Zozzy 5 írta:Egyébként Te hol játszol, hogy külföldre mész ilyen komoly tornákra?
Én Felsőörsön, ez Veszprém mellett van, igazából lett volna lehetőségem Füredre meg Tapolcára is menni, de egy évvel az érettségi előtt nem nagyon akartam még plussz annyit utazni, most meg, hogy Pesten leszek egyetemen örülök, ha hazérek meccskre hétvégén, de majd Pesten körülnézek.
A szlovákiai túra úgy jött, hogy szólt az edzőnk, hogy mehetnénk páran 89-esek focizni Szlovákiába, ennyit tudtam akkor, aztán a csapat nagyrésze fűzfői volt, de voltak Fehérvárról is egypáran. Németországba meg úgy jutottam el, hogy Alsóörs-t(az ősellenség) meghívta a testvér városa, öregfiúk mentek elsősorban, de a fiataloknak is szerveztek egy tornát (egyébként az ottani csapak valami 7ed 8ad osztályú, de 1millió euróból(!!!), csináltak új sporttelepet, hát nem volt semmi elhihetitek). Ott jó csapatok voltak nagyon, mivel Frankfurt mellett voltunk, a német csapatban voltak frankfurti játékosok is, de mondjuk nálunk a csapat tagja együtt van. 8 éves korunk óta együtt játszunk(igaz, akkor még nem volt semmi csapat vagy vagy ilyesmi) és az azért sokat számít-