Czollnerrel egy nagy baj van: elfogult, és nem tudja leplezni. Hamilton tényleg közel volt, de Alonsonak még volt egy köre, amin még tuti javított volna, ha kell. Én se igazán aggódtam emiatt, pedig tudod, hogy Alonsos vagyok, szóval lett volna rá okom. Sokkal jobban tartok a rajttól. Igazán izgalmas lesz.
Az nem lenne fura, ha Hamilton nyerne így vb-t? Ha Alonso tudott azokról a sokat mondó adatokról, akkor bizony Hamilton szintén tudott róla.
Az elöző hszemből ozsi megint kiszedted azt a mondatot, ami a legkevésbé sem érdekel, hiszen 38 évesen 7 vb címmel, minden rekord megdöntésével ki nem vonulna vissza, Alonso már csak a hab volt a tortán. Az én figyelmemet az hívta fel erre a nyilatkozatra, hogy Schumi is sokalja a média megnyilvánulását a spanyol felé. Azért másoltam be, mert megint Alonso neve merült fel az olasz sajtónak köszönhetően. Ezúttal a kémügyben. Ha elárulja az FIA-nak mit tett a McLaren, akkor áruló szemét, ha nem árulja el akkor meg sunyi szemét. Ki mit tenne...
Amúgy ez az emailes történet elég kitaláltnak hangzik, mint anno Kaká msnezése Cicinhoval. Ő az a versenyző, aki talán ért a beállításokhoz. Gumiban pedig nagy ritka, ha ugyanazt használja, mint a Ferrari. Persze nem tudhatom mi folyik a háttérben, de egy-egy cikktől nem fogok falnak menni. Már csak pár nap, és elvileg kiderül mi is történt. A versenyzők véleményem szerint nem érdemelnek büntetést.