Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Ezt csak azé írtam mer tegnap még vagy 4-en 1 kicsit ellene voltak!!!
  Ezt csak azé írtam mer tegnap még vagy 4-en 1 kicsit ellene voltak!!!  

Jah és 34-2 a kapuralövés! Bocs a szövegelésért!
 Jah és 34-2 a kapuralövés! Bocs a szövegelésért! 

Ronaldinho úgyérzem nem mert annyit cselezni, de a 2. félidőre feljavult. tarthatott volna a meccs még 10percig és 3-1 lett volna. 3 Barca gól, az eredmény mégis 2-1. én ennek az eredménynek nem annyira örülök, de ha azt nézzük h az 1. félidőben 0-1, akkor... nem gondoltam volna. szép volt fiúk a visszavágón is mi győzünk, Forca Barca
 Ronaldinho úgyérzem nem mert annyit cselezni, de a 2. félidőre feljavult. tarthatott volna a meccs még 10percig és 3-1 lett volna. 3 Barca gól, az eredmény mégis 2-1. én ennek az eredménynek nem annyira örülök, de ha azt nézzük h az 1. félidőben 0-1, akkor... nem gondoltam volna. szép volt fiúk a visszavágón is mi győzünk, Forca Barca Etoo kintebb, mer ezek ellen a nagy marha védők ellen ekkora ember kell!
 Etoo kintebb, mer ezek ellen a nagy marha védők ellen ekkora ember kell!