2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Van ötleted, hogy hova tudnám felpakolni? Esetleg ide az oldalra, vagy ide csak linkelni tudnám? 4.1 GB lett, mpg formátumban. Esetleg át lehetne konvertálni 2 CD-s avira, az máris csak 1.4 GB. Ha megadod vmi tárhely címét, ahova ennyi cuccot fel lehet rakni, akkor felnyomhatom oda is. Viszont arról is lehetne szó, hogy megvágom az anyagot, hogy csak a meccs legyen benne, a reklámok ne. Persze ehhez elárulhatnátok, hogy milyen programmal csináljam és hogyan.Enrique írta:Ha most tudnék, jelentkeznék!Lujo írta:Felvettem az egész meccset a gépre, kb 4 GB lett, szóljatok, ha kell valakinek.
És hogy akarod ezt eljuttatni bárkinek is?
Ja bocs, csak hirtelen a Silvanus jutott eszembe! Kell nekünk ez a srác mer 1 Terry + Maldini féle hátvédek nagyon kemények és Etoo is marha kemény, de nagyon sokat számít a 190 cm!!!! Be kell vállalnunk a Cselszki ellen őt Giuly helyett az tuti!! MAXI!!!Mr. Master írta:Én tegnap is a te vélenényedet osztttam, akik meg nem ezt mondták azoknak a következőt ajánlom:Ronaldinho22 írta:Ezt tegnap én írtam! Silvanusnak is hasonló volt a vélemény, hogy kell a Maxi a cselszki ellen!Ronaldinho22 írta:Gondoljatok bele, micsoda szenzáció lenne, ha valami káprázatos játékkal szórna vagy 2-3-at a Chelsea-nek a srác, így elsőre?!.....![]()
Ezen már én is gondolkoztam, hogy lehet azé nem állítja be a Rijk. a srácot, mer a cselszkire tartalékolja!
Sztem könnyen elképzelhetőEzt csak azé írtam mer tegnap még vagy 4-en 1 kicsit ellene voltak!!!
Maxi Loopez: 10 perc 1 gól 1 gólpassz
és utána is nagyon jól játszott.
a feljavulás alatt nem azt értettem h csúcsformában játszott, hanem jobban mint az 1. félidőben. bár annál nem volt nehézredlions írta:Milyen meccset néztél??? Úgy bezavartam volna az öltözőbe, hogy na!!! Megmutatta miért kellene málna v. citrom-díjat adni....nb.nb.nb írta:Ronaldinho úgyérzem nem mert annyit cselezni, de a 2. félidőre feljavult.
Én tegnap is a te vélenényedet osztttam, akik meg nem ezt mondták azoknak a következőt ajánlom:Ronaldinho22 írta:Ezt tegnap én írtam! Silvanusnak is hasonló volt a vélemény, hogy kell a Maxi a cselszki ellen!Ronaldinho22 írta:Gondoljatok bele, micsoda szenzáció lenne, ha valami káprázatos játékkal szórna vagy 2-3-at a Chelsea-nek a srác, így elsőre?!.....![]()
Ezen már én is gondolkoztam, hogy lehet azé nem állítja be a Rijk. a srácot, mer a cselszkire tartalékolja!
Sztem könnyen elképzelhetőEzt csak azé írtam mer tegnap még vagy 4-en 1 kicsit ellene voltak!!!
Ezt tegnap én írtam! Silvanusnak is hasonló volt a vélemény, hogy kell a Maxi a cselszki ellen!Ronaldinho22 írta:Gondoljatok bele, micsoda szenzáció lenne, ha valami káprázatos játékkal szórna vagy 2-3-at a Chelsea-nek a srác, így elsőre?!.....![]()
Sztem könnyen elképzelhető
Hát mielott bejott volna Maxi én 1 embert nem tudtam volna megdicsérni max. Xavit szoval ne bántsuk annyira Ronnie-tredlions írta:Milyen meccset néztél??? Úgy bezavartam volna az öltözőbe, hogy na!!! Megmutatta miért kellene málna v. citrom-díjat adni....nb.nb.nb írta:Ronaldinho úgyérzem nem mert annyit cselezni, de a 2. félidőre feljavult.
Nagyon ó kapus, kétség sem fér hozzá, de amiket nyilatkozott (mondta a félisten Hajdú B.), meg amiket csinált húzta az időt, meg hasonlók.ronaldo írta:Hát igen most ekkora sztár es még csak 23 évesEnrique írta:Miért csak lesz??ronaldo írta:Hát Cech valami nagyon nagy kapus lesz az tény . Olyan lovéseket ami másnál rég gol lett volna o benyelte. O a Chelsea egyik ha nem a legfontosabb láncszeme.![]()
Már régóta az!!
Milyen meccset néztél??? Úgy bezavartam volna az öltözőbe, hogy na!!! Megmutatta miért kellene málna v. citrom-díjat adni....nb.nb.nb írta:Ronaldinho úgyérzem nem mert annyit cselezni, de a 2. félidőre feljavult.
Hát igen most ekkora sztár es még csak 23 évesEnrique írta:Miért csak lesz??ronaldo írta:Hát Cech valami nagyon nagy kapus lesz az tény . Olyan lovéseket ami másnál rég gol lett volna o benyelte. O a Chelsea egyik ha nem a legfontosabb láncszeme.![]()
Már régóta az!!
Miért csak lesz??ronaldo írta:Hát Cech valami nagyon nagy kapus lesz az tény . Olyan lovéseket ami másnál rég gol lett volna o benyelte. O a Chelsea egyik ha nem a legfontosabb láncszeme.
én is jelentkezem:PEnrique írta:Ha most tudnék, jelentkeznék!Lujo írta:Felvettem az egész meccset a gépre, kb 4 GB lett, szóljatok, ha kell valakinek.
És hogy akarod ezt eljuttatni bárkinek is?