Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, akkor csak eldöntik, hogy melyik terv lesz megvalósítva.Ádám02 írta:Az tuti hogy 24-én kezdik!hogy mikor fejezik be...?Taibi írta:Tudja valaki, hogy kb mikor kezdik el a stadion felújítását? Illetve, hogy mikorra tervezik, hogy készen legyen?
"A tervekre vonatkozóan csak néhány szempontot kötött ki előzetesen a Barca, így szükséges, hogy a lelátó egy része legalább fedett maradjon,"grecki írta:Fedett marad? Nem fedett az egész... Bár ilyenekről is szól a fáma, hogy az lesz...
hat aki volt a Camp Nou-ban az tudja hogy annyira a kommentatorok helye nem rossz...nekem peldaul nagyon tetszett..s nem is volt okori..gajeraro írta:Hajdú B is mondta 1szer,h szép a Nou Camp de nagyon rossz állapotba van és a kommentároknak a helye se valami jó!
Persze ezt a több élcsapathoz viszonyította!
szerintem kumma f*sza. Bár még csak a Nou Camp sajtópáholyába voltam, nem tudom milyen a többi...gajeraro írta:Hajdú B is mondta 1szer,h szép a Nou Camp de nagyon rossz állapotba van és a kommentároknak a helye se valami jó!
Persze ezt a több élcsapathoz viszonyította!
Igen ez lesz a világon a legszebb de remélem azért az egész fedett marad...Capon írta:Engem nagyon érdekel milyen lessz a végleges terv. A felujitás sokak szerint ráfér a stadionra, viszont ez (kisebb) átépitéssel fog járni. Nagyon kiváncsian várom.
Ki tudja, lehet, hogy jobb volt egyedül. Így nem látta senki, amint a földre rogyok, és sírok, mint egy kétéves gyermek, akitől elvették a játékát.Zozzy 5 írta:Nekem sztem jobb lett volna, ha társaságban vagyok, mert itthon, egyedül a gondolataimmal és a bánattal sokkal roszabb volt...Persze nem feltétlen 89.999 szomorú ember mellett, de egyedül se volt túl jó...ozsimiki írta:Én meg még nem is voltam 90.000 ember társaságában![]()
Nem lehetett jó érzés látni,átélni,hogy nem elég az,h nekem kumma szhhar hangulatom lett,de még 89.999 embernek is az van
Nekem sztem jobb lett volna, ha társaságban vagyok, mert itthon, egyedül a gondolataimmal és a bánattal sokkal roszabb volt...Persze nem feltétlen 89.999 szomorú ember mellett, de egyedül se volt túl jó...ozsimiki írta:Én meg még nem is voltam 90.000 ember társaságában![]()
Nem lehetett jó érzés látni,átélni,hogy nem elég az,h nekem kumma szhhar hangulatom lett,de még 89.999 embernek is az van
ozsimiki írta:Még akkor is kárpótólt,ha úgy alakúlt ahogysleepy69 írta:Volt itt egy kis vita, hogy milyen állapotban van a stadionunk. Hát sajnos azt kell mondjam tényleg elég lepusztulatos. Májusban voltam kint, és elég rossz állapotban volt a Camp. Mindenhol rozsda, omlik a vakolat + ilyen apróságok. Ráfér egy belső felújítás is. Azért annyira nem volt kétségbeejtő a helyzet, a Barca-Espanyol meccs kárpótolt.Persze biztos nagy élmény a helyszínen nézni,de nem kis elkeseredés lehetett a nézőtéren
Hehh, Barátnöm is azon a meccsen volt kint a családjávalsleepy69 írta:Volt itt egy kis vita, hogy milyen állapotban van a stadionunk. Hát sajnos azt kell mondjam tényleg elég lepusztulatos. Májusban voltam kint, és elég rossz állapotban volt a Camp. Mindenhol rozsda, omlik a vakolat + ilyen apróságok. Ráfér egy belső felújítás is. Azért annyira nem volt kétségbeejtő a helyzet, a Barca-Espanyol meccs kárpótolt.
Ha az is volt biztos kijavítják és még szebb lesz a stadion.mypeter írta:Én a BArca-Realon voltam, és nagyon elégedett voltam a stadionnal!!! kívül belül. Látszik, hogy nem mai darab, de szépen karbantartott, színvonalas és barátságos. Persze lehet, hogy nem mindegy a lelátó melyik részén vagyunk, lehet hogy máshol rosszab volt...
Még akkor is kárpótólt,ha úgy alakúlt ahogysleepy69 írta:Volt itt egy kis vita, hogy milyen állapotban van a stadionunk. Hát sajnos azt kell mondjam tényleg elég lepusztulatos. Májusban voltam kint, és elég rossz állapotban volt a Camp. Mindenhol rozsda, omlik a vakolat + ilyen apróságok. Ráfér egy belső felújítás is. Azért annyira nem volt kétségbeejtő a helyzet, a Barca-Espanyol meccs kárpótolt.