Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
PCsabi
aka Game90

2007.09.08. 23:53:32

Jó kis időmérő volt, én bízok a Ferrarikban.

Button-nek grat :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.08. 19:06:17

Czollnerrel egy nagy baj van: elfogult, és nem tudja leplezni. Hamilton tényleg közel volt, de Alonsonak még volt egy köre, amin még tuti javított volna, ha kell. Én se igazán aggódtam emiatt, pedig tudod, hogy Alonsos vagyok, szóval lett volna rá okom. Sokkal jobban tartok a rajttól. Igazán izgalmas lesz. :roll:

Az nem lenne fura, ha Hamilton nyerne így vb-t? Ha Alonso tudott azokról a sokat mondó adatokról, akkor bizony Hamilton szintén tudott róla.

Az elöző hszemből ozsi megint kiszedted azt a mondatot, ami a legkevésbé sem érdekel, hiszen 38 évesen 7 vb címmel, minden rekord megdöntésével ki nem vonulna vissza, Alonso már csak a hab volt a tortán. Az én figyelmemet az hívta fel erre a nyilatkozatra, hogy Schumi is sokalja a média megnyilvánulását a spanyol felé. Azért másoltam be, mert megint Alonso neve merült fel az olasz sajtónak köszönhetően. Ezúttal a kémügyben. Ha elárulja az FIA-nak mit tett a McLaren, akkor áruló szemét, ha nem árulja el akkor meg sunyi szemét. Ki mit tenne...
Amúgy ez az emailes történet elég kitaláltnak hangzik, mint anno Kaká msnezése Cicinhoval. Ő az a versenyző, aki talán ért a beállításokhoz. Gumiban pedig nagy ritka, ha ugyanazt használja, mint a Ferrari. Persze nem tudhatom mi folyik a háttérben, de egy-egy cikktől nem fogok falnak menni. Már csak pár nap, és elvileg kiderül mi is történt. A versenyzők véleményem szerint nem érdemelnek büntetést.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.08. 18:37:39

Czollnernél nagyobb fhaszt keveset láttam még....Palik is elfogult volt,nem is egyszer,de eeeez :?: :evil:

Hamilton utcsó körében 34 EZREDre volt CSAK,erre sima hangon folytatja az elfogult ömlengését.....mintha nem kapta volna el majdnem a kedvencét??? Undorító.....bezzeg amikor a látszólag sérült Ferrarit legyőzi Heidfeld,akkor meg ujjong :roll:

Keserű év ez,ilyen állás,ilyen közvetítés....

U.i. AZ EGYES,EGYES,EGYES,EGYES rajtszámban űlő kétszeres VB....csak párszor hangsúlyozta ki az a gyökér...(yah és most semmi gondom Alonsoval,szépet ment sajnos,Czollner meg szépet nyalt...de még mennyire...csak ne nézné le a többieket ennyire :roll: )
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.08. 18:35:30

LG írta:
Scorpio írta:Sajtó: Elveszik a McLaren pontjait?

Olasz lapértesülések szerint már megszületett a döntés a kémbotrány ügyében: a McLaren-Mercedes elveszíti a konstruktőri pontjait (és ezzel körülbelül 25 millió eurótól esik el), míg a versenyzők büntetés nélkül megússzák az esetet.

http://www.formula.hu
Sztem is ez a legmegfelelőbb büntetés.
Hát nem tudom,ha bűnösek akkor magasról leszharják,h konstruktőri címet elvesztik...egyéni odakerül sajnos nagyon úgy néz ki....és az azért nem lenne semmi,h alonso úgy nyerné a vébét,h köze van a kém ügyhöz :evil: :? (ha tényleg köze van hozzá)
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.08. 15:08:49

Raikkönen csak ötödik. :? Mondjuk ha kiderül a kémkedés, akkor [auto_cenzúra] se érnek vele. :D
in to exile
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.08. 15:08:10

Azért várjuk csak meg a végét, bármi lehet, bár nagyon nem hiszek a győzelemben. :?
Raziel
Entrenador del Barça

2007.09.08. 15:06:41

kovinho írta:1. Alonso
2. Hamilton
3. Massa

Nagyon rossz a Ferrari, megint nyert Csalonzó. :?

Nem baj, Yamamoto beleszáll Alonsoba, Sato meg Hamiltonba és Ferrari győzelem lesz. :D
sztem se,nagyon gyengék a piros kocsik,és ez igyis marad,holnap megint nem lesznek sehol...
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.08. 15:05:49

1. Alonso
2. Hamilton
3. Massa

Nagyon rossz a Ferrari, megint nyert Csalonzó. :?

Nem baj, Yamamoto beleszáll Alonsoba, Sato meg Hamiltonba és Ferrari győzelem lesz. :D
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.08. 13:37:53

varga tamás írta:

Olasz lapértesülések szerint már megszületett a döntés a kémbotrány ügyében: a McLaren-Mercedes elveszíti a konstruktőri pontjait (és ezzel körülbelül 25 millió eurótól esik el), míg a versenyzők büntetés nélkül megússzák az esetet.

Én kevesellem a döntést. Ugyanis, ha De la Rosa és Alonso e-mailjei útján taglalta a Ferrari fejlesztéseit, a gumiabroncsok terén bekövetkező változásokat, ez azt jelenti, hogy ők is tudtak mindenről. Tehát bűnösök, azaz a büntetés őket is megilleti.
Eddig én is Hamiltonnak szurkoltam inkább és azt mondtam hogy ne vegyék el a Alonso és Lewis pontjait mert ők valószínűleg nem tudtak semmiről vagy csak nagyon kevés dologról ezügyben. De ez így már erősen elítélendő. Szóval én is azt mondom hogy ha elveszik a versenyzők pontjait akkor az teljesen jogos lesz.....
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.08. 13:35:40

ozsimiki írta:
Kralo írta:
Schumisoknak, és a médián lovaglóknak:

Michael Schumacher elismerte, hogy visszavonulásának eldöntésében Fernando Alonso pályán nyújtott teljesítménye is szerepet játszott.
„Mindig is mondtam, hogy az a nap, amikor egy fiatalabb versenyző leelőz, azt fogja jelenteni, hogy elérkezett a visszavonulásom ideje."
Mintha ezt nem tudnánk :roll: Már lenyilatkozta kb 2005 végén,és még jó,h a spanyol is szerepett játszott benne,hisz úgy érezte,h már kevés h mindent kihoz magából,a sikerhez. Persze azért megnéztem volna azonos autóban őket.
Hát az Alonso-nak csúfos lett volna sztem :D :D :D
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.08. 13:19:37

Hát én nem tudom... :?

Csökkentik ezáltal a nézettséget is. Nekik biztos h megéri?

Persze ha bűnös a McLaren, akkor megérdemlik a méltó büntetést, csak nehogy visszaüssön a dolog.

Szerk.: Raikönnen balesetet szenvedett...

Ismét a kocsi volt a hibás... :?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.08. 10:11:35

Én kevesellem a döntést. Ugyanis, ha De la Rosa és Alonso e-mailjei útján taglalta a Ferrari fejlesztéseit, a gumiabroncsok terén bekövetkező változásokat, ez azt jelenti, hogy ők is tudtak mindenről. Tehát bűnösök, azaz a büntetés őket is megilleti.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.08. 10:03:56

Sztem is ez a legmegfelelőbb büntetés.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.08. 09:14:24

Kralo írta:

Michael Schumacher elismerte, hogy visszavonulásának eldöntésében Fernando Alonso pályán nyújtott teljesítménye is szerepet játszott.
„Mindig is mondtam, hogy az a nap, amikor egy fiatalabb versenyző leelőz, azt fogja jelenteni, hogy elérkezett a visszavonulásom ideje."
Mintha ezt nem tudnánk :roll: Már lenyilatkozta kb 2005 végén,és még jó,h a spanyol is szerepett játszott benne,hisz úgy érezte,h már kevés h mindent kihoz magából,a sikerhez. Persze azért megnéztem volna azonos autóban őket.
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.08. 07:49:27

Sajtó: Elveszik a McLaren pontjait?

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.07. 19:31:34

Lerövidítik az időmérőt 2008-ban
Nekem tetszik az ötlet! Szerintem jobb lesz így!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.07. 16:12:02

2 hónapja mondtam, hogy lassan eljutunk oda, hogy Alonso volt a kém.

Egyébként meg: http://www.szaguldocirkusz.hu/index.php ... k&id=14738

Jah és a második edzésen: Alonsóval az élen a McLaren átvette a vezetést

Schumacher azt is elárulta, hogy együtt érez 2006-os ellenfelével a média meglehetősen negatív hadjárata miatt.

„Igazán megdöbbentem bizonyos újságírók kommentárjain," - mondta a német.

„Ez az ember minden idők legfiatalabb kétszeres világbajnoka, ám a sajtó azt írja róla, hogy arrogáns és megközelíthetetlen...".
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.07. 15:35:38

Na remélem is hogy folytatják.

Van egy csaj az új sulimban, osztálytársam, akkora Alonso fan hogy...

Elég sok órán mellette ülök, és mikor szidom Alonsot, mindig üt, óra végére tiszta zöld-kék a karom. :lol: :lol:

Szal most nagyon várom a Ferrari győzelmet, hogy megint összeszidhassam. :D

GO FERRARI!
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.07. 15:26:56

Csak folytassák is... [-o<

Most várom a F1-et, a múltkori a tali miatt kimaradt, eléggé ki vagyok éhezve... :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.07. 14:57:27

Ferrarik jól kezdtek 8) :)

http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=18309

Reméljük a hasonló folytatá :) 8)

FORZA FERRARI!
FOREVER SCHUMI :!: :twisted:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.07. 09:24:45

Drigo írta:
Scorpio írta:Forma-1: megbüntették a McLarent
Ez a büntetés egy vicc! :evil:
Amíg jobban követtem az F1-t a McLarennel szimpatizáltam, de a szabályokat akkor is be kell tartani. Felháborító ez a "büntetés". Ennél még az is jobb lett volna, hogyha meg sem büntetik. 50 ezer dollár mi az? (Persze nem nekünk :lol: )
Ez csak a magyar cuccra,a váltóra szól...azért nem kaptak mást,mert ott már amúgy is meg voltak bűntetve,nem kapott a csapat egy pontot sem....a nagy cucc: kémügy,az még hátravan :wink:
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.07. 09:22:55

Scorpio írta:Forma-1: megbüntették a McLarent
Amíg jobban követtem az F1-t a McLarennel szimpatizáltam, de a szabályokat akkor is be kell tartani. Felháborító ez a "büntetés". Ennél még az is jobb lett volna, hogyha meg sem büntetik. 50 ezer dollár mi az? (Persze nem nekünk :lol: )
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.07. 09:16:20

Forma-1: megbüntették a McLarent
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.07. 09:05:53

Drigo írta:
Miért nem lep meg ez engem. Azért ez elég undorító dolog, lehet, hogy nem éppen a legjobb a viszonya a csapattal, de akkor is...
HA :!: igaz,akkor csak olyan a tette,mint maga az ember :roll: :twisted: (hányós szmájlyyyyy5x :lol: )
Kép
Válasz küldése