http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=158204
Kiváncsi leszek,hogy kit találnak/találtak idény közben a helyére.

Ja, az más. Én is csak arra gondoltam hogy vkinek eszébe juthatna már szólni, hogy nem lesz ez így jó.ozsimiki írta:Nem azon van a hangsúly,h nem lehetne edzőt cserélni,csupán azon,hogy olyanról aki sokat tett a klubbért,és teljesen korrekt személyiség,nem írom azt,h takarodj....de talán csak én látom így...takivini írta:Hát amit Martin Jol csinál a Tottenhammel az sztem sokkal durvább mint amit Frank csinált tavaly a Barcával. Szóval egyetértek noname-mel![]()
Nem azon van a hangsúly,h nem lehetne edzőt cserélni,csupán azon,hogy olyanról aki sokat tett a klubbért,és teljesen korrekt személyiség,nem írom azt,h takarodj....de talán csak én látom így...takivini írta:Hát amit Martin Jol csinál a Tottenhammel az sztem sokkal durvább mint amit Frank csinált tavaly a Barcával. Szóval egyetértek noname-mel
Az ilyen szurkolókat sosem értettem...noname írta:Raziel írta:Newcastle - Totthenam 3-1elképesztő milyen gyenge a tottenham,kiesők eddig és 12-13pontra vannak már a BL indulástol,jol igazoltak és mégis egy középcsapat lesznek...ha lesznek egyáltalán.
Egyre rosszabb.Jol
takarodj!
Nem rossz edző, de mostmár túl sok a sztár a csapatnál, nem bír velük.Mourinhonak mostmár nagyon örülnék.
Raziel írta:Newcastle - Totthenam 3-1elképesztő milyen gyenge a tottenham,kiesők eddig és 12-13pontra vannak már a BL indulástol,jol igazoltak és mégis egy középcsapat lesznek...ha lesznek egyáltalán.
Hát, eléggé furcsa a Tottenham ilyen mértékű mélyrepülése. Ennél sokkal jobb csapat, és Martin Jol is jobb edző. Szerintem, mentális problémák vannak a csapaton belül, merthogy focizni nem felejtettek el tavalyról, abban biztos vagyok. Remélem, innen csak felfelé vezet az útjuk.Raziel írta:Newcastle - Totthenam 3-1elképesztő milyen gyenge a tottenham,kiesők eddig és 12-13pontra vannak már a BL indulástol,jol igazoltak és mégis egy középcsapat lesznek...ha lesznek egyáltalán.
Ha te mondod...takivini írta:kikapnak a MU-tól. (szerintem jó sok góllal)
Szerintem otthon nyertek a Pool ellen,olyan 2-1re tippelek,de jobban örülnék egy 1-1nek....akkor zárkózhatna a M.U.Game90 írta:A következő pár meccsen még kitarthatna...varga tamás írta:Az Arsenal pedig hétről-hétre rácáfol a szezon előtti kétkedőkre, a fiatalos lendület kiváncsi vagyok, meddig tart ki.![]()
11. forduló (október 28.) Arsenal - Liverpool
13. fordulóban pedig MU - Arsenal
2 ponttal már megelégednék...de természetesen a 6-nak jobban örülnék
Szerintem 3 vagy 4 lesz!Game90 írta:A következő pár meccsen még kitarthatna...varga tamás írta:Az Arsenal pedig hétről-hétre rácáfol a szezon előtti kétkedőkre, a fiatalos lendület kiváncsi vagyok, meddig tart ki.![]()
11. forduló (október 28.) Arsenal - Liverpool
13. fordulóban pedig MU - Arsenal
2 ponttal már megelégednék...de természetesen a 6-nak jobban örülnék
A következő pár meccsen még kitarthatna...varga tamás írta:Az Arsenal pedig hétről-hétre rácáfol a szezon előtti kétkedőkre, a fiatalos lendület kiváncsi vagyok, meddig tart ki.
Én is örülök a MU győzelemnek! Arsenal? Várjuk meg a szezon végét!varga tamás írta:Örülök a MU győzelmének, végre több gólt is szereztek egy meccsen. Az Arsenal pedig hétről-hétre rácáfol a szezon előtti kétkedőkre, a fiatalos lendület kiváncsi vagyok, meddig tart ki.