Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dos Santos játszhat jövő hétenLionel85 írta:Bojan most Koreában van, Giovani pedig Non Eu-s egyelőre, így esély sem lehetett egyiknek sem a játékára.
Elősször is, igy ne bexélj a forumtársaiddal, azért meg a kedvenc játékosodat (jogogosan) kritizálják.ronaldinho89999 írta:mi a f... bajod van???? mi az h ronaldinho-t kéne leültetni. amíg a világ legjobb játékosa a barcában van nem kéne leülnie. sztem így is ő volt a meccs legjobbja. xavinak is gyönyörű labdát adott. meg még sok nagy helyzetet ő készített elő. neki biztos h kezdőben kéne lenni a 4 közül. a 2.nak. messi h kibontakjozhasson a tehetsége. a 3.henry. és csereként van egy friss eto
Ronaldinho az egész meccset végig sétálta!ronaldinho89999 írta:mi a f... bajod van???? mi az h ronaldinho-t kéne leültetni. amíg a világ legjobb játékosa a barcában van nem kéne leülnie. sztem így is ő volt a meccs legjobbja. xavinak is gyönyörű labdát adott. meg még sok nagy helyzetet ő készített elő. neki biztos h kezdőben kéne lenni a 4 közül. a 2.nak. messi h kibontakjozhasson a tehetsége. a 3.henry. és csereként van egy friss eto
Abszolút szívemből szóltálAndrisveres írta:Henry nak a kezdőbena helye!!!!
1 gólra van Platini válogatott rekordjától , csúcstartó az arsenalban, 4szeres angol gólkirály!!!!
A cserepadról bizonyítson? Neki bizalom kéne és lőné a gólokat sokkal jobb játékos mint ETO, szerintem épp a kameruni barátunknak kéne lennie a szupercserének, mert tény h nagyon gólérzékeny ő is.
De az első meccsen Eto ennyi voltál köszi , ha tudod h egy Henry ül a padon és ennyire hajtasz, ennyire vagy képes h megtartsd a helyed , akkor csücsülj le szépen , és legközelebb majd beállsz csereként.
Látatlanban nem nagyon akarok véleményt alkotni,de ha úgy alibizett tegnap,mint tavaly,akkor egyetértek.Game90 írta:Ha valakit lekéne ültetni a padra, akkor inkább R10-et...
nem értek feltétlenül egyetGame90 írta:Ha valakit lekéne ültetni a padra, akkor inkább R10-et...
Figyelj, mivel szabadrugás az esetek döntő többségében szabálytalanság után van így nem tartom sportszerütlennek ezt a megoldást hogy egyböl kapurarugni a sorfal összeállása elött. Sőt egy ilyen gól után az ellenfél is 2szer meggondolja szabálytalankodjon-e mégegyszer, azaz folyamatosabb, sportszerübb élvezhetöbb lessz a játék ezért szerintem támogatandók az ilyen megoldások.gnorbert írta:
Lehet hogy elfogult vagyok de akár elhiszed nekem, akár nem: ha a mieink rúgnának ilyen gólt nem örülnék neki, mert nem tartom korrektnek (még annak ellenére sem, hogy a szabályok szerint ez érvényes).
Van aki annak tartja (mert tulajdonképpen szabályosnak mondható), és van aki nem.
Jó kis vitaalap egy ilyen dolog, mert sokkal több van mögötte, mint ami elsőre látható (pl. kinek mi a fontos a fociban? ki, miért szereti a focit, vagy éppen ezt a csapatot? stb.)
És ugyanez igaz még az Espanyol elleni meccsre, meg még jópárra!haze71 írta:Kár ezen agyalogni. Egy biztos: A Betis ellen, ha odaállunk a labda elé a szabadrúgásnál, bajnokok vagyunk.
A sportba nincs HA!haze71 írta:Kár ezen agyalogni. Egy biztos: A Betis ellen, ha odaállunk a labda elé a szabadrúgásnál, bajnokok vagyunk.