Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát pedig Vasváriban ismerek egy hatalmas madridistátmerx írta:akkor én szerencsés vagyok itt több barcadrukkert ismerek mint madridistát... (ez nem jelenti azt, hogy több is a barca-s) de nyíregyi real drukkert is ismerek, kááárfcjoc írta:túúl sok a real-os nyiregyen, de vannak még jó emberek ugye mihu testvérem(mármint, hogy madridista
)
akkor én szerencsés vagyok itt több barcadrukkert ismerek mint madridistát... (ez nem jelenti azt, hogy több is a barca-s) de nyíregyi real drukkert is ismerek, kááárfcjoc írta:túúl sok a real-os nyiregyen, de vannak még jó emberek ugye mihu testvérem
Danka00792 írta:Mihu írta:Jaj halljátok....minden nap be akarom írni csak valahogy mindig kimegy a fejemből![]()
Na szóval csütörtökön voltam atlétika versenyen a stadionban. A lelátón ...............mondom nesztek köcs.gök
![]()
![]()
(ezen most jot nevettem
)
:D:D
Ha nem adták volna meg a 11-est, akkor láthattál volna egy akciógólt..Multkor hogy fikkantottak minket páran a madridistán a kamutizi miatt...na a tegnap is pont olyna volt,csak pepitában.....de nem osztott,nem szorzott,úgy is nyert volna a Madrid sztem.
Mihu írta:Jaj halljátok....minden nap be akarom írni csak valahogy mindig kimegy a fejemből![]()
Na szóval csütörtökön voltam atlétika versenyen a stadionban. A lelátón öltöztünk. Én már végeztem, felmentem átöltözni. Még mielőtt elindultam volna haza gondoltam megiszom már az innivalómat ami az ÚJ névnapomra (előre) kapott BARCÁS kulacsomba volt. Mögöttem meg ült 1 sorral fentebb hat 8.-os általános iskolás kis p.ö.cs. És akkor ahogy ittam, a kulacson a Barca jelet pont látták. És akkor egyszercsak beszól az egyik: Hé srácok ki is lett a bajnok idén a spanyol bajnokságban? A másik meg mondja hogy a Real Madrid, ki más? Én csak néztem hogy mondom mit akarnak ezekHatan nem voltak akkorák mint én magamban (196 centi
) És akkor 5 percen keresztül húzták az agyamat
Hogy milyen király a Madrid, majd megint lemossák a Barcát. Meg hogy milyen jól igazoltak. Fikázták Ronaldinhot, meg Henryt hogy még semmit se mutatott pedig mi nagy játékos... Éééééés mi nagy mákom volt.... csörög a telefonom....kettőt találhattok hogy mi van beállítva csengőhangnak
Persze hogy a Barca himnusz
Én meg direkt nem vettem fel, hagytam hogy hagy csörögjön, hagy menjen a himnusz
Aztán a vége fele felvettem, felálltam és elindultam haza. Még azért ahogy mentem el még odanéztem a srácokra és nyomtam nekik egy vigyort
Azok meg csak húzták a szájukat meg nevettek...mondom nesztek köcs.gök
Ez nem semmi!
Felőlem is, csak egy idő után szépen lassan elmennek a felhők Franky feje felől, elcsendesednek a hullámok, ami persze lehet jó is, de akár vissza is eshetünk...lionelmessi19 írta: Tőlem aztán egész évben játszhatnak ultimátum miatt jól...
Tőlem aztán egész évben játszhatnak ultimátum miatt jól...Zozzy 5 írta:Nem hiszem el, hogy megint bemákolták![]()
Ezeknek a folyamatos szerencsesorozatnak előbb utóbb vége kell, hogy legyen, így nem lehet bajnokságot nyerni. De még simán összekaphatják magukat ők is, ránk meg vár az idegenbeli szereplés... Szóvalnekünk is jól kell játszani, ultimátum nélkül is, mert a mi sikerünk nagyrészt a mi kezünkben van.
A Real mindaddig hozza a három pontot, amíg ilyen szerencséjük lesz. Gyakorlatilag a Betis játszott fölényben egész meccsen, a gólig, és x kapufájuk és óriási helyzetük volt.barca99 írta:Igazából nem érdekel. Ha a Real végig ilyen rosszul játszik, viszont hozzák a 3 pontot, akkor mindig csak mögöttül leszünk...
A bíró segített? Nem mondanám...andrewwind írta:tegnap elég gyenge volt a real csak azért nyertek mert a bíró segített nekik ill. a Betis játékosai nem voltak elég tapasztaltak hogy belőjék a helyzeteikat és a három kapufa miatt a szerencse sem állt melletük.Baptista gólja azért szép volt
Ilyen játék sok pontba fog nekik kerülni, és ezt egy jobb csapat ki is fogja haxnálni..lbarca99 írta:Igazából nem érdekel. Ha a Real végig ilyen rosszul játszik, viszont hozzák a 3 pontot, akkor mindig csak mögöttül leszünk...