HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
-
- Llegenda del Barça
De, nekik aztán kell a hely...RTA23 írta:a cigányoknak nem kell hely a suliba??
ez nem cigányozás ?
a tartalmat nézd te népmuvészeti cserépedény ne a módot
nekem ez bőven cigányozás és [auto_cenzúra]átok ki a f a s z t
szíven szúrtok nagyon a bannal hajráá
Modik, sztem mehet...
a cigányoknak nem kell hely a suliba??
ez nem cigányozás ?
a tartalmat nézd te népművészeti cserépedény ne a módot
nekem ez bőven cigányozás és [auto_cenzúra] ki a f a s z t
ez nem cigányozás ?
a tartalmat nézd te népművészeti cserépedény ne a módot
nekem ez bőven cigányozás és [auto_cenzúra] ki a f a s z t
the war of gods and man
i condemn them who believe
in ancient fallacies and the heresy of thieves
burn the unholy and your filthy religion
paganism and the prism of three dimensional prison
-
- Eurobarca Staff
Jó azt gondoltam az előzményekből, láttam fórum ajánlóban általános topicot stb. De azért a hsz-t törölhetnéd, vagy kell "bizonyítéknak"Vito írta:én nem tudok banolni.
Nem akarlak ám ezzel piszkálni, de ahogy ismerlek nem is fogod komolyan venni, remélem

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
Eddig azt hittem, hogy nincs itt modi, de akkor miért nem moderáljátok ki, ha már nem rúgjátok ki egyből?!Vito írta:neked már egyiket sem sokáig
-
- Llegenda del Barça
Kb annyira cigányozott, mint ahogy most te is leírtad ezt a szent nevet...A kis újjoncoknak nem kéne pattogni pajti!RTA23 írta:köszönöm köszönöm
öröm látni hogy cigányozni nyugodtan
káromkodni meg csak megjegyzéssel lehet
ejnye bejnye
köszönöm köszönöm
ejnye bejnye
ejnye bejnye
the war of gods and man
-
- Eurobarca Staff
Húha kezdesz megrémíteni, le kell árnyékolnom a gondolataimelprat írta:Vigyázz,mert úgy is van....Tudom hogyDrigo írta:Mintha belelátnál a fejembe...
, pl szívesen meginnál egy sört,csak lusta voltál lemenni meccs előtt a közértbe![]()
![]()
![]()
Meg hogy jó lenne ha nyernénk ma este Pamplonában![]()

- elprat
- Capitá del Barça
Vigyázz,mert úgy is van....Tudom hogyDrigo írta:Mintha belelátnál a fejembe...
, pl szívesen meginnál egy sört,csak lusta voltál lemenni meccs előtt a közértbe

Meg hogy jó lenne ha nyernénk ma este Pamplonában

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Eurobarca Staff
Mintha belelátnál a fejembe...
- elprat
- Capitá del Barça
Nekem meg már rohadtul elegem van belőle hogy mit össze szarakodnak ezek az állatok ,és ennek weredményeként szeretett csapatom meccseit nem lehet megtekinteni a tv-ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy várom a hétvégéket mintha kb a meccsre utaz6nék ki (had ne soroljam az okokat amik miatt nem lehetséges
),ennyi van,beérném ezzel is ám ezeknek a tirpákoknak csak a lóvé számít....-persze mi más is számítana ebben a világban- és tojnak a fejünkre,bele sem gondolnak hogy mi játszódhat le ilyenkor az emberben.......de miért is érdekelné őket............ááááááááááááááááááá elegem van és kész és...................................tele van a hócipőm az egésszel.......................................

Úgy várom a hétvégéket mintha kb a meccsre utaz6nék ki (had ne soroljam az okokat amik miatt nem lehetséges

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Melyik suliba jársz? Nálunk is most vannak valami cserediákok.Kluivertinho írta:Hozzám meg ma jön egy német cserediák. Itt lesz 9 napig. A gond, hogy egy szót nem tudok németül és angolul sem sokat. A kézzel-lábbal módszer mindig beválik. Előnye, hogy jövő hét péntekig később kell bejárni a suliba és tanulni sem kell. Van mikor be sem kell menni, mert esti fürdőzés lesz a program a cserediákokkal. Így nagy az esélyem, hogy jövő ilyenkor én megyek ki Németországba a csereprogram keretében.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Entrenador del Barça
Hozzám is fog jönni egy német, de én megyek ki előbb aztán jön ő. De sztem csak jövőre. Mondjuk azt én sem tudom mit fogok csinálni vele ha edzés+meccs+f.sz tudja még mit kell csinálnom.Kluivertinho írta:Hozzám meg ma jön egy német cserediák. Itt lesz 9 napig. A gond, hogy egy szót nem tudok németül és angolul sem sokat. A kézzel-lábbal módszer mindig beválik. Előnye, hogy jövő hét péntekig később kell bejárni a suliba és tanulni sem kell. Van mikor be sem kell menni, mert esti fürdőzés lesz a program a cserediákokkal. Így nagy az esélyem, hogy jövő ilyenkor én megyek ki Németországba a csereprogram keretében.
Forza Lazio!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Utálom egy másik SRÁCCAL megosztani a szobámat. Elég ideges vagyok, hogy majd itt jönni akar kockulni, de lerugom a veséjét. 9 napig vele kell járkálnom mindenhova. Ráadásul Angliába sokkal szívesebben kimennék(ami a nyáron lehet, hogy meg is fog történni), mint Németországba.barca99 írta:És ez miért dühöngő?![]()

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
És ez miért dühöngő?
Anno én is megjátszottam ezt, nekem bejött.
(mármint kimentünk Németországba, ahol diákoknál, ill. családjuknál laktunk egy hétig, aztán később ugyanez, csak fordítva)
Ha már itt járunk: nem tud vki olyan oldalt, mint az iwiw, csak német verió? Megkeresném a csajt, akinél voltam...

Anno én is megjátszottam ezt, nekem bejött.

Ha már itt járunk: nem tud vki olyan oldalt, mint az iwiw, csak német verió? Megkeresném a csajt, akinél voltam...

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hozzám meg ma jön egy német cserediák. Itt lesz 9 napig. A gond, hogy egy szót nem tudok németül és angolul sem sokat. A kézzel-lábbal módszer mindig beválik. Előnye, hogy jövő hét péntekig később kell bejárni a suliba és tanulni sem kell. Van mikor be sem kell menni, mert esti fürdőzés lesz a program a cserediákokkal. Így nagy az esélyem, hogy jövő ilyenkor én megyek ki Németországba a csereprogram keretében. 

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Most szenvedek ETR-rel... tantárgyfelvétel...
Sztem hamarabb bealszok, minthogy felvegyek vmilyen órát.

Sztem hamarabb bealszok, minthogy felvegyek vmilyen órát.

Nézd a jó oldalát... alhatsz sokáig... 

- noname
- Llegenda del Barça
De ideges vagyok!
A suliban minden évben úgy van a legjobb magyar osztály járhat délelőtt. Most egész évvégén azért szenvedtünk h megelőzzük a riválisokat.Erre most tudtam meg h szinte biztos h az összes 9-10 osztály délután járhat.
Mert túl sok a gyerek, ezért a hülyegyerekeknek kellett lapítani még néhány osztályt.Legyen a cigányoknak is minűélk több helyük a suliban.
Asszem mostantól az igazgatóm az igazgató az elsőszámú közellenség! 

A suliban minden évben úgy van a legjobb magyar osztály járhat délelőtt. Most egész évvégén azért szenvedtünk h megelőzzük a riválisokat.Erre most tudtam meg h szinte biztos h az összes 9-10 osztály délután járhat.

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Mert túl sok a gyerek, ezért a hülyegyerekeknek kellett lapítani még néhány osztályt.Legyen a cigányoknak is minűélk több helyük a suliban.

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
Ismerős...Szandi írta:Rossz a gépem, és már nagyon ideges vagyok, és ha újratelepítem jó lesz, de akkor meg le kell mentenem azt a sok adatot, és egy csomó beállítást újra meg kell csinálnom, és ez nagyon idegesítő!![]()
![]()
![]()
![]()