Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kötekedésből, de ne maradjon már meg rosszul.Tegnap elkezdődtek az U17-es világbajnokság küzdelmei, melyre elutazott a Barça felnőtt csapatától a gárda nagy csatártehetsége, Bojan Krikics is. A fiatal spanyol támadó nagyszerű teljesítménnyel és két góllal nyitott a nemzeti utánpótlás együttesben, így nagyban hozzájártult csapata 4-2-es győzelméhez Honduras felett. Krkicsék legközelebb három nap múlva lépnek pályára Aregentína ellen
Amint megtalálom, közreadom/juk.merx írta:nagymérető idei csapatképet honnan lehet leszedni?
Ez engem is nagyon érdekel.Gauchomester írta:Srácok!
Jövő hétvégén kezdődik a bajnokság, de a tippjáték felől semmi infót nem lehet hallani, legalábbis én nem hallottam....remélem elindul időben, mit lehet erről tudni?
De letudják,de az engedély nélkül még így sem hozhatják le,ha odaírják a forrástZozzy 5 írta:Jaja, én is néztem. Hát, enyves a kezük, de azért gratSzoktam is nézni, pár ismeretterjesztő cikketeknél oda van írva, hogy ez az Eurobarca szellemi értéke, bármilyen közléséhez az eubarca engedélye szükséges v. vmi ilyesmi. Azokat nem tudják ugyan úgy lenyúlni
Egyrészt, undorító. Másrészt, légy rá büszke. Mi büszkék vagyunk Rád!Vito írta:büszke fej?
Használj Mozillát és no problemoDemonhunter írta:Cső!
Most nem az oldalrol lesz szo de azé megkérdezem...
Nektek nem szokott bejönni egy internetes reklám amikor be van kapcsolva az oldal?Ez a neve:CiD: