Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ja, az más. Én is csak arra gondoltam hogy vkinek eszébe juthatna már szólni, hogy nem lesz ez így jó.ozsimiki írta:Nem azon van a hangsúly,h nem lehetne edzőt cserélni,csupán azon,hogy olyanról aki sokat tett a klubbért,és teljesen korrekt személyiség,nem írom azt,h takarodj....de talán csak én látom így...takivini írta:Hát amit Martin Jol csinál a Tottenhammel az sztem sokkal durvább mint amit Frank csinált tavaly a Barcával. Szóval egyetértek noname-mel![]()
Nem azon van a hangsúly,h nem lehetne edzőt cserélni,csupán azon,hogy olyanról aki sokat tett a klubbért,és teljesen korrekt személyiség,nem írom azt,h takarodj....de talán csak én látom így...takivini írta:Hát amit Martin Jol csinál a Tottenhammel az sztem sokkal durvább mint amit Frank csinált tavaly a Barcával. Szóval egyetértek noname-mel
Az ilyen szurkolókat sosem értettem...noname írta:Raziel írta:Newcastle - Totthenam 3-1elképesztő milyen gyenge a tottenham,kiesők eddig és 12-13pontra vannak már a BL indulástol,jol igazoltak és mégis egy középcsapat lesznek...ha lesznek egyáltalán.
Egyre rosszabb.Jol
takarodj!
Nem rossz edző, de mostmár túl sok a sztár a csapatnál, nem bír velük.Mourinhonak mostmár nagyon örülnék.
Raziel írta:Newcastle - Totthenam 3-1elképesztő milyen gyenge a tottenham,kiesők eddig és 12-13pontra vannak már a BL indulástol,jol igazoltak és mégis egy középcsapat lesznek...ha lesznek egyáltalán.
Hát, eléggé furcsa a Tottenham ilyen mértékű mélyrepülése. Ennél sokkal jobb csapat, és Martin Jol is jobb edző. Szerintem, mentális problémák vannak a csapaton belül, merthogy focizni nem felejtettek el tavalyról, abban biztos vagyok. Remélem, innen csak felfelé vezet az útjuk.Raziel írta:Newcastle - Totthenam 3-1elképesztő milyen gyenge a tottenham,kiesők eddig és 12-13pontra vannak már a BL indulástol,jol igazoltak és mégis egy középcsapat lesznek...ha lesznek egyáltalán.
Ha te mondod...takivini írta:kikapnak a MU-tól. (szerintem jó sok góllal)
Szerintem otthon nyertek a Pool ellen,olyan 2-1re tippelek,de jobban örülnék egy 1-1nek....akkor zárkózhatna a M.U.Game90 írta:A következő pár meccsen még kitarthatna...varga tamás írta:Az Arsenal pedig hétről-hétre rácáfol a szezon előtti kétkedőkre, a fiatalos lendület kiváncsi vagyok, meddig tart ki.![]()
11. forduló (október 28.) Arsenal - Liverpool
13. fordulóban pedig MU - Arsenal
2 ponttal már megelégednék...de természetesen a 6-nak jobban örülnék
Szerintem 3 vagy 4 lesz!Game90 írta:A következő pár meccsen még kitarthatna...varga tamás írta:Az Arsenal pedig hétről-hétre rácáfol a szezon előtti kétkedőkre, a fiatalos lendület kiváncsi vagyok, meddig tart ki.![]()
11. forduló (október 28.) Arsenal - Liverpool
13. fordulóban pedig MU - Arsenal
2 ponttal már megelégednék...de természetesen a 6-nak jobban örülnék
A következő pár meccsen még kitarthatna...varga tamás írta:Az Arsenal pedig hétről-hétre rácáfol a szezon előtti kétkedőkre, a fiatalos lendület kiváncsi vagyok, meddig tart ki.
Én is örülök a MU győzelemnek! Arsenal? Várjuk meg a szezon végét!varga tamás írta:Örülök a MU győzelmének, végre több gólt is szereztek egy meccsen. Az Arsenal pedig hétről-hétre rácáfol a szezon előtti kétkedőkre, a fiatalos lendület kiváncsi vagyok, meddig tart ki.