barca99 írta:Igazából nem érdekel. Ha a Real végig ilyen rosszul játszik, viszont hozzák a 3 pontot, akkor mindig csak mögöttül leszünk...

A Real mindaddig hozza a három pontot, amíg ilyen szerencséjük lesz. Gyakorlatilag a Betis játszott fölényben egész meccsen, a gólig, és x kapufájuk és óriási helyzetük volt.
És legtöbb esetben csak a szerencse mentett.
Ha a Real nemkezd el játszani, ennél jobban, akkor bizony minden hasonlóan kultúráltan focizó csapat megnehezíti majd a dolgukat, és nem mindegyik ellen lesz szerencséjük....
Én aztmondom, hogy amíg nem rúgnak két gólt, vagy a végefelé 1et, addig rendszerint tanácstalanok, és amíg ez ígymarad, nagyon veszélyben vannak.
Hozzáfűznék annyit még általánosságban az eddigi 5 fordulóhoz, hogy kezd körvonalazódni amit vártunk is... A Barca komoly csapattá érik össze, meglátjuk mire lesz képes, de nagy a különbség a két csapat játékosállománya közt, minőségben. A Madrid pedig újra csak a régi tanácstalanság jegyében focizik, és bizony sokszor verhető állapotban van.
Szerintem, ahogy én látom, ezzel nem kell persze egyetérteni, de ez sokáig ígylesz még. Én azt a jó kezdést furcsálltam inkább amit eddig produkáltak, de hétvégén ez megborult, és a mostani 2-0 ellenére is úgy v hasonlóan játszottak.
már az összes igazolást látva a szezon előtt is ilyen játékképet vártam, az elején meglepődés jött meglepődésre, most viszont kezd helyreállni az, ami szerintem a realitás. Meglátjuk mire lesz elég a Madrid, bajnokságra idén szerintem nem. Persze sokminden befolyásolhatja még a szezont, 5 forduló ment le.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila