Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miért nem lep meg ez engem. Azért ez elég undorító dolog, lehet, hogy nem éppen a legjobb a viszonya a csapattal, de akkor is...
Kizárás nem lesz, de pilótánként egy jó 20 pont büntetést megérdemelnének.Scorpio írta:Rosszul áll a McLaren szénája!
Szép lassan kiderül az igazság! Kíváncsian várom, hogy milyen döntés lesz!
Én már teljesen elfelejtettem ezt az interjút. És még mondják, hogy Schumacher nem volt egy érző lény.Kluivertinho írta:Gondolom közismert, de én ma láttam először.
Schumacher, miután megdöntötte Senna rekordját.
http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE
A Monzai nagydíj előtt kétszer is vezető helyről lökték ki. Nagyon nagy volt a feszültség és a teher rajta, úgyhogy érthető volt a kifakadása.Kluivertinho írta:Gondolom közismert, de én ma láttam először.
Schumacher, miután megdöntötte Senna rekordját.
http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE
És ezt miért ide írod?Ádám02 írta:Mit csinált Talma![]()
nagyon szép volt behozta 2. helyre magát de még hogy!
Grat remélem világbajnok lesz!
Bravó Talma
![]()
Én is Remélem,viszont nem hiszek benne,angol csapatvarga tamás írta:Ha nem hoznak kemény ítéletet, akkor az ellenérdekeltek lesznek felháborodva, ha meg a törvények szerint eljárva komolyan megbüntetik a csaló McLarent, akkor ők lesznek felháborodva.ozsimiki írta:Dúrva lenne ha vmi súlyos döntést hoznának a Mercire nézve![]()
De szerintem nem hoznak olyat,amivel beleszólnak az egyéni,v konstruktőri versenybe...nem mernek olyat hozni....
Remélem, a törvényekre és szabályokra hallgatnak.
Ha nem hoznak kemény ítéletet, akkor az ellenérdekeltek lesznek felháborodva, ha meg a törvények szerint eljárva komolyan megbüntetik a csaló McLarent, akkor ők lesznek felháborodva.ozsimiki írta:Dúrva lenne ha vmi súlyos döntést hoznának a Mercire nézve![]()
De szerintem nem hoznak olyat,amivel beleszólnak az egyéni,v konstruktőri versenybe...nem mernek olyat hozni....
Ne is írjátok,még most is felhúzom magam azon a spanyol "úriemberen"Mihu írta:Igen igen...ez az a videó amit én már többször is említettem. Ezt a vidit sose fogom elfelejteni...azt a jelenetet mikor az a k.csög áthúzza kis tejfelesszájúként Schumi képét a falon....semmit nem mutatott még fel, egy sz.r Minardiban ült, aztán tesztpilóta volt és akkor áthúzza egy akkor még 3 vagy 4x-es világbajnok fotóját és még vigyorog is hozzá.Los Banditos írta:Egy szomorú videó a legjobbról, és persze Alonso jópár görénykedéséről.![]()
![]()
![]()
![]()
Igen igen...ez az a videó amit én már többször is említettem. Ezt a vidit sose fogom elfelejteni...azt a jelenetet mikor az a k.csög áthúzza kis tejfelesszájúként Schumi képét a falon....semmit nem mutatott még fel, egy sz.r Minardiban ült, aztán tesztpilóta volt és akkor áthúzza egy akkor még 3 vagy 4x-es világbajnok fotóját és még vigyorog is hozzá.Los Banditos írta:Egy szomorú videó a legjobbról, és persze Alonso jópár görénykedéséről.