Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
aky01
Jugador d'estrella

2007.09.20. 21:21:00

Egyébként azóta nem megy a játék roninak amióta hordja a nike fejpántját,ill saját kollekciója van.A sok pénz amit márcsak a reklámokért is kap beteljesíti az életét.minek focizzak ha a nevemből már úgyis meg élek..a mostani formája alapján én eladnám.jobban csípem giovannit
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.20. 21:04:38

fcbarcelonazsombi írta: Zozzy emlekszel mit mondtam neked a nyaron. O mar soha nem lesz olyan jo mint volt. Nem hitted el aszt mondtad, hogy a nyaron ki piheni magat es jobb lesz mint volt. Nem lattok eselyt, hogy meg egyszer olyan jo legyen olyan elenfel alazo cselek es stb. Persze lesznek meg jo meccsei de... barcsak ne lenne igazam de erre nem sok esely van.
Az, hogy a régi lesz-e csakis és kizárólag rajta múlik, nem pedig azon, hogy Te megmondtad-e :wink:
Én akkor is azt mondtam, hogy ha újra a régi akar lenni, akkor ezt egy kis pihenéssel a nyáron kiegészítve simán megvalósíthajta. Namármost az akarás nincs meg, így senki ne várja, hogy csak úgy majd megint...
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.09.20. 20:15:07

Zozzy 5 írta:Ehhez tessék viszonyítani.
Ezek után döntse el mindenki magának, hogy most hogy játszik.

Szerk: Ti mikor láttátok utoljára meccs előtt az égiekhez fordulni? :roll:
Nem akarok ezzel is belekötni, csak úgy érdekes azok után, hogy régebben rendszeres volt... :roll:
Zozzy emlekszel mit mondtam neked a nyaron. O mar soha nem lesz olyan jo mint volt. Nem hitted el aszt mondtad, hogy a nyaron ki piheni magat es jobb lesz mint volt. Nem lattok eselyt, hogy meg egyszer olyan jo legyen olyan elenfel alazo cselek es stb. Persze lesznek meg jo meccsei de... barcsak ne lenne igazam de erre nem sok esely van.
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.09.20. 20:12:55

De az első félidőbe elég jól küzdött.A legrosszabb Ronaldinho nem csúszkál be a labdákért.Jól halad nem lehet minden meccsen 110%ot nyújtani (ok ő már 1 éve nem volt 110% csak pár meccsen ) de akkor is. Azért csapat a Barca hogy ne Ronaldinho formájától függjön.
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.09.20. 20:02:45

Shandor írta:Érzi ő is, hogy nem megy neki. És igen, Eto'o is nagyon hiányzik mellőle..

Vele kapcsolatban a tegnapi meccsből az maradt meg, hogy amikor jött a csere (Iniesta), és mutatták Ronniet, félve odasandított a partvonalra, mert belül érezte, ő jön le. Hatalmas jelenet volt!
Igen eszt en is megneztem. Gondolta, hogy neki kell lemenie. Mintha mondta vlna a fenebe mar megint nem tudtam megmutatni mit is tudok.
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.09.20. 19:49:56

Hát igen Iniesta látványoabban csorsabbá tette a csapatot míg ő vissz afogta támadásokat!!
Shandor
Jugador d'estrella

2007.09.20. 19:43:43

Érzi ő is, hogy nem megy neki. És igen, Eto'o is nagyon hiányzik mellőle..

Vele kapcsolatban a tegnapi meccsből az maradt meg, hogy amikor jött a csere (Iniesta), és mutatták Ronniet, félve odasandított a partvonalra, mert belül érezte, ő jön le. Hatalmas jelenet volt!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.20. 19:26:00

cruyff írta:Én még emlékszem, mikor a Bilbao ellen az első félidőben Roni gyakorlatilag "lehozta" a meccset, itt milyen nagy volt a csend.....
Ellenkezőleg...Mindenki dícsérte, akkor is mondtam, hogy ne essünk túlzásokba. Azóta meglepett minket 2 "remek" produkcióval...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.20. 19:22:21

cruyff írta:Én még emlékszem, mikor a Bilbao ellen az első félidőben Roni gyakorlatilag "lehozta" a meccset, itt milyen nagy volt a csend.....
Akkor rosz az emlékezeted :-$
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.09.20. 19:19:28

Sziasztok!

Sajnos egyet kell értsek az előttem hozzá szólokhoz, és azt kell mondjam én sem látom már benne azt a tüzet mint ezelőtt 2-3 éve láttam!! Itt mondjátok hogy a pénz miatt szálhatott el, de szerintem itt már nem a pénz dominál!! Megvan neki minden ami kell neki!! Annyiról van szó hogy túl nagy rá a gyomás és ezáltal görcsössé válik, vagy ha megnézitek igazából ő Etoooval értette meg magát a pályán csak isten igazán és ti is tudjátok hogy samu tavaly is kihagyott fél évet és most sincs ott a pályán!!! Emlékezzetek a tegnapi meccsre amikor próbálta indítani Henryt, úgyan úgy akarta mint Etoot fel sem nézett csak nyomta zsugát és amikor látta hogy nem jött be húzta is a száját!! Tehát én nyengébb formáját Samu hiányára is írom!
Nagyon nem értették egymást henryvel ez látszott!!
Szerintem már nem lesz olyan mint régem mert akkor felhőtlenül játszhatott most pedig elég nagy teher van a vállán,és kicsit be is lassult!!! De azért még kár lenne leírni!!
cruyff
Entrenador del Barça

2007.09.20. 19:19:01

Én még emlékszem, mikor a Bilbao ellen az első félidőben Roni gyakorlatilag "lehozta" a meccset, itt milyen nagy volt a csend.....
VISCA EL BARCA!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.20. 19:00:18

Ehhez tessék viszonyítani.
Ezek után döntse el mindenki magának, hogy most hogy játszik.

Szerk: Ti mikor láttátok utoljára meccs előtt az égiekhez fordulni? :roll:
Nem akarok ezzel is belekötni, csak úgy érdekes azok után, hogy régebben rendszeres volt... :roll:
haze71
Entrenador del Barça

2007.09.20. 17:01:33

Ne magyarzzátok már meg nekem, hogy a cselek azért nem sikerülnek, mert nem akar? Szerintem pedig azok a kiismerhetetlen cselek azért voltak kiismerhetetlenek, mert egy fantasztikus technikai tudás fzikális képességekkel párosult. Ezért nem tudja ezt mindenki. A tehetség pedig nem múlik el, maximum a fizikális, mentális felkészültség. És ezt látom nála. Rossz nézni, amit mostanában egy az egyben művel a labdával. Komolyan, mintha egy idegen az Ő cseleit próbálná sután előadni. NAgyon elfogultak vagytok, ha ezt nem így látjátok. De lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de akkor hívok egy szerelőt, mert ez így nem élvezhető...
barca44
Jugador del Barça

2007.09.20. 16:49:58

Aprieto írta:Hol van az a szálkás srác aki két éve ott fűzött be akárkit ahol akart? Hol van? Sehol.
De ottvan. Ugyanaz az ember, ugyanazokkal a képességekkel. De azóta sokminden változott. Mindent megnyert, amit lehetett, és keresett egy vagon pénzt. Ez sok mindenkit megváltoztat.
Ugyanakkor ez szerintem sem magyarázat mindenre. Ő azért focizott, mert szeretetett focizni, és szerintem ez nem változott.
Én bízom benne, hogy a tavalyi év után észheztér. Azért ez nem reménytelen :D .
FORCA BARCA!!
Aprieto

2007.09.20. 16:39:54

"Mert szerintem kétség sem fér hozzá, hogy ő a legnagyobb."

Szerintem pedig egyike a legnagyobbaknak. Ha pedig egy vagonnyi pénzt keres hetente akkor elvárhatjuk tőle hogy vágja ki az egész szívét a pályára minden egyes mérkőzésen és tudása teljes tárházával tolja magát.

Hol van az a szálkás srác aki két éve ott fűzött be akárkit ahol akart? Hol van? Sehol.
progyface
Barça B

2007.09.20. 16:04:17

Sziasztok!

Ne vegyétek tiszteletlenségnek, de kik vagyunk mi, és hogy jövünk ahhoz, hogy leszóljuk a világ valaha élt legnagyobb futballistáját. Mert szerintem kétség sem fér hozzá, hogy ő a legnagyobb. Igen gyengébb teljesítményt nyújt önmagához képest, de elég magasra helyezte a mércét az elmúlt öt-ha évben, szóval van honnan lezuhannia. Tavaly is mindenki kongatta a vészharangokat, hogy mennyire gyenge, mégis ő lőtte a legtöbb gólt a klubbon belül, és neki köszönhettük, hogy az utolsó fordulóig esélyünk volt a bajnoki győzelemre. Hogy végül elbuktuk, abban pedig neki is legalább annyi része volt, mint a többieknek. Ne feledjük, hogy tavaly négy hónapon keresztül egyedül cipelte a vállán a csapatot. Ebbe minden normális ember belerokkanna. De egyet is kell értenem az őt támadókkal, elvesztette a motivációját sajnos. Mindent megnyert, amit futballista megnyerhet. Egy kicsit fel kellene rázni. Remélem a tegnapi csere jó hatással lesz rá, és nem dühöt vált ki belőle, hanem akaratot.

Megértelek benneteket hiszen hőn szeretett csapatunk legnagyobb ikonjának formájában hanyatlás állt be, de nyugalomra kell, hogy intselek benneteket, a kocka fordulni fog. Fogunk mi még sikítozni Ronaldinho cselei után. Türelem barátaim, türelem. Adjunk neki időt, megérdemli, rászolgált a bizalmunkra.

A szívem egy klubbért dobog. Mindörökké Barca.
Guardiola
Capitá del Barça

2007.09.20. 16:01:52

cruyff írta: Xavinál a futóteljesítményt hiányolom, ráadásul neki kéne mozgatni a középpályát, rendszeresen visszajönni és elosztani a labdákat amit nem tesz meg. Helyette Marqueznek és Zambrottának, meg Militonak kellett rendszeresen pi :oops:
Ebben meg tudlak cafolni. Az elso felidoben legtobbet Xavi futott 6125 meterrel ha jol emlekszem (nem csak a Barcabol hanem az egesz palyan)

Hogy mennyire kell visszajonnie azt nem tudhatjuk pontosan. Szerintem pont annyira jon vissza labdakat osztogatni amennyire Rijkard neki ezt megmondja. De ha megnezzuk a Lyon elleni vagy akar mas mecseket lathatjuk hogy sokszor visszamegy ha kell szerel is. A lyon ellen min 2-3 szep szerelese volt. Emellett meg lehet nezni hogy rengeteg tamadas indul tolle vagy ha nem akkor benne van. Lehet hogy elfogult vagyok kicsit mert nekem a kedvenc jatekosom de hidd el hogy nagyon sokat segit a csapatnak csak nem annyira latvanyos a jateka mint pl Roninak vagy Messinek.
cruyff írta:Sőt Henry és Roni kifejezetten zavarták egymást
Hat evel viszont egyet kell ertsek ha nem is kimondottan zavartak de egyaltalan nem ereztek egymast.
Felre ne ertsen senki nem temetem en Ronaldinhot formaba lendul meg, egyreszt sikerre van szuksege masreszt viszont tudatositani kell vele hogy a klubb mindig magasabrendu mint a jatekos es hogy alazat tisztelet nelkul nem megy. Tisztelni kell a klubot tisztelni kell az ellenfelet azt a vedot aki vele szembeall.
De szerintem Rijkard az az ember aki ezt kezelni tudja es fogja. Szoval tul. keppen nem aggodok.
haze71
Entrenador del Barça

2007.09.20. 15:05:53

Nem az akarással van a baj. Eddig mintha valami (varázs)szert szedett volna és most az elfogyott. De komolyan: Itt már nem arról szól a történet, hogy kifele vagy befele pattan a labda. Sajnos már nem is pattog...
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.09.20. 15:02:39

Idén már háromszor cserélték le, az tényleg jelent valamit. Jó kritika ez számára, és lecserélésekor húzta is rendesen a száját, de megérdemelte, mert megint nem csinált sokmindent. Rijkaard egyszer megcsinálhatná azt is, hogy nem teszi be a kezdőbe, talán észbe kap és elkezd focizni, mert Giovani már kopogtat a helyén. Ráadásul Iniesta tegnap azon a poszton elég jól mozgott, úgyhogy vele csak nőtt Ronaldinho konkurenciája!
haze71
Entrenador del Barça

2007.09.20. 14:45:40

Én a mostani Ronnit önmaga altaregójának látom. Ugyanúgy néz ki, ugyanazokat a cseleket próbálja, de nem olyan mint az igazi... Nem sikerülnek a cselek, nincs erő, nincs tűz... Én miatta mentem el Barcelónába, hogy élőben is láthassam, de azt kell mondanom, el kell(ett volna) adni. Higgyétek el, mindenkinek jobb volna.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.09.20. 14:45:06

Számold egyszer össze, hogy Deco vagy Marquez passzaiból mennyi a sikeres. Meg fogsz lepődni. Deco agilis volt, de közel sem játszott jól, sőt éppen ő volt az, aki jópárszor 100%-os ziccerbe kerülhetett volna, ha jól átveszi a labdát sorsdöntő szituációban. Csakhát rendszeresen elpattant tőle a zsuga 2-3 méterekre.... :wink: Xavinál a futóteljesítményt hiányolom, ráadásul neki kéne mozgatni a középpályát, rendszeresen visszajönni és elosztani a labdákat amit nem tesz meg. Helyette Marqueznek és Zambrottának, meg Militonak kellett rendszeresen pi :oops: ánrugdosni a labdákat és ívelgetnie, melyekből össze lehetett számolni, hogy mennyi ment valójában emberhez..... :wink: Henrynek meccshiánya van, de ő sose mégegyszer: SOSE tudott centert játszani. Rijkaard pedig Eto'o posztján akarta játszatni ami baklövés volt, így ha még emlékszel a Lyon elleni meccsre később cseréltek Ronaldinhoval. Roni ment előre a húsdarálóba és Henry lépett vissza a baloldalra. Ez sem igazán jött be, mert Roni sem az a tipikus center, hogy enyhén fogalmazzak.. :wink: Sőt Henry és Roni kifejezetten zavarták egymást....nagyon sok pontatlan átadfásunk is volt, és ráadásul egy csomó - tenisznyelven- ki nem kényszerített hiba, mikor tiszta helyzetben, könnyű szituációkban passzoltunk rosszul. Ennek csak a töredékét képezték Dinho passzai.... :wink:
VISCA EL BARCA!
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.09.20. 14:34:58

Megsértődött, nem sértődött meg, teljesen mindegy, ha jól játszik, hozza a klasszisát, fontos meccsen úgysem fogja lecserélni Rijkaard. Ha jól játszik...
Előre a TITOlusokért!
Guardiola
Capitá del Barça

2007.09.20. 14:18:57

cruyff írta:
Akkor az egy "másik játékos" lenne és nem Ronaldinho, aki még rossz passzban is képes eldönteni meccseket. lsd Bilbao. Érdekes, ott mindenki elkezdte megint isteníteni, pedig azon kívül, hogy összehozott egy szabadrúgást amiből gólt lőtt, és berúgott egy 11-est, sokmindent ott sem csinált. Valóságos labdatmető volt.
Ha visszaolvasol en biztosan nem istenitettem ;)
cruyff írta: De tegyétek fel magatoknak a kérdést: mi van ha a Lyon ellen az első félidőben Roni egyetlen, de szenzációs átadásából Messi gólt rúg abban az ordító ziccerben??? Most mindenki azt írná: hát igen, mekkora zsugás. Az ilyet nem lehet kihagyni a kezdőből. Ráadásul az önbizalmának is jót tett volna... lehet, hogy utána minden bejön neki, ki tudja azt innen megmondani. Csak sajna Messi azt ott kihagyta, így erre már nem fog emlékezni senki.
Igen az tenyleg szep passz volt de az en velemenyemen nem valtoztatott volna ha gol lessz.
cruyff írta: Egyszóval most szerintem sincs formában (de rajta kívül vannak még így a csapatban: Xavi. Zambrotta, Deco, Henry soroljam még???? ) de nálam még mindig kezdő ember Ronaldinho Gaucho!
Azert egyik jatekosnal sem ijen latvanyos melypont van Henry meg be kell meg illeszkedjen. Xavi egyebkent nagyon jol jatszott ezen a mecsen, es Decoval sem volt gond.

Nem ellenkezni akarok en is tisztelem es kituno jatekosnak tartom de ez nem eleg Barcelonaba. Nem akarok hujeseget mondani de ahogy lattam a passainak legalabb fele nem sikerult hat megengedhet ijet barki is?
Kulonben ha mas jatszik ennyire sz@rul akkor nem kritizalok annyira erosen. De Ronaldinhotol ennel tobbet varok meg gyenge formaban is.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.09.20. 14:10:28

mi az hogy "szenvedett" Ronaldinho!ez áll a főcikkben,gondolom sokan olvastátok,de én ezzel egyáltalán nem értek egyet!mit várnak tőle?ez már nem az a ROnaldinho,amelyik végigszolozza a pályát!ez már egy éretebb,!!vissza is záró!!!! Ronaldinho,aki elől még ugyanolyan kreatív,mint máskor,cask most a félpályás szolok elmaradnak!de komolyan,nem értem,eddig már lassan egy éve nem volt az,hogy Ronaldinho jo volt!mindig volt ott egy de..............de az nem kéne oda,mert naon jol játszik
.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.09.20. 13:48:18

Guardiola írta:Persze hogy nem kell leirni evel teljesen egyet ertek. De viszont en nem hiszek abban hogy egyik pillanatrol a masikra vagy akar eroltetve rossz formaja ellenee mindig kezdokent jatszatva meg tudna ujulni. Hatni kell ra es szerintem drasztikus valtoztasra van szukseg ami a csapton beluli megiteleset illeti. Merjuk kimondani ha egy masik jatekos jatszana ennyire forman kivul akkor mar reg a kispadot koptatna. En min 2 hetig nem jaratnam tetmerkozesre...
Akkor az egy "másik játékos" lenne és nem Ronaldinho, aki még rossz passzban is képes eldönteni meccseket. lsd Bilbao. Érdekes, ott mindenki elkezdte megint isteníteni, pedig azon kívül, hogy összehozott egy szabadrúgást amiből gólt lőtt, és berúgott egy 11-est, sokmindent ott sem csinált. Valóságos labdatmető volt. De tegyétek fel magatoknak a kérdést: mi van ha a Lyon ellen az első félidőben Roni egyetlen, de szenzációs átadásából Messi gólt rúg abban az ordító ziccerben??? Most mindenki azt írná: hát igen, mekkora zsugás. Az ilyet nem lehet kihagyni a kezdőből. Ráadásul az önbizalmának is jót tett volna... lehet, hogy utána minden bejön neki, ki tudja azt innen megmondani. Csak sajna Messi azt ott kihagyta, így erre már nem fog emlékezni senki. Egyszóval most szerintem sincs formában (de rajta kívül vannak még így a csapatban: Xavi. Zambrotta, Deco, Henry soroljam még???? ) de nálam még mindig kezdő ember Ronaldinho Gaucho!
VISCA EL BARCA!
Lezárt