BARCA - CHELSEA

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Brian 20

2005.03.08. 10:26:20

egyetértek veletek pajtások akkor kellett igazán a barca mellett állni mikor a szinte a bentmaradásért köszködtek 2 éve vagy tavaly összel mikor a saját szurkolóik fújolták öket volt hogy 18 mecs 6 gyözelem 6 dönt 6 vereség tavaly volt nem is olyan rég aztán jött a fantasztikus tavasz amikor senki se állíthata meg a csapatot na én akkor is már velük voltam forza barca.
amugy lehet hogy én visszahoznám a csapatba riquelmét
a villareálnál nem játszik rosszul ha meg a barca fizeti akkor itt is lehet a kispadon :D :D :D :D
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.08. 10:02:06

Kezdek félni, az NSO-n azt írták, hogy Robben nem fog játszani... :lol:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.08. 09:41:06

Barcaforever írta:Én már 99 óta Barca drukker vagyok és akkor is szerettem, amikor 5. lett a csapat. :wink:
Viszont a Chelseanek nem volt ennyi szurkolója.....Azért kell nekik szurkólni, mert annyi jó focista van náluk.Elég szánalmas. :twisted:
Én is 99 óta szeretem őket (akkor voltam 9 éves), de akkor is mellettük voltam, amikor még csk azon reménykedtünk a régi odalon, hogy az Osasunát megelőzve talán, esetleg, megcsíphetnénk a 6. helyet, meg akkor is, amikor csak pár pontra voltunk a kieső zónától.. De a mostani divat-cselzise ésdivat-madrisosok kikészítenek... Meg a divat-Barcásokért se vagyok oda, akkor már inkább szurkoljunk kevesebben, de azt tiszta szívből!

Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.08. 09:36:28

Laja írta:Most olvastam a Chelseafc.com-on, hogy Mourinho nyilatkozott, (tehát nem biztos, hogy igaz!) "Robben nincs olyan állapotban hogy pályára lépjen a Barcelona ellen, se kezdőként, sem a cserepadon nem kap helyet."
Én azért bízom benne hogy igaz. Nyugodtabb lennék egy Robben nélküli Chelsea ellen.
Én is olvastam a cikket: Elég vicces, hogy azt akarja, hogy Anders Frisk legyen a bíró, mert akkor kompenzálásként a cselszkit segítené..... Még mindig egy genya alak. Még Dr. Genyánál is genyább!

Laja
Barça B

2005.03.08. 08:44:36

Most olvastam a Chelseafc.com-on, hogy Mourinho nyilatkozott, (tehát nem biztos, hogy igaz!) "Robben nincs olyan állapotban hogy pályára lépjen a Barcelona ellen, se kezdőként, sem a cserepadon nem kap helyet."
Én azért bízom benne hogy igaz. Nyugodtabb lennék egy Robben nélküli Chelsea ellen.
Laja
Barcaforever
Director del Fútbol

2005.03.08. 08:42:13

Én már 99 óta Barca drukker vagyok és akkor is szerettem, amikor 5. lett a csapat. :wink:
Viszont a Chelseanek nem volt ennyi szurkolója.....Azért kell nekik szurkólni, mert annyi jó focista van náluk.Elég szánalmas. :twisted:
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.08. 08:33:18

mrmonster írta:
Mr. Master írta:Megfigyeltétek, hogy tavaly tavasz, de főként az idei szezón óta már annyi Barca-drukker van, hogy legyet lehet velük fogni...? Előtte bezzeg 'mit is' ? se érdeketlünk... :? :?
Bízvást állíthatom, hogy nincs igazad. Mindig rengeteg Barça-drukker volt Magyarországon, s ha a lakhelyeteken több lett esetleg a Barçás, az nem jelenti azt, hogy máshol kevesebben lennének és hogy 'mit is' ? sem érdekeltünk volna... Pl. nálunk ugyanannyian vannak, mint voltak... A divatdrukkereket (amelyik csapat jó annak szurkolás) meg figyelmen kívül kell hagyni.
Én most a divatdrukkerekről beszélek, akik úgy megszapoprodtak mindehol. Azóta mindenki Barca-mezt vesz, mindenki Ronaldinho-t és Eto'o-t istenítei.... Persze, vannak hvarjaim (2 egész), akik már kiskoruk óta Barca-fanok, de más ilyet nem ismerek. A legviccesebbek meg azok az osztálytársaim, akik egyszerre drukkolnak a Barcának és a Madridnak is....

Tripy
Barça B

2005.03.08. 08:31:55

Mr Master!

Tisztelet a kivételnek !!! És szerintem egy csapat csak akkor tud szurkolókat maga mellé állítani ha jól teljesít!!!
A Barca most jól teljesít és jönnek a drukkerek ez így van rendjén! Ma minden emberre szükség van itt Magyarországon is, hogy szurkoljon kedvenc csapatának!!!!!!!
Forca Barca!!!
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.03.08. 08:29:02

Szakacs írta:Pedig oleguer szerintem nem lenne jo ha benazna pedig elore latom hogy fog
Mindenki szidja ezt a srácot. Én stabil embernek tartom.
Tripy
Barça B

2005.03.08. 08:26:38

Robben not ready for Barça re-match

Twenty-four hours before the titanic Champions League clash between the top team in England and its Spanish counterpart is decided, José Mourinho has announced one winner and one loser in the race to be fit in time.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! forca Barca!!!!!
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.03.08. 08:23:45

Mr. Master írta:Megfigyeltétek, hogy tavaly tavasz, de főként az idei szezón óta már annyi Barca-drukker van, hogy legyet lehet velük fogni...? Előtte bezzeg 'mit is' ? se érdeketlünk... :? :?
Bízvást állíthatom, hogy nincs igazad. Mindig rengeteg Barça-drukker volt Magyarországon, s ha a lakhelyeteken több lett esetleg a Barçás, az nem jelenti azt, hogy máshol kevesebben lennének és hogy 'mit is' ? sem érdekeltünk volna... Pl. nálunk ugyanannyian vannak, mint voltak... A divatdrukkereket (amelyik csapat jó annak szurkolás) meg figyelmen kívül kell hagyni.
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.08. 07:53:49

Remélem holnap a büszkeségtől dagadó BARCA-mezemben mehetek majd suliba! Ha meg kiesünk, akkor egész héten cak feketét fogok felvenni.
Bízom benne, hogy egy x-re jók vagyunk. Mert ugye nincs túl jó védelmünk (ergo:fognak ők gólt rúgni, aztán beállnak bekkelni), és majd ezt kell kihasználnunk! Egyet valahogy csak begyötrünk....x 8)

Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.08. 07:49:07

A William Hill mint mértékadó brit fogadóiroda február végén hagyományainak megfelelően közzétette a Bajnokok Ligája végső győztesének kilétére vonatkozó esélyszámait, a listát a Chelsea (11:2) vezette, szorosan a nyomában a Barcelonával (13:2). A két gigász azonban mindössze kedd estig áll a vonatkozó rangsor első és második helyén, a Stamford Bridge-en valamelyikük elköszön a sorozattól.

José Mourinhónak az „egyéni címvédés” felé vezetô útona Barcelonán kell túljuttatnia csapatát

Már önmagában ez is kellő garancia az izgalmakra, de José Mourinho, a Chelsea trénere két hete mást sem csinál, mint tovább feszíti azt a bizonyos húrt a felek között. A Portóval tavaly BL-t nyerő szakember már az első meccs előtt szópárbajt vívott Frank Rijkaarddal a "ki a jobb edző" témakörében, majd a találkozó után ismét éles kirohanást intézett holland kollégája, illetve az egész Barca ellen. Szerinte csakis a spanyol klub aknamunkájának köszönhető, hogy a Barcelona előnnyel várhatja a második ütközetet, ha nincs a félidőben lezajlott disputa Rijkaard, valamint Anders Frisk játékvezető között, akkor a Chelsea minimum ikszről indul neki az újabb ütközetnek. Ô akkor annak a beszélgetésnek tudta be Drogba kiállítását (az elefántcsontparti ki is hagyja emiatt a visszavágót), illetve az ezt követő fordításon.

A keddi csata előtt aztán némiképp revideálta nézeteit: "Barcelonában az a csapat nyert, amelyik jobban játszott. De mindenkit emlékeztetnék arra, hogy csak tíz ember ellen tudtak igazán futballozni, nem hiszem, hogy tizenegy a tizenegy ellen ugyanígy ment volna nekik a futball." A portugál azon lesz, hogy a viszszavágón az ő csapata futballozzon inkább, ennek érdekében - Drogbát és a sérült Robbent leszámítva - a legerősebb együttesét dobja harcba. Persze, azon senki sem lepődne meg, ha a londoniak az első gól megszerzése után "behúznák" a kéziféket, és az 1-0-s előny megtartására törekednének. Az ellenfél lenullázásának tudományában ugyanis meglehetősen jártasak, a 2004-2005-ös idényben lejátszott tétmérkőzéseken összesen 29-szer nem kaptak gólt…

Ettől függetlenül a Barcelona önbizalomtól duzzadó kebellel érkezett meg Londonba, hiszen amellett, hogy a csapat a hét végén ismét nagy lépést tett a bajnoki cím felé (az Osasuna legyőzése, illetve a Real Madrid valenciai döntetlenje révén újfent nyolcpontos előnnyel vezeti a tabellát Frank Rijkaard társulata), háromezer szimpatizánsa is átrándult a brit fővárosba, hogy támogassa a Stamford Bridge-en. Ennyien még sohasem utaztak el a csapattal nemzetközi mérkőzésre, ha nem döntő volt az adott esemény. A hurráhangulatot csak növelte, hogy Joan Laporta klubelnök a helyi közgazdaság-tudományi egyetemen tartott előadásán kategorikusan kijelentette, Ronaldinho nem eladó, ami egyértelmű üzenetnek tekinthető a mindenkit megvevő (de legalábbis arra törekvő) Chelsea-főnök, Ro-man Abramovics irányába.

Ami a konkrétumokat illeti! Rijkaard mester a hosszabb sérülésből felépülők mellett csak Rafael Márquez játékára nem számíthat, a gránitkemény mexikói bekk izomhúzódást szenvedett a legutóbbi bajnokin, és legalább egyhetes pihenő vár rá. A hátvéd kiválása utat nyithat Gerard, esetleg Albertini előtt. Az olasz esélyeit csökkenti, hogy a mérkőzésen várhatóan rengeteg magasan beívelt labdával próbálkozik majd a Chelsea, márpedig Gerard magasabb és jobb kötésű is, mint Albertini.
Kérdéses lehet még a jobbszélső személye is, mert bár Giuly felépült sérüléséből, és az orvosok játékra alkalmasnak találták, elképzelhető, hogy Rijkaard a kezdésnél Iniestának szavaz bizalmat. Ugyanakkor a fiatal játékos az Osasuna ellen több ziccert is elhibázott, és ezt a britek ellen nem engedheti meg magának.
Bárhogyan is áll fel a Barca, a csapat kapitánya, Carles Puyol már tisztában van vele, mi a teendő: "Nem tudom, miként alakul majd a találkozó, de mi mindenre felkészültünk. Biztos vagyok benne, hogy a Chelsea-nél kitalálnak valamit, ám nekünk a saját játékunkkal kell törődnünk. Történjék bármi, nem engedhetjük, hogy ránk erőltessék az akaratukat."

A várható kezdőcsapatok:
CHELSEA: Cech - Paulo Ferreira, Ricardo Carvalho, Terry, Gallas - Tiago, Makelele, Lampard - J. Cole, Gudjohnsen, Duff
BARCELONA: Víctor Valdés - Belletti, Puyol, Oleguer, Van Bronckhorst - Xavi, Gerard (Albertini), Deco - Iniesta (Giuly), Ronaldinho, Eto’o

Megintcsak NSO...
Szerintem nem csak én találtam benne tömkeleg hibát...

Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.08. 07:34:59

Megfigyeltétek, hogy tavaly tavasz, de főként az idei szezón óta már annyi Barca-drukker van, hogy legyet lehet velük fogni...? Előtte bezzeg 'mit is' ? se érdeketlünk... :? :?

Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.03.07. 21:46:12

Felek apam mondataitol de legyen igaza:"fiam a cselzi elvesziti ellenunk a meccset akkor a bajnoksagat is elvesziti mert murinnyo idegosszeroppanast kap...
de ha mi esunk ki akkor ez rank is ugyanez ervenyes.."
jussunk tovabb es tovabb a cselzi sorsa nem erdekel
Tiziano Crudeli fan :!:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.03.07. 21:42:46

Szakacs írta:Ahogy veszem eszre aki egy csapat igazi foci drukker,barmilyen csapat szurkoloja az utalja a cselzit 8)
Pontosan. Ép eszű ember nem szurkol annak a "csapatnak"...
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.03.07. 20:52:40

Ahogy veszem eszre aki egy csapat igazi foci drukker,barmilyen csapat szurkoloja az utalja a cselzit 8)
r9ronaldo
Barça C

2005.03.07. 20:49:48

na drukkolok nektek remélem holnap elkenitek a csicska muringyóék száját! most az egyszer : hajrá barsza!
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.07. 20:43:34

Jimmy Jump az isten!!!

Ronaldinho22
Jugador d'estrella

2005.03.07. 20:42:13

Xavi írta:Figo a "kékeknek" szurkol az ott játszó portugál barátok miatt...-sport.es.
No comment... Megutálta azt a klubot, aminek mindent köszönhet...A futtballvilág árulója!
Hát ijen ez a Fingó, Barcelona egyik legnagyobb ellensége lett, főleg ha hüjeségeket bexél! Bár ezt valamijen szinten meg lehet érteni, de mi akkor is utáljuk, főleg Jimmy Jump!!! :)
KépKép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.03.07. 20:41:33

ja az
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.03.07. 20:36:45

Pedig oleguer szerintem nem lenne jo ha benazna pedig elore latom hogy fog
Xavi
Capitá del Barça

2005.03.07. 20:35:46

Figo a "kékeknek" szurkol az ott játszó portugál barátok miatt...-sport.es.
No comment... Megutálta azt a klubot, aminek mindent köszönhet...A futtballvilág árulója!
Ronaldinho22
Jugador d'estrella

2005.03.07. 20:34:42

FIGO 2 írta:
Zsolti írta:
Mr. Master írta: Én Morientes gólára létom a legnagyobb esélyt...
De remélem a Barcával kapcsolatban igazad lesz!
Főleg,hogy Morientes a Liverpoolban játszik és nem a Monacoban...érdekes. :wink:
hupsz ezt ekúrtam. nembaj, akkor moro helyett saviola ló gólt :)
Ráadásul Morientes nem jáchat a Bl-ben, mer már jáccott a Rinyál színeiben, nem?
Ja és holnap nyerünk, csak Olegeur ne legyen nyomi!
KépKép
Xavi
Capitá del Barça

2005.03.07. 20:33:52

Giuly kezdő lesz és valőszínű,hogy Gerard kezd Marquez helyett...-elmundodeportivo.es
Lezárt