Bodi írta:Az pedig biztos,hogy Ronaldinho nem lesz 2010-ben a csapat tagja,ha nem javul fel a játéka.Ha pedig feljavul,akkor fölösleges tuti nem fogja elküldeni még Soriano se.Eto'o más tészta,ő élete formájában sem maradna meg egy csapatban Sorianoval,szóval ő tuti távozna.
Rosell, nem?(hehe, mire befejeztem már át is írtad)
Ennek a fickónak egyébként hihetetlen unszimpatikus feje van.
Én különösebben nem szeretem a változásokat. Ami bevált és működik azt nem szabad bolygatni. Eddig a Laporta érában nagyon hatékonyan működött a klub. Amit ki lehet hozni egy foci csapatból azt kb 80%-ban hozták és ez egy hihetetlen jó arány. Egy új vezetéssel, felfogással sokkal többet bukhatunk, mint amennyit nyerhetünk.
Ezt a szintet amit évek óta nyújt a klub, ma már nem lehet felülmúlni egy csapatnak sem.
Manapság nincs olyan, hogy egy csapat nemzetközi szinten egymást követő években győzzön, nincsenek 3-4-5... sorozatban nyert bajnoki címek sem.
Fanatasztikus amit mostanában elértünk, még az előző szezon sem volt rossz. Régebben ölni tudtam volna egy, a tavalyihoz hasonló teljesítményért.
Rosell felfogja forgatni a csapatot/klubot, mert meg akarja mutatni, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Új vezetőség lesz, új edző lesz, új játékosok, új játékrendszer stb. Teljes bizonytalanság, totális eredmény kényszer és nyomás a csapaton és sok, sok kidobott euro millió.