Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az, hogy a régi lesz-e csakis és kizárólag rajta múlik, nem pedig azon, hogy Te megmondtad-efcbarcelonazsombi írta: Zozzy emlekszel mit mondtam neked a nyaron. O mar soha nem lesz olyan jo mint volt. Nem hitted el aszt mondtad, hogy a nyaron ki piheni magat es jobb lesz mint volt. Nem lattok eselyt, hogy meg egyszer olyan jo legyen olyan elenfel alazo cselek es stb. Persze lesznek meg jo meccsei de... barcsak ne lenne igazam de erre nem sok esely van.
Zozzy emlekszel mit mondtam neked a nyaron. O mar soha nem lesz olyan jo mint volt. Nem hitted el aszt mondtad, hogy a nyaron ki piheni magat es jobb lesz mint volt. Nem lattok eselyt, hogy meg egyszer olyan jo legyen olyan elenfel alazo cselek es stb. Persze lesznek meg jo meccsei de... barcsak ne lenne igazam de erre nem sok esely van.Zozzy 5 írta:Ehhez tessék viszonyítani.
Ezek után döntse el mindenki magának, hogy most hogy játszik.
Szerk: Ti mikor láttátok utoljára meccs előtt az égiekhez fordulni?![]()
Nem akarok ezzel is belekötni, csak úgy érdekes azok után, hogy régebben rendszeres volt...
Igen eszt en is megneztem. Gondolta, hogy neki kell lemenie. Mintha mondta vlna a fenebe mar megint nem tudtam megmutatni mit is tudok.Shandor írta:Érzi ő is, hogy nem megy neki. És igen, Eto'o is nagyon hiányzik mellőle..
Vele kapcsolatban a tegnapi meccsből az maradt meg, hogy amikor jött a csere (Iniesta), és mutatták Ronniet, félve odasandított a partvonalra, mert belül érezte, ő jön le. Hatalmas jelenet volt!
Ellenkezőleg...Mindenki dícsérte, akkor is mondtam, hogy ne essünk túlzásokba. Azóta meglepett minket 2 "remek" produkcióval...cruyff írta:Én még emlékszem, mikor a Bilbao ellen az első félidőben Roni gyakorlatilag "lehozta" a meccset, itt milyen nagy volt a csend.....
Akkor rosz az emlékezetedcruyff írta:Én még emlékszem, mikor a Bilbao ellen az első félidőben Roni gyakorlatilag "lehozta" a meccset, itt milyen nagy volt a csend.....
De ottvan. Ugyanaz az ember, ugyanazokkal a képességekkel. De azóta sokminden változott. Mindent megnyert, amit lehetett, és keresett egy vagon pénzt. Ez sok mindenkit megváltoztat.Aprieto írta:Hol van az a szálkás srác aki két éve ott fűzött be akárkit ahol akart? Hol van? Sehol.
Ebben meg tudlak cafolni. Az elso felidoben legtobbet Xavi futott 6125 meterrel ha jol emlekszem (nem csak a Barcabol hanem az egesz palyan)cruyff írta: Xavinál a futóteljesítményt hiányolom, ráadásul neki kéne mozgatni a középpályát, rendszeresen visszajönni és elosztani a labdákat amit nem tesz meg. Helyette Marqueznek és Zambrottának, meg Militonak kellett rendszeresen pi![]()
Hat evel viszont egyet kell ertsek ha nem is kimondottan zavartak de egyaltalan nem ereztek egymast.cruyff írta:Sőt Henry és Roni kifejezetten zavarták egymást
Ha visszaolvasol en biztosan nem istenitettemcruyff írta:
Akkor az egy "másik játékos" lenne és nem Ronaldinho, aki még rossz passzban is képes eldönteni meccseket. lsd Bilbao. Érdekes, ott mindenki elkezdte megint isteníteni, pedig azon kívül, hogy összehozott egy szabadrúgást amiből gólt lőtt, és berúgott egy 11-est, sokmindent ott sem csinált. Valóságos labdatmető volt.
Igen az tenyleg szep passz volt de az en velemenyemen nem valtoztatott volna ha gol lessz.cruyff írta: De tegyétek fel magatoknak a kérdést: mi van ha a Lyon ellen az első félidőben Roni egyetlen, de szenzációs átadásából Messi gólt rúg abban az ordító ziccerben??? Most mindenki azt írná: hát igen, mekkora zsugás. Az ilyet nem lehet kihagyni a kezdőből. Ráadásul az önbizalmának is jót tett volna... lehet, hogy utána minden bejön neki, ki tudja azt innen megmondani. Csak sajna Messi azt ott kihagyta, így erre már nem fog emlékezni senki.
Azert egyik jatekosnal sem ijen latvanyos melypont van Henry meg be kell meg illeszkedjen. Xavi egyebkent nagyon jol jatszott ezen a mecsen, es Decoval sem volt gond.cruyff írta: Egyszóval most szerintem sincs formában (de rajta kívül vannak még így a csapatban: Xavi. Zambrotta, Deco, Henry soroljam még???? ) de nálam még mindig kezdő ember Ronaldinho Gaucho!
Akkor az egy "másik játékos" lenne és nem Ronaldinho, aki még rossz passzban is képes eldönteni meccseket. lsd Bilbao. Érdekes, ott mindenki elkezdte megint isteníteni, pedig azon kívül, hogy összehozott egy szabadrúgást amiből gólt lőtt, és berúgott egy 11-est, sokmindent ott sem csinált. Valóságos labdatmető volt. De tegyétek fel magatoknak a kérdést: mi van ha a Lyon ellen az első félidőben Roni egyetlen, de szenzációs átadásából Messi gólt rúg abban az ordító ziccerben??? Most mindenki azt írná: hát igen, mekkora zsugás. Az ilyet nem lehet kihagyni a kezdőből. Ráadásul az önbizalmának is jót tett volna... lehet, hogy utána minden bejön neki, ki tudja azt innen megmondani. Csak sajna Messi azt ott kihagyta, így erre már nem fog emlékezni senki. Egyszóval most szerintem sincs formában (de rajta kívül vannak még így a csapatban: Xavi. Zambrotta, Deco, Henry soroljam még???? ) de nálam még mindig kezdő ember Ronaldinho Gaucho!Guardiola írta:Persze hogy nem kell leirni evel teljesen egyet ertek. De viszont en nem hiszek abban hogy egyik pillanatrol a masikra vagy akar eroltetve rossz formaja ellenee mindig kezdokent jatszatva meg tudna ujulni. Hatni kell ra es szerintem drasztikus valtoztasra van szukseg ami a csapton beluli megiteleset illeti. Merjuk kimondani ha egy masik jatekos jatszana ennyire forman kivul akkor mar reg a kispadot koptatna. En min 2 hetig nem jaratnam tetmerkozesre...