Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most már nem ő az egyedüli sztár, nem róla szól a Barca, ahogy volt egy ideig, és nem engedheti meg magának a könnyelmű dolgokat. A foci csapatjáték és ezt tudja ő is, de nem nevezném nagyképűnek.lionelmessi19 írta:Ronaldinho még nem igazán lendült formába, ahogy a meccseket elnéztem...szerencsére tudtam mindet élőbenA fizikuma már jobb, lényegesen, viszont nekem kicsit nagyképűen játszik, és már a passzaira is kihat, mert ha ad is 1-2 gólpassz szintű labdát, többet szokott annál... csak a többiek rendszerint elrontják.
Nem lesz itt semmi gond Ronnie-val. A kedve tavalyelőtti, jól és taktikusan játszott a barátságos meccseken. Látszik rajta, ahogyan örül, és küzd. Gólokat lő, gólpasszokat ad, és Henry-val szemlátomást jól megértik egymást. És a kondija is jobb: szemmel láthatóan "vékonyabb". Látszik rajta, hogy élvezi a játékot.lionelmessi19 írta:Ronaldinho még nem igazán lendült formába, ahogy a meccseket elnéztem...szerencsére tudtam mindet élőbenA fizikuma már jobb, lényegesen, viszont nekem kicsit nagyképűen játszik, és már a passzaira is kihat, mert ha ad is 1-2 gólpassz szintű labdát, többet szokott annál... csak a többiek rendszerint elrontják.
Szóval nekem egyenlőre kevés. Kiváncsi leszek, hogy muzsikál majd a tétmérkőzéseken.
Hát a döntőben két gólt szerző Inzaghi 34 éves vagy 33, de ő sem alapember már. Viszont Gattuso, Pirlo és Kaká tényleg meghatározó emerei a Milannak.LG írta:Igaz, megnyerték a BLt, de nem a nyugdijasok miatt, elsősorban az isteni Kaka zseniális játéka + Inzaghi, Gattuso, Pirloők vitték a csapatot
Teljesen egyetértek Veled. Ott van Maldini, Costacurta - egyikük sem a fiatalságot képviseli, sőt! Costacurta túl a negyvenen BL-győztes lett, és idén vonult vissza, ha jól emlékszem. A hátvédek és a kapusok hasonlóképp lehetnek, mint a nehézatléták: minél idősebbek, annál jobbak, rutinosabbak. Ott volt Shilton, 42 évesen VB-elődöntőt játszott.cruyff írta:Azért álljon már meg a hegyimenet. Ez csak Magyarországon van, hogy 30 felett már leírják a futballistákat. (Persze, itt úgyis annyi fantasztikus, fiatal játékos van...)Nyugat-Európában teljesen máshogy viszonyulnak ehhez a kérdéshez. Egy játékos 30 felett még simán lehet a csúcson, sőt éppen ez az a korosztály, ahol a fizikai teherbírás még megvan, de mellé már megszerzi a játékos a kellő rutint, észt.... Egy csatár 25-28 éves, egy középpályás 25-32 éves, egy védő 28-35 éves korára jut fel tudásának csúcsára, mégha gyorsasága (amely csupán egyetlen szegmense a futballnak) talán meg is kopik kicsit. A Milán pedig úgy tudom BL győztes lett az idén, nem?
Mit vártok Kojaktől és a hajbeültetős médiacézártól. Egyik sem a tisztesség szobra.noname írta:Mindig is utáltam a Milant, de mostmár lassan sajnálom őket.Szánalmasak!Ha annyira Barcás kell nekik, akkor vegyék meg oleguert vagy 50 milláért Thuramot(már lassan ő is fiatalítás lesz![]()
)