amugy lehet hogy én visszahoznám a csapatba riquelmét
a villareálnál nem játszik rosszul ha meg a barca fizeti akkor itt is lehet a kispadon

Én is 99 óta szeretem őket (akkor voltam 9 éves), de akkor is mellettük voltam, amikor még csk azon reménykedtünk a régi odalon, hogy az Osasunát megelőzve talán, esetleg, megcsíphetnénk a 6. helyet, meg akkor is, amikor csak pár pontra voltunk a kieső zónától.. De a mostani divat-cselzise ésdivat-madrisosok kikészítenek... Meg a divat-Barcásokért se vagyok oda, akkor már inkább szurkoljunk kevesebben, de azt tiszta szívből!Barcaforever írta:Én már 99 óta Barca drukker vagyok és akkor is szerettem, amikor 5. lett a csapat.![]()
Viszont a Chelseanek nem volt ennyi szurkolója.....Azért kell nekik szurkólni, mert annyi jó focista van náluk.Elég szánalmas.
Én is olvastam a cikket: Elég vicces, hogy azt akarja, hogy Anders Frisk legyen a bíró, mert akkor kompenzálásként a cselszkit segítené..... Még mindig egy genya alak. Még Dr. Genyánál is genyább!Laja írta:Most olvastam a Chelseafc.com-on, hogy Mourinho nyilatkozott, (tehát nem biztos, hogy igaz!) "Robben nincs olyan állapotban hogy pályára lépjen a Barcelona ellen, se kezdőként, sem a cserepadon nem kap helyet."
Én azért bízom benne hogy igaz. Nyugodtabb lennék egy Robben nélküli Chelsea ellen.
Én most a divatdrukkerekről beszélek, akik úgy megszapoprodtak mindehol. Azóta mindenki Barca-mezt vesz, mindenki Ronaldinho-t és Eto'o-t istenítei.... Persze, vannak hvarjaim (2 egész), akik már kiskoruk óta Barca-fanok, de más ilyet nem ismerek. A legviccesebbek meg azok az osztálytársaim, akik egyszerre drukkolnak a Barcának és a Madridnak is....mrmonster írta:Bízvást állíthatom, hogy nincs igazad. Mindig rengeteg Barça-drukker volt Magyarországon, s ha a lakhelyeteken több lett esetleg a Barçás, az nem jelenti azt, hogy máshol kevesebben lennének és hogy 'mit is' ? sem érdekeltünk volna... Pl. nálunk ugyanannyian vannak, mint voltak... A divatdrukkereket (amelyik csapat jó annak szurkolás) meg figyelmen kívül kell hagyni.Mr. Master írta:Megfigyeltétek, hogy tavaly tavasz, de főként az idei szezón óta már annyi Barca-drukker van, hogy legyet lehet velük fogni...? Előtte bezzeg 'mit is' ? se érdeketlünk...![]()
Bízvást állíthatom, hogy nincs igazad. Mindig rengeteg Barça-drukker volt Magyarországon, s ha a lakhelyeteken több lett esetleg a Barçás, az nem jelenti azt, hogy máshol kevesebben lennének és hogy 'mit is' ? sem érdekeltünk volna... Pl. nálunk ugyanannyian vannak, mint voltak... A divatdrukkereket (amelyik csapat jó annak szurkolás) meg figyelmen kívül kell hagyni.Mr. Master írta:Megfigyeltétek, hogy tavaly tavasz, de főként az idei szezón óta már annyi Barca-drukker van, hogy legyet lehet velük fogni...? Előtte bezzeg 'mit is' ? se érdeketlünk...![]()
Hát ijen ez a Fingó, Barcelona egyik legnagyobb ellensége lett, főleg ha hüjeségeket bexél! Bár ezt valamijen szinten meg lehet érteni, de mi akkor is utáljuk, főleg Jimmy Jump!!!Xavi írta:Figo a "kékeknek" szurkol az ott játszó portugál barátok miatt...-sport.es.
No comment... Megutálta azt a klubot, aminek mindent köszönhet...A futtballvilág árulója!
Ráadásul Morientes nem jáchat a Bl-ben, mer már jáccott a Rinyál színeiben, nem?FIGO 2 írta:hupsz ezt ekúrtam. nembaj, akkor moro helyett saviola ló góltZsolti írta:Főleg,hogy Morientes a Liverpoolban játszik és nem a Monacoban...érdekes.Mr. Master írta: Én Morientes gólára létom a legnagyobb esélyt...
De remélem a Barcával kapcsolatban igazad lesz!