Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
- noname
- Llegenda del Barça
Nem kötekedésből, de ne maradjon már meg rosszul.Tegnap elkezdődtek az U17-es világbajnokság küzdelmei, melyre elutazott a Barça felnőtt csapatától a gárda nagy csatártehetsége, Bojan Krikics is. A fiatal spanyol támadó nagyszerű teljesítménnyel és két góllal nyitott a nemzeti utánpótlás együttesben, így nagyban hozzájártult csapata 4-2-es győzelméhez Honduras felett. Krkicsék legközelebb három nap múlva lépnek pályára Aregentína ellen

A Fifa egy szégyen
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Amint megtalálom, közreadom/juk.merx írta:nagymérető idei csapatképet honnan lehet leszedni?

Slither: Valami hibát jelez a fórum, ezért se törölni, se frissíteni nem lehet a topic szavazását. Lehet, ha nyitnánk egy újat, megoldódna a probléma...
nagymérető idei csapatképet honnan lehet leszedni?
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Hát mondjuk a wikipédia erről szólna, hogy összeollózzák a dolgokat az emberek, de tényleg gáz ha nem írják oda a forrást :S De ez ellen lehet ott valamit intézni ha jól tudom, szóval max beleszerkesztitek hogy forrás eurobarca.hu 
A Tippjáték pedig jessz

A Tippjáték pedig jessz

/This time it's personal/
Hát a wikipédia az mindig is ilyen volt...
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Azért ide írom a következőket, mert grecki is hasonlóképpen járt az elmúlt napok egyikén...
Szóval amikor Henry a Barcelonához igazolt, felajánlottam, hogy írok egy ciket róla is, olyat, amilyen a többi játékosról is megtalálható az oldalon...
A cikket Iván közölte is, amiért ezúton is köszönet, és sok visszajelzést kaptam, miszerint jól sikerült....
De amit ma láttam...a Wikipédia, amit ugye mindenki szerkeszthet egy az egyben az általam írt cikket közli, ha valaki Thierry Henry névre keres rá...
Ami egyfelől jó, mert ezek szerint télleg nem lett olyan rossz, másfelől, viszont lopás
....és még annyi sincs ott, hogy legalább forrás eurobarca vagy valami..... 
Szóval amikor Henry a Barcelonához igazolt, felajánlottam, hogy írok egy ciket róla is, olyat, amilyen a többi játékosról is megtalálható az oldalon...
A cikket Iván közölte is, amiért ezúton is köszönet, és sok visszajelzést kaptam, miszerint jól sikerült....
De amit ma láttam...a Wikipédia, amit ugye mindenki szerkeszthet egy az egyben az általam írt cikket közli, ha valaki Thierry Henry névre keres rá...
Ami egyfelől jó, mert ezek szerint télleg nem lett olyan rossz, másfelől, viszont lopás

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Köszi a remek híreket Iván!!! 

Nyugalom, semmi pánik
Jövő héten lehet tippelni, de lehet már most föl tudjuk tenni a hétvégéig. De lesz, indul, ugyanúgy mint eddig 

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- noname
- Llegenda del Barça
Ez engem is nagyon érdekel.Gauchomester írta:Srácok!
Jövő hétvégén kezdődik a bajnokság, de a tippjáték felől semmi infót nem lehet hallani, legalábbis én nem hallottam....remélem elindul időben, mit lehet erről tudni?

A Fifa egy szégyen
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Srácok!
Jövő hétvégén kezdődik a bajnokság, de a tippjáték felől semmi infót nem lehet hallani, legalábbis én nem hallottam....remélem elindul időben, mit lehet erről tudni?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
De letudják,de az engedély nélkül még így sem hozhatják le,ha odaírják a forrástZozzy 5 írta:Jaja, én is néztem. Hát, enyves a kezük, de azért gratSzoktam is nézni, pár ismeretterjesztő cikketeknél oda van írva, hogy ez az Eurobarca szellemi értéke, bármilyen közléséhez az eubarca engedélye szükséges v. vmi ilyesmi. Azokat nem tudják ugyan úgy lenyúlni

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
Jaja, én is néztem. Hát, enyves a kezük, de azért grat
Szoktam is nézni, pár ismeretterjesztő cikketeknél oda van írva, hogy ez az Eurobarca szellemi értéke, bármilyen közléséhez az eubarca engedélye szükséges v. vmi ilyesmi. Azokat nem tudják ugyan úgy lenyúlni 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Egyrészt, undorító. Másrészt, légy rá büszke. Mi büszkék vagyunk Rád!Vito írta:büszke fej?
- Andris
- Adminisztrátor
Cikkekkel kapcsolatosan az van, hogy a saját szerzeményekhez elvileg oda lehet írni, h írásos engedély kell, ahogy Iván is szokta, így pl. a Thuramos cikk esetében sztem ezt lehetett volna.
Az viszont, hogy híreket közölnek, ami máshol is megjelenik, mint nálunk... azt csinálhatják h kiollózzák.
Azthittem a topfoci kicsit komolyabb oldal
ilyeneket gportalos marhák szoktak csak csinálni... 
Jah és nem jutott még időm gratulálni, remek a Thuramos cikk!
Az viszont, hogy híreket közölnek, ami máshol is megjelenik, mint nálunk... azt csinálhatják h kiollózzák.
Azthittem a topfoci kicsit komolyabb oldal

Jah és nem jutott még időm gratulálni, remek a Thuramos cikk!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Használj Mozillát és no problemoDemonhunter írta:Cső!
Most nem az oldalrol lesz szo de azé megkérdezem...
Nektek nem szokott bejönni egy internetes reklám amikor be van kapcsolva az oldal?Ez a neve:CiD:

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Cső!
Nektek nem szokott bejönni egy internetes reklám amikor be van kapcsolva az oldal?Ez a neve:CiD: