Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem tudom,ha bűnösek akkor magasról leszharják,h konstruktőri címet elvesztik...egyéni odakerül sajnos nagyon úgy néz ki....és az azért nem lenne semmi,h alonso úgy nyerné a vébét,h köze van a kém ügyhözLG írta:Sztem is ez a legmegfelelőbb büntetés.Scorpio írta:Sajtó: Elveszik a McLaren pontjait?
Olasz lapértesülések szerint már megszületett a döntés a kémbotrány ügyében: a McLaren-Mercedes elveszíti a konstruktőri pontjait (és ezzel körülbelül 25 millió eurótól esik el), míg a versenyzők büntetés nélkül megússzák az esetet.
http://www.formula.hu
sztem se,nagyon gyengék a piros kocsik,és ez igyis marad,holnap megint nem lesznek sehol...kovinho írta:1. Alonso
2. Hamilton
3. Massa
Nagyon rossz a Ferrari, megint nyert Csalonzó.![]()
Nem baj, Yamamoto beleszáll Alonsoba, Sato meg Hamiltonba és Ferrari győzelem lesz.
Eddig én is Hamiltonnak szurkoltam inkább és azt mondtam hogy ne vegyék el a Alonso és Lewis pontjait mert ők valószínűleg nem tudtak semmiről vagy csak nagyon kevés dologról ezügyben. De ez így már erősen elítélendő. Szóval én is azt mondom hogy ha elveszik a versenyzők pontjait akkor az teljesen jogos lesz.....varga tamás írta:Én kevesellem a döntést. Ugyanis, ha De la Rosa és Alonso e-mailjei útján taglalta a Ferrari fejlesztéseit, a gumiabroncsok terén bekövetkező változásokat, ez azt jelenti, hogy ők is tudtak mindenről. Tehát bűnösök, azaz a büntetés őket is megilleti.Scorpio írta:Sajtó: Elveszik a McLaren pontjait?
Olasz lapértesülések szerint már megszületett a döntés a kémbotrány ügyében: a McLaren-Mercedes elveszíti a konstruktőri pontjait (és ezzel körülbelül 25 millió eurótól esik el), míg a versenyzők büntetés nélkül megússzák az esetet.
Hát az Alonso-nak csúfos lett volna sztemozsimiki írta:Mintha ezt nem tudnánkKralo írta:
Schumisoknak, és a médián lovaglóknak:
Michael Schumacher elismerte, hogy visszavonulásának eldöntésében Fernando Alonso pályán nyújtott teljesítménye is szerepet játszott.
„Mindig is mondtam, hogy az a nap, amikor egy fiatalabb versenyző leelőz, azt fogja jelenteni, hogy elérkezett a visszavonulásom ideje."Már lenyilatkozta kb 2005 végén,és még jó,h a spanyol is szerepett játszott benne,hisz úgy érezte,h már kevés h mindent kihoz magából,a sikerhez. Persze azért megnéztem volna azonos autóban őket.
Én kevesellem a döntést. Ugyanis, ha De la Rosa és Alonso e-mailjei útján taglalta a Ferrari fejlesztéseit, a gumiabroncsok terén bekövetkező változásokat, ez azt jelenti, hogy ők is tudtak mindenről. Tehát bűnösök, azaz a büntetés őket is megilleti.Scorpio írta:Sajtó: Elveszik a McLaren pontjait?
Sztem is ez a legmegfelelőbb büntetés.Scorpio írta:Sajtó: Elveszik a McLaren pontjait?
Mintha ezt nem tudnánkKralo írta:
Schumisoknak, és a médián lovaglóknak:
Michael Schumacher elismerte, hogy visszavonulásának eldöntésében Fernando Alonso pályán nyújtott teljesítménye is szerepet játszott.
„Mindig is mondtam, hogy az a nap, amikor egy fiatalabb versenyző leelőz, azt fogja jelenteni, hogy elérkezett a visszavonulásom ideje."
2 hónapja mondtam, hogy lassan eljutunk oda, hogy Alonso volt a kém.
Ez csak a magyar cuccra,a váltóra szól...azért nem kaptak mást,mert ott már amúgy is meg voltak bűntetve,nem kapott a csapat egy pontot sem....a nagy cucc: kémügy,az még hátravanDrigo írta:Amíg jobban követtem az F1-t a McLarennel szimpatizáltam, de a szabályokat akkor is be kell tartani. Felháborító ez a "büntetés". Ennél még az is jobb lett volna, hogyha meg sem büntetik. 50 ezer dollár mi az? (Persze nem nekünk)
Amíg jobban követtem az F1-t a McLarennel szimpatizáltam, de a szabályokat akkor is be kell tartani. Felháborító ez a "büntetés". Ennél még az is jobb lett volna, hogyha meg sem büntetik. 50 ezer dollár mi az? (Persze nem nekünk
HADrigo írta:Miért nem lep meg ez engem. Azért ez elég undorító dolog, lehet, hogy nem éppen a legjobb a viszonya a csapattal, de akkor is...