Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.07. 08:55:55

Miért nem lep meg ez engem. Azért ez elég undorító dolog, lehet, hogy nem éppen a legjobb a viszonya a csapattal, de akkor is...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.07. 08:12:29

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
noname
Llegenda del Barça

2007.09.06. 12:18:23

Scorpio írta:Rosszul áll a McLaren szénája!

Szép lassan kiderül az igazság! Kíváncsian várom, hogy milyen döntés lesz! 8)
Kizárás nem lesz, de pilótánként egy jó 20 pont büntetést megérdemelnének. :twisted:
A Fifa egy szégyen
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.06. 09:37:22

Rosszul áll a McLaren szénája!

Szép lassan kiderül az igazság! Kíváncsian várom, hogy milyen döntés lesz! 8)
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.05. 11:13:32

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.02. 18:58:23

Kluivertinho írta:Gondolom közismert, de én ma láttam először.
Schumacher, miután megdöntötte Senna rekordját.
http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE
Én már teljesen elfelejtettem ezt az interjút. És még mondják, hogy Schumacher nem volt egy érző lény.
13 év után is fájdalom járja át a szívemet az egyik legnagyobb pilóta halála miatt. De ne feledkezzünk meg a fiatal osztrák pilóta, Ratzenberger haláláról sem, ami az időmérőn következett be. Béke poraikra!
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.02. 18:51:03

Kluivertinho írta:Gondolom közismert, de én ma láttam először.
A Monzai nagydíj előtt kétszer is vezető helyről lökték ki. Nagyon nagy volt a feszültség és a teher rajta, úgyhogy érthető volt a kifakadása. :?

Hakkinen is inkább átadta a kisebbik Schuminak a szót olyan zavarba voltak. :roll:
in to exile
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.09.02. 18:18:30

Gondolom közismert, de én ma láttam először.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
doki
Entrenador del Barça

2007.09.02. 11:54:40

Ádám02 írta:Mit csinált Talma :shock: :shock: nagyon szép volt behozta 2. helyre magát de még hogy! :shock: Grat remélem világbajnok lesz! :wink: Bravó Talma \:D/ =D>
Talma f1-es lett :?: :roll: :lol: :lol: :lol:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.02. 11:52:29

Ádám02 írta:Mit csinált Talma :shock: :shock: nagyon szép volt behozta 2. helyre magát de még hogy! :shock: Grat remélem világbajnok lesz! :wink: Bravó Talma \:D/ =D>
És ezt miért ide írod? :evil:

Egyébként megvették a Spykrt, úgyhogy jövőre már nem nagyon lesznek ott az F1-ben. Remélem Sutilt valahova leszerződtetik, mert benne még van egy kis tehetség. :)
in to exile
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.02. 11:49:23

Mit csinált Talma :shock: :shock: nagyon szép volt behozta 2. helyre magát de még hogy! :shock: Grat remélem világbajnok lesz! :wink: Bravó Talma \:D/ =D>
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.02. 11:06:22

A MotoGP beelőzi a Forma-1-et
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.01. 13:07:06

varga tamás írta:
ozsimiki írta:Dúrva lenne ha vmi súlyos döntést hoznának a Mercire nézve :) :shock: De szerintem nem hoznak olyat,amivel beleszólnak az egyéni,v konstruktőri versenybe...nem mernek olyat hozni....
Ha nem hoznak kemény ítéletet, akkor az ellenérdekeltek lesznek felháborodva, ha meg a törvények szerint eljárva komolyan megbüntetik a csaló McLarent, akkor ők lesznek felháborodva.
Remélem, a törvényekre és szabályokra hallgatnak.
Én is Remélem,viszont nem hiszek benne,angol csapat :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.01. 13:04:48

ozsimiki írta:Dúrva lenne ha vmi súlyos döntést hoznának a Mercire nézve :) :shock: De szerintem nem hoznak olyat,amivel beleszólnak az egyéni,v konstruktőri versenybe...nem mernek olyat hozni....
Ha nem hoznak kemény ítéletet, akkor az ellenérdekeltek lesznek felháborodva, ha meg a törvények szerint eljárva komolyan megbüntetik a csaló McLarent, akkor ők lesznek felháborodva.
Remélem, a törvényekre és szabályokra hallgatnak.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.01. 13:03:53

Sajnos igazat kell adnom! Max egy kicsi szidás lesz, de más nem! :cry:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.01. 12:59:04

Dúrva lenne ha vmi súlyos döntést hoznának a Mercire nézve :) :shock: De szerintem nem hoznak olyat,amivel beleszólnak az egyéni,v konstruktőri versenybe...nem mernek olyat hozni....
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.01. 12:50:57

Miért állt a Renault a Ferrari mellé?

Kíváncsian várom a tárgyalást! Remélem igazságos döntés lesz!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.30. 22:20:59

Én is sírok erre egyet. Jól össze van vágva. A zene is jó. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.30. 22:07:56

Mihu írta:
Igen igen...ez az a videó amit én már többször is említettem. Ezt a vidit sose fogom elfelejteni...azt a jelenetet mikor az a k.csög áthúzza kis tejfelesszájúként Schumi képét a falon....semmit nem mutatott még fel, egy sz.r Minardiban ült, aztán tesztpilóta volt és akkor áthúzza egy akkor még 3 vagy 4x-es világbajnok fotóját és még vigyorog is hozzá. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ne is írjátok,még most is felhúzom magam azon a spanyol "úriemberen" :evil:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.08.30. 22:03:30

Igen igen...ez az a videó amit én már többször is említettem. Ezt a vidit sose fogom elfelejteni...azt a jelenetet mikor az a k.csög áthúzza kis tejfelesszájúként Schumi képét a falon....semmit nem mutatott még fel, egy sz.r Minardiban ült, aztán tesztpilóta volt és akkor áthúzza egy akkor még 3 vagy 4x-es világbajnok fotóját és még vigyorog is hozzá. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.30. 21:51:00

in to exile
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.29. 15:13:44

Csapaton belüli titkolózás a McLarennél

Alonso és szerelőgárdája állítólag a csapaton belül is titkolja Hamilton elől az adatait. Lehet, hogy emiatt járt rosszul a brit Isztambulban.

A német Sport Bild szerint a McLarennél Fernando Alonso eltitkolhatja a beállításait Lewis Hamilton előtt. Alonso már korábban panaszkodott arra, hogy az újonc az ő adatait felhasználva éri el sikereit, sőt, Hamiltont a saját klónjának nevezte. A német lap állítása szerint a világbajnoknak Isztambulban és az idény hátralévő versenyein nem kell megosztania beállításait Hamiltonnal.

Ha ez igaz, megmagyarázhatja Hamilton gumihibáját is, ugyanis Alonso állítólag a jobb első gumira kevésbé terhelő beállítást választott, míg csapattársa nem használta ezeket az adatokat. Természetesen a McLarennél cáfolják, hogy ilyesmiről lenne szó, de cáfoltak már idén mást is, amiről aztán kiderült, hogy mégis igaz.

http://www.vezess.hu
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.28. 15:40:52

Olaszországban most Massa Schumacher méltó örököse

Az olasz média eufórikus hangulatban ünnepelte a Ferrari hétvégi, isztambuli kettős győzelmét. A taljánok ugyanakkor az izgalmas világbajnoki küzdelemnek is nagyon örülnek.

Az osztrák lapok is az élmezőny kiegyenlítettségét hangsúlyozzák, az idei 12 győzelmen négy pilóta osztozik, Massa, Räikkönen, Alonso és Hamilton is 3-3 sikert számlál.

Olaszország:
Gazzetta Dello Sport
"A Ferrari kettős győzelmének és Massának köszönhetően a világbajnokság ismét nyílt, az eredmény miatt az izgalmak tovább fokozódnak. Massa bebizonyította, hogy a nagyok közé tartozik, és méltó örököse Michael Schumachernek."

Tuttosport
"A Ferrari kettős győzelmével a bajnokság új fordulatot vett. Massa tökéletes volt a kvalifikáción és a futamon is, így továbbra is versenyben van a világbajnoki címért. Räikkönen versenye is kifogástalan volt, még több koncentrációval az élen is végezhetett volna. A bajnokság ismét nyílt. Montezemolo álma beteljesülhet, a Ferrarinak jó esélye van a bajnoki cím elhódítására."

Corriere Dello Sport
"A világbajnoki címért zajló vadászat ismét nyílt. A Ferrari viszont mostantól egyetlen hibát sem engedhet meg magának."

La Repubblica
"Mindkét Ferrari dobogóra állhatott. A maranellói csapat még megelőzheti a McLarent, és ezzel elhódíthatja a vb-címet. Ettől függetlenül a kémügy árnyékot vet az idei sorozatra. A botránynak még nincs vége, a szeptemberi döntés pedig még erőteljesen befolyásolhatja az idei szezont."

Ausztria:
Kronen Zeitung
"Hamilton defektet kapott. A pech döntő lesz vajon a 2007-es világbajnoki címért folytatott versenyben? A két elvesztett pont a végén Hamilton bajnoki címébe kerülhet. A Ferrari kettős győzelmet aratott Massának és Räikkönennek köszönhetően, és a győzelmek számát tekintve most már 6:6 az állás a két istálló közt. A "fantasztikus négyes" minden tagja 3-3 alkalommal nyert idén."

Österreich
"Massa mindvégig hideg maradt, tökéletes versenyt futott. Hamilton előnye ugyanakkor öt pontra olvadt Alonsóval szemben."

http://www.f1hirek.hu
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.28. 11:44:53

A helyén marad a Ferrari-főnök

Bár a tárgyalásokat már megkezdte Ross Brawn a Ferrarihoz való visszatérésről, valószínűleg nem lesz belőle csapatfőnök, Jean Todt nem adja a helyét.

Ross Brawn, a Ferrari tavaly egyéves szabadságra távozott technikai igazgatója már tárgyal a csapattal a visszatérésről. A brit szakember korábban azt nyilatkozta, hogy régi posztjára nem szeretne visszatérni, csak akkor hajlandó a csapatnál dolgozni, ha új kihívást, új feladatot kap. Sokan ezt úgy értelmezték, hogy Brawn átvenné a csapat vezetését a jelenlegi főnöktől, a 61 éves Jean Todt-tól, de a francia kisember most mást mond:

"Még mindig nagyon motivált vagyok, remélem, még itt leszek pár évig. Bernie [Ecclestone] 15 évvel idősebb és ő is nagyon motivált. Én sem gondolkodok még azon, hogy abbahagyjam a munkát."

Todt megerősítette, hogy tárgyalnak Ross Brawn-nal, de egyelőre még semmiben sem egyeztek meg.
"Jelenleg az ő lehetőségeit és a mieinket vitatjuk meg. Talán lesz közös pont, talán nem" - mondta szűkszavúan a francia.

http://www.vezess.hu

"Jelenleg az ő lehetőségeit és a mieinket vitatjuk meg. Talán lesz közös pont, talán nem"

Nem hangzik jól! Nagy szükség lenne rá!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.27. 10:12:59

Scorpio írta:Kép

A kis homokláda :lol: :lol: :lol:
Kép
Válasz küldése