Joan Laporta
Én biztos vagyok benne, hogy az edzőcsere is és Roni eladása is megfordult a fejében, de nem merte meghúzni. Bízott benne, hogy Roni formája visszatér, megerősödik a védelem (köszönet érte), Henry fogja feledtetni a bajnoki kudarcot és így majd az eredmények megmentik az edzőt, akinek nincs nagy taktikai érzéke a játékhoz és szerintem tekintélye sem a játékosok felé. Persze nincs veszve semmi, de szerintem 19-re kért lapot a kedves elnök úr. Csak azt nem tudom, mi lesz, ha megsérül Messi. Ráadásul ő sem tudja mindíg a csúcsot teljesíteni, na meg ne is játszhat minden meccsen...
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Persze. Rooneyval, Kakaval, CRonaldoval, Drogbával, Sevchenkoval, Henryval, Fabregas-szal, RVN-al, Gerrarddal meg a többi kutyaütő játékossal a keretben már nem is lehet nyerni.Zsolti írta:Olyan capattal,meg egy olyan Dinhoval Te is nyertél volna két ligát,meg egy Bl-t....
Semmivel se van és volt erősebb keretünk azoknál a csapatoknál.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Értem. Akkor én inkább mégis kitartanék a sík hülye edzőnél aki 4 év alatt csak 2 bajnokit és 1 bl-t nyer szemben az okos edzőkkel akik ennyit fele ennyit se tudnak felmutatni.Zsolti írta:Mondjuk azért nem cserélték le ezeket az eddzőket,mert ezek komoly szakemberek,látszik,hogy értenek a munkájukhoz,nem úgy,mint aki itt ül a Barca kispadján....és,ahelyett,hogy taktikai tanácsokat osztogatna,meg kitalálna végre egy új(működő) felállást,nem olyat,mint amivel beégtünk Getafében,le merje ültetni az impotens sztárocskáinkat, szóval ezek helyett,csak néz kifele a fejéből,mint a fa$z,meg plexiket zúz........

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Mondjuk azért nem cserélték le ezeket az eddzőket,mert ezek komoly szakemberek,látszik,hogy értenek a munkájukhoz,nem úgy,mint aki itt ül a Barca kispadján....és,ahelyett,hogy taktikai tanácsokat osztogatna,meg kitalálna végre egy új(működő
) felállást,nem olyat,mint amivel beégtünk Getafében,le merje ültetni az impotens sztárocskáinkat, szóval ezek helyett,csak néz kifele a fejéből,mint a fa$z,meg plexiket zúz........ 

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
1 elvesztett bajnokság után lecserélni egy edzőt nem sok helyen van divatban. A milán, a juve, az mu, az arsenal, a liverpool, a valencia, stb edzőit miért nem cserélik le amikor nem nyernek bajnokságot? Az ő keretük is elég erős egy bajnoki elsőséghez.haze71 írta:Az elveszített bajnokság után nem cserélte le az edzőt, formája hanyatlása után nem adták el Ronnit (akiért nyáron kétszer annyi pénzt kaphattak volna, mint esetleg fognak kapni jövőre).
Ki tudta, hogy Ronaldinho ilyen shit lesz ebben az évben? Az előző szezonban azt mondták elfáradt, pihennie kell és újra a régi lesz. Senki nem tudhatta, hogy ez fog történni, különben nem akarta volna megvenni a milán sem.

Kíváncsi vagyok, hogy az elnökkel most mennyire elégedettek az "illetékesek". Tudom, anyagilg is és erkölcsileg is elég jól rendbetette a Barcát, de a tavalyi év után nem tudom, mennyire elégedettek vele. Az elveszített bajnokság után nem cserélte le az edzőt, formája hanyatlása után nem adták el Ronnit (akiért nyáron kétszer annyi pénzt kaphattak volna, mint esetleg fognak kapni jövőre). Kíváncsi vagyok, ezek után milyen lesz a megítélése, ha ezek miatt a dolgok miatt idén ismét nem nyernénk semmit (remélem nem így lesz) hozzátéve, hogy esetleg Henry nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket. Sokra tartom Laportát, de úgy vagyok vele, mint Ronival. A mútl fontos, de nem minden. Övé a felelősség, vannak is szerintem álmatlan éjszakái és azon imátkozik, hogy jöjjenek az eredmények. Különben neki annyi...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem meg jobb, hogy hagyták a helyén Rijkaardot, meg is hálálta az ultimátum után, persze javarészt hazai pályán hoztuk a pontokat, de a játék már-már emlékeztetett a 2-3 évvel ezelőtti Barçáéra.
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ezzel a csapattal sokan megcsinalnak ugyanezt. Szezon alatt nemszabad, de ittvolt a nyár és csak halogatták hogy ultimátum, meg még 1 lehetőség, ezt nem szabadott volnaPerrero írta:a csapatnak se tenne jót Rijkaard menesztése, 4 év 2 bajnokság, 1 BL, 2 bajnoki ezüst... 2 spanyol szuperkupa
Ha a számokat nézzük nincs gond...
én is elküldeném mondjuk, de nem szezon alatt
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Engem csak ez az egy eset zavar, de ez nagyon, amit Rijkarddal csinál, már rég elkellett volna küldeni, nem ultimátomot osztogatni.Asys írta:Hát érdekes amit írsz Laporta tökölődik...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Te is rég kilehettél volna rúgva már...Oleguer írta:Laporta jó elnök, a lehető legjobb, csak 1 apró hibája van, szeret tökölni, pl.: Rijkardot máshol már rég kirugták volna, de ő nem tette ezt.Perrero írta:nem kötekedésből, de most mi a f.sz van![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hát érdekes amit írsz Laporta tökölődik... 

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Laporta jó elnök, a lehető legjobb, csak 1 apró hibája van, szeret tökölni, pl.: Rijkardot máshol már rég kirugták volna, de ő nem tette ezt.Perrero írta:nem kötekedésből, de most mi a f.sz van![]()
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Egyértelműen Rosell lenne a jó, nem tökölne ennyit mint Laporta. Persze ha Laporta maradna akkor az lenne a jó megoldás, de nem lehet.Asys írta:Azért szerencsések vagyunk hogy nálunk ilyen emberek mint Rosell meg Soriano versengenek az elnöki posztért!![]()
bármelyikük is lexx csak nyerhetünk vele!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Remélem igazad lesz! De én tartok egy visszaeséstől....a jelenlegi vezetőséget szeretném a továbbiakban is,de hát ez nem lehetségesAsys írta:Azért szerencsések vagyunk hogy nálunk ilyen emberek mint Rosell meg Soriano versengenek az elnöki posztért!![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Azért szerencsések vagyunk hogy nálunk ilyen emberek mint Rosell meg Soriano versengenek az elnöki posztért!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ronaldinhót nem hinném, hogy elküldené, mert ő hozta ide, jóban van a brazilokkal, most is ott tartózkodik, őt talán meg tudnánk tartani, Henry és Eto'o viszont tényleg necces!
- Capon
- Llegenda del Barça
Én részemről a Laporta brigádra szavazok. Jól müködö gépezetről van szó. Csak azért elküldeni ezeket az embereket, hogy valami új történjen nincs értelme. A háttérben ugyan ezek az emberek fognak dolgozni mint most csak az elnök lessz más. De gondolom laporta ugyanúgy helyet fog kapni az elnökségben. Részemről a mostani "brigád" maradjon.Barcaforever írta:Nagyon kemény lesz a 2010-es választás.Nálam 50-50 %-ra jönnek ki, Soriano és Rossel.
Soriano, nyílván viszi tovább Laporta politikáját és stábját, amivel szerintem semmi baj nincs.MOST MÉG![]()
Rossel, sztem a nyilatkozataiból kitűnik, hogy elküldené Ronaldinhot,Eto'o-t és sztem Henryt is.Szóval ő nyilvánvalóan egy új barcelonát építene, megjegyzem sztem nem egy rossz barcelonát.![]()
Szóval sztem itt az a kérdés, h a katalánok mernek-e belevágni egy új ismeretlen vezetésbe.
Különben is iszonyat unszimpatikus ez a Rosell.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Még 3 év, addig sok minden történhet!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Rosell, nem?(hehe, mire befejeztem már át is írtad)Bodi írta:Az pedig biztos,hogy Ronaldinho nem lesz 2010-ben a csapat tagja,ha nem javul fel a játéka.Ha pedig feljavul,akkor fölösleges tuti nem fogja elküldeni még Soriano se.Eto'o más tészta,ő élete formájában sem maradna meg egy csapatban Sorianoval,szóval ő tuti távozna.

Ennek a fickónak egyébként hihetetlen unszimpatikus feje van.
Én különösebben nem szeretem a változásokat. Ami bevált és működik azt nem szabad bolygatni. Eddig a Laporta érában nagyon hatékonyan működött a klub. Amit ki lehet hozni egy foci csapatból azt kb 80%-ban hozták és ez egy hihetetlen jó arány. Egy új vezetéssel, felfogással sokkal többet bukhatunk, mint amennyit nyerhetünk.
Ezt a szintet amit évek óta nyújt a klub, ma már nem lehet felülmúlni egy csapatnak sem.
Manapság nincs olyan, hogy egy csapat nemzetközi szinten egymást követő években győzzön, nincsenek 3-4-5... sorozatban nyert bajnoki címek sem.
Fanatasztikus amit mostanában elértünk, még az előző szezon sem volt rossz. Régebben ölni tudtam volna egy, a tavalyihoz hasonló teljesítményért.
Rosell felfogja forgatni a csapatot/klubot, mert meg akarja mutatni, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Új vezetőség lesz, új edző lesz, új játékosok, új játékrendszer stb. Teljes bizonytalanság, totális eredmény kényszer és nyomás a csapaton és sok, sok kidobott euro millió.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.10.20. 16:58:44-kor.