sem tud nagyon védekezni, max Eto'o szokott néha hátrajönni, az meg nagy csapatok ellen mégiscsak megengedhetetlen (akármi is a nevünk), hogy 4 csatárral játszunk, vagy 3 csatár és egy ember közülük (talán Ronaldinho) a középpályán van.

A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
Szerintem sem fognak mindig együtt játszani, egyikük sem tud nagyon védekezni, max Eto'o szokott néha hátrajönni, az meg nagy csapatok ellen mégiscsak megengedhetetlen (akármi is a nevünk
), hogy 4 csatárral játszunk, vagy 3 csatár és egy ember közülük (talán Ronaldinho) a középpályán van.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tamás!
"1. a 'megértsd' szó egy 'd', nem kettő."
ez jogos,elismerem
"Szerintem pedig alapvetően egy igazi úriember, aki korrekt, és tisztességes nyilatkozatokat tett"
gondolom Bl döntő után is ugyanezt gondoltad
"Emellett napjaink egyik legnagyobb labdarúgója, kiváló technikával, és akarati tényzőkkel."
Sosem vitattam,ha sznted mégis,akkor másoldd be,mikor írtam ellenkezőjét
"Azt mondod, flegma - nem vettem rajta észre, de ha így van, akkoris ez legyen a legnagyobb baja. Van mire. "
pedig jó sok esetben az volt,hangsúlyozom a PÁLYÁN!,amúgy attól,h van mire,még megengeded,h ez egyeseknek ne tetszen
Nekem nem tetszik!
"3. én is sokszor olvasok olyat, amivel nem értek egyet, de nem minden esetben érzem szükségét annak, hogy vitatkozzak vagy válaszoljak."
szerintem ebben az esetben Te szóltál bele feleslegesen...és nekem céloztad a hsz-t...én meg természetesen leírom a véleményem,ha nem találom helyesnek az általad leírtakat,ez így is lesz,fogadd el
"4. most, hogy a kor témát felhoztad. Igen, én idősebb vagyok, mint Te, ezáltal több tapasztalattal bírok - ami persze nem vetíti előre, hogy nekem lenne mindig igazam. De! A több tapasztalat által jobban értek a focihoz, több meccset láttam, olyanokat is, amilyeneket Te nem, vagy csak felvételről. Nagyobb merítési lehetőségem van - a Barca életéből is.
5. lehet, h velem többen ellenkeznek, mint Veled, ami nem azt jelenti, h nem nekem lenne igazam. Az elmúlt időkben - sajnos - az eredmények, az események engem igazoltak. Tudod, több meccs, több tapasztalat. Sokszor heves vérmérséklettel írom le a véleményem, ez igaz. Előfordult, hogy elhamarkodottan teszem ezt, belátom. Viszont az esetek többségében a vég engem igazol. Ha valakinek ez nem tetszik, az nem az én problémám. Nem vagyok egy igazságosztó orgánum, de az estek nagy részében nekem van igazam. ha nem, azt el szoktam ismerni - még ha Te nem is így gondolod"
22 éves leszek nemsokára,igen Te idősebb vagy,de az előbb idézett rész,pont arról szól,amit korábban írtam,úgy látszik ebből a hszedből sem maradhatott ki
"6. hagyjuk meg a jogát mindenkinek, hogy eldöntse, milyen ember Henry. Ez olyan téma, amin vitatkozni felesleges"
de jóóóó,.h pont te írod,aki belekötött amikor leírtam,h SZERINTEM MILYEN
Nem ellentmondásos ez

"1. a 'megértsd' szó egy 'd', nem kettő."

"Szerintem pedig alapvetően egy igazi úriember, aki korrekt, és tisztességes nyilatkozatokat tett"

"Emellett napjaink egyik legnagyobb labdarúgója, kiváló technikával, és akarati tényzőkkel."

"Azt mondod, flegma - nem vettem rajta észre, de ha így van, akkoris ez legyen a legnagyobb baja. Van mire. "

"3. én is sokszor olvasok olyat, amivel nem értek egyet, de nem minden esetben érzem szükségét annak, hogy vitatkozzak vagy válaszoljak."

"4. most, hogy a kor témát felhoztad. Igen, én idősebb vagyok, mint Te, ezáltal több tapasztalattal bírok - ami persze nem vetíti előre, hogy nekem lenne mindig igazam. De! A több tapasztalat által jobban értek a focihoz, több meccset láttam, olyanokat is, amilyeneket Te nem, vagy csak felvételről. Nagyobb merítési lehetőségem van - a Barca életéből is.
5. lehet, h velem többen ellenkeznek, mint Veled, ami nem azt jelenti, h nem nekem lenne igazam. Az elmúlt időkben - sajnos - az eredmények, az események engem igazoltak. Tudod, több meccs, több tapasztalat. Sokszor heves vérmérséklettel írom le a véleményem, ez igaz. Előfordult, hogy elhamarkodottan teszem ezt, belátom. Viszont az esetek többségében a vég engem igazol. Ha valakinek ez nem tetszik, az nem az én problémám. Nem vagyok egy igazságosztó orgánum, de az estek nagy részében nekem van igazam. ha nem, azt el szoktam ismerni - még ha Te nem is így gondolod"

"6. hagyjuk meg a jogát mindenkinek, hogy eldöntse, milyen ember Henry. Ez olyan téma, amin vitatkozni felesleges"

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát részemről: nyilván fognak együtt játszani de nem ez lessz a jellemző valszeg. De aztán a fene sem tudja. Én csak attól tartok, hogy rejikard nem tudja megoldani a feladatát. Pedig nagyon komáltam eddig.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- noname
- Llegenda del Barça
Üdv!Jó fórumozást!Barca333 írta:Üdvözlök mindenkit! Én is jöttem a "barátaimhoz" Szép estét mindenkinek és Forca Barca!
Idén besöpörjük a bajnokságot![]()
Szerintetek hogy lesz a 4 nagy csilllag a kezdőben? Vagy egyszerre csak 3-an fognak játszani?
Reméljuk nem "csak" bajnokság lesz ebből.

A gyengébb csapatok ellen sztem együtt fognak,az erősek ellen csak 3-an lesznek.Az lehet h ezt Frank másképp gondolja.
A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
Üdvözlök mindenkit! Én is jöttem a "barátaimhoz" Szép estét mindenkinek és Forca Barca!
Idén besöpörjük a bajnokságot
Szerintetek hogy lesz a 4 nagy csilllag a kezdőben? Vagy egyszerre csak 3-an fognak játszani?
Idén besöpörjük a bajnokságot

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Miki!
1. a 'megértsd' szó egy 'd', nem kettő.
2. Henry-t lehet szeretni, nem szeretni, de oleguert hozni példának, az nem hinném, hogy megfelelő. Mint a Polski és a Ferrari. Szerintem pedig alapvetően egy igazi úriember, aki korrekt, és tisztességes nyilatkozatokat tett. Emellett napjaink egyik legnagyobb labdarúgója, kiváló technikával, és akarati tényzőkkel. Azt mondod, flegma - nem vettem rajta észre, de ha így van, akkoris ez legyen a legnagyobb baja. Van mire.
3. én is sokszor olvasok olyat, amivel nem értek egyet, de nem minden esetben érzem szükségét annak, hogy vitatkozzak vagy válaszoljak.
4. most, hogy a kor témát felhoztad. Igen, én idősebb vagyok, mint Te, ezáltal több tapasztalattal bírok - ami persze nem vetíti előre, hogy nekem lenne mindig igazam. De! A több tapasztalat által jobban értek a focihoz, több meccset láttam, olyanokat is, amilyeneket Te nem, vagy csak felvételről. Nagyobb merítési lehetőségem van - a Barca életéből is.
5. lehet, h velem többen ellenkeznek, mint Veled, ami nem azt jelenti, h nem nekem lenne igazam. Az elmúlt időkben - sajnos - az eredmények, az események engem igazoltak. Tudod, több meccs, több tapasztalat. Sokszor heves vérmérséklettel írom le a véleményem, ez igaz. Előfordult, hogy elhamarkodottan teszem ezt, belátom. Viszont az esetek többségében a vég engem igazol. Ha valakinek ez nem tetszik, az nem az én problémám. Nem vagyok egy igazságosztó orgánum, de az estek nagy részében nekem van igazam. ha nem, azt el szoktam ismerni - még ha Te nem is így gondolod.
6. hagyjuk meg a jogát mindenkinek, hogy eldöntse, milyen ember Henry. Ez olyan téma, amin vitatkozni felesleges. Ez épp olyan, minthogy én 17 éve ugyanazokat a társadalmi-politikai-erkölcsi elveket vallom, és ebben senki nem tud megingatni, ennek ellenkezőjét nem tudja velem elhitetni.
1. a 'megértsd' szó egy 'd', nem kettő.
2. Henry-t lehet szeretni, nem szeretni, de oleguert hozni példának, az nem hinném, hogy megfelelő. Mint a Polski és a Ferrari. Szerintem pedig alapvetően egy igazi úriember, aki korrekt, és tisztességes nyilatkozatokat tett. Emellett napjaink egyik legnagyobb labdarúgója, kiváló technikával, és akarati tényzőkkel. Azt mondod, flegma - nem vettem rajta észre, de ha így van, akkoris ez legyen a legnagyobb baja. Van mire.
3. én is sokszor olvasok olyat, amivel nem értek egyet, de nem minden esetben érzem szükségét annak, hogy vitatkozzak vagy válaszoljak.
4. most, hogy a kor témát felhoztad. Igen, én idősebb vagyok, mint Te, ezáltal több tapasztalattal bírok - ami persze nem vetíti előre, hogy nekem lenne mindig igazam. De! A több tapasztalat által jobban értek a focihoz, több meccset láttam, olyanokat is, amilyeneket Te nem, vagy csak felvételről. Nagyobb merítési lehetőségem van - a Barca életéből is.
5. lehet, h velem többen ellenkeznek, mint Veled, ami nem azt jelenti, h nem nekem lenne igazam. Az elmúlt időkben - sajnos - az eredmények, az események engem igazoltak. Tudod, több meccs, több tapasztalat. Sokszor heves vérmérséklettel írom le a véleményem, ez igaz. Előfordult, hogy elhamarkodottan teszem ezt, belátom. Viszont az esetek többségében a vég engem igazol. Ha valakinek ez nem tetszik, az nem az én problémám. Nem vagyok egy igazságosztó orgánum, de az estek nagy részében nekem van igazam. ha nem, azt el szoktam ismerni - még ha Te nem is így gondolod.
6. hagyjuk meg a jogát mindenkinek, hogy eldöntse, milyen ember Henry. Ez olyan téma, amin vitatkozni felesleges. Ez épp olyan, minthogy én 17 éve ugyanazokat a társadalmi-politikai-erkölcsi elveket vallom, és ebben senki nem tud megingatni, ennek ellenkezőjét nem tudja velem elhitetni.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
szép volt titi csak igy tovább emélem minden meccsen legalább rugsz egy gólt.......

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."