Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De, nekik aztán kell a hely...RTA23 írta:a cigányoknak nem kell hely a suliba??
ez nem cigányozás ?
a tartalmat nézd te népmuvészeti cserépedény ne a módot
nekem ez bőven cigányozás és [auto_cenzúra]átok ki a f a s z t
szíven szúrtok nagyon a bannal hajráá
Jó azt gondoltam az előzményekből, láttam fórum ajánlóban általános topicot stb. De azért a hsz-t törölhetnéd, vagy kell "bizonyítéknak"Vito írta:én nem tudok banolni.
Eddig azt hittem, hogy nincs itt modi, de akkor miért nem moderáljátok ki, ha már nem rúgjátok ki egyből?!Vito írta:neked már egyiket sem sokáig
Kb annyira cigányozott, mint ahogy most te is leírtad ezt a szent nevet...A kis újjoncoknak nem kéne pattogni pajti!RTA23 írta:köszönöm köszönöm
öröm látni hogy cigányozni nyugodtan
káromkodni meg csak megjegyzéssel lehet
ejnye bejnye
Húha kezdesz megrémíteni, le kell árnyékolnom a gondolataimelprat írta:Vigyázz,mert úgy is van....Tudom hogyDrigo írta:Mintha belelátnál a fejembe...
, pl szívesen meginnál egy sört,csak lusta voltál lemenni meccs előtt a közértbe![]()
![]()
![]()
Meg hogy jó lenne ha nyernénk ma este Pamplonában![]()
Vigyázz,mert úgy is van....Tudom hogyDrigo írta:Mintha belelátnál a fejembe...
Melyik suliba jársz? Nálunk is most vannak valami cserediákok.Kluivertinho írta:Hozzám meg ma jön egy német cserediák. Itt lesz 9 napig. A gond, hogy egy szót nem tudok németül és angolul sem sokat. A kézzel-lábbal módszer mindig beválik. Előnye, hogy jövő hét péntekig később kell bejárni a suliba és tanulni sem kell. Van mikor be sem kell menni, mert esti fürdőzés lesz a program a cserediákokkal. Így nagy az esélyem, hogy jövő ilyenkor én megyek ki Németországba a csereprogram keretében.
Hozzám is fog jönni egy német, de én megyek ki előbb aztán jön ő. De sztem csak jövőre. Mondjuk azt én sem tudom mit fogok csinálni vele ha edzés+meccs+f.sz tudja még mit kell csinálnom.Kluivertinho írta:Hozzám meg ma jön egy német cserediák. Itt lesz 9 napig. A gond, hogy egy szót nem tudok németül és angolul sem sokat. A kézzel-lábbal módszer mindig beválik. Előnye, hogy jövő hét péntekig később kell bejárni a suliba és tanulni sem kell. Van mikor be sem kell menni, mert esti fürdőzés lesz a program a cserediákokkal. Így nagy az esélyem, hogy jövő ilyenkor én megyek ki Németországba a csereprogram keretében.
Utálom egy másik SRÁCCAL megosztani a szobámat. Elég ideges vagyok, hogy majd itt jönni akar kockulni, de lerugom a veséjét. 9 napig vele kell járkálnom mindenhova. Ráadásul Angliába sokkal szívesebben kimennék(ami a nyáron lehet, hogy meg is fog történni), mint Németországba.barca99 írta:És ez miért dühöngő?![]()
Ismerős...Szandi írta:Rossz a gépem, és már nagyon ideges vagyok, és ha újratelepítem jó lesz, de akkor meg le kell mentenem azt a sok adatot, és egy csomó beállítást újra meg kell csinálnom, és ez nagyon idegesítő!![]()
![]()
![]()
![]()