Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bodi
Director del Fútbol

2007.10.31. 13:39:16

Én kipróbálnék egy ilyen variációt:
Valdes-Zambi-Puyol-Milito-Slivinho-Toure-Xavi-Guddy-Iniesta-Bojan-Messi

Idén akkor játszottunk a legjobbam,amikor Iniesta bal oldali támadót játszott.Viszont ha ő előrelép,akkor kell valaki a helyére,Deco hiányában ő csak Guddy lehetne.Így tuti,hogy nagyon gyors lenne a játékunk,Iniesta és Messi szétszednék az ellenfél védelmét,ráadásul Bojan is kapná a jó passzokat.
Csakhát sajnos ilyen felállásra semmi esély...
Titinho
Director del Fútbol

2007.10.31. 13:27:45

A Valladoid ellen készülő keret: :shock:

Valdés, Jorquera, Zambrotta, Oleguer, Puyol, Milito, Márquez, Thuram, Sylvinho, Touré, Xavi, Iniesta, Gudjohnsen, Ronaldinho, Messi, Bojan, Ezquerro, Giovani

Henry és Abidal amint látjátok nincs a nevezettek között! :shock: Már a múltkor is mondtam az Almería ellen, hogy Abidal-t pihentetni kellene, erre nem ráestek a bokájára? :? Nem épült fel sajna. Henry pedig összeszedett valami sérülést még egy pár meccsel ezelőtt. Így Sylvinho helye biztos a baloldalon. Milito-t is pihentetném most, Márquez hadd kezdjen csak, lendüljön formába. Kíváncsi leszek, hogy kit tesz Frank Henry helyére? Bojan és Giovani a két opció nálam. Egy-egy félidőt játszhatnának! Először Giovani lenne a baloldalon, Ronnie középen, utána pedig Ronnie a balon és Bojan középen a 2. félidőben. Messi helye alap, a középpályáé szintén.

Én így állnék ki a Valladoid ellen:

Valdés - Zambrotta, Puyol, Márquez, Sylvinho - Touré, Xavi, Iniesta - Bojan(Giovani), Messi, Ronaldinho.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.30. 21:03:01

Rio Buscape írta:A középpálya naon gyenge az éven xavi nem barca szinten játszik, deco sem az igazi még. Nekem naon hiányzik a középpályás labdatartás a szép játék és a szélső felfutások :)
Mi egy csapatrol beszélünk? Xavi a motorja a Barca-nak! Deco meg egyre jobban játszik! Csak sajnos most lesérült, de reméljük hogy ott folytatja visszatérése után ahol abbahagyta a sérülés elött. :wink:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.10.30. 20:10:14

Rio Buscape írta:engedjétek meg hogy hozzászoljak a roni-t érintő beszélgetésbe!! Szerintem ronaldinho tett anyit a barca-ért hogy bálványként kezeljék és kellő türelemmel legyenek felé! Ha megnézzük Rault akkor ő neki sem megy minden évben a realnal de kitartanak mellete és nélküle nincs real ez igy van rendjén. Szerintem Henry-nak kellene bizonyítani mert szerintem eddig Ezquerro szintjén mozog. Etoo kell a csapatnak ez nem kétség nélküle nincsenek gólok! Azt ne felejtsük el hogy ronaldinho nélkül a barca még mindig a középmezőnyben vergődne. Dinho+Puyol=Barca nélkülük nem megy. A középpálya naon gyenge az éven xavi nem barca szinten játszik, deco sem az igazi még. Nekem naon hiányzik a középpályás labdatartás a szép játék és a szélső felfutások :)
Teljessen egyetértek veled kivéve ami Xavit és Decot illeti!
Xavi sokat segít a támadások indításában sokat cselez és passzol, én megvagyok elégedve a teljesítményével.
Decot ami illeti sajnos sérült és azt kell mondjam megérezzük a hiányát sajnos. Ő rengeteget játszik össze Messivel és Ronaldinhoval és ebből következnek a szép gólok:) Talán a Barcánál az egy komoly hiba hogyha hátrányba kerülünk illetve bizto a győzelem nem kockáztatunk.. hanem elaltatják a meccset. Ezen kéne változtatni de nehéz.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.30. 18:25:58

Az első gól nem volt les, mivel nem egy mezőnyjátékosról és a kausról ír a szabály, hanem két játékosról. A kapus tényleg messzebb volt az alapvonaltól, mint Titi, viszont a két védő közelebb volt hozzá, mint Henry.
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.10.30. 08:06:21

Igazad van, de most nem a labdához viszonyított helyzetről volt szó, csak a két védekezőről... Egyébként Henry a labda előtt volt abban a szituációban.
vacak
Barça B

2007.10.30. 07:58:11

ja igen, de ez már le volt írva, bocs.
vacak
Barça B

2007.10.30. 07:56:42

antiimperialista írta:A többiek már leírták, de egyszerűen megfogalmazva így szól a szabály: a támadó és a gólvonal között legalább 2 embernek kell lennie a védekező csapatból. Ez lehet a kapus+1 védő, vagy 2 védő.
Márpedig Henry a gólnál, a labda elrúgásának pillanatában nagy valószínűséggel a kapus mögött tartózkodott, ezért megköszönhetjük a partjelzőnek, hogy nem lengetett.
Így nem szólhat a szabály, mivel ha a támadó a labda elrúgásának pillanatában hátrébb vagy egyvonalban van a labdával, akkor semmiképpen nem lehet les, akárhol is vannak a védők.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.10.30. 00:07:18

A többiek már leírták, de egyszerűen megfogalmazva így szól a szabály: a támadó és a gólvonal között legalább 2 embernek kell lennie a védekező csapatból. Ez lehet a kapus+1 védő, vagy 2 védő.
Márpedig Henry a gólnál, a labda elrúgásának pillanatában nagy valószínűséggel a kapus mögött tartózkodott, ezért megköszönhetjük a partjelzőnek, hogy nem lengetett.
Rio Buscape
Barça B

2007.10.29. 23:25:24

engedjétek meg hogy hozzászoljak a roni-t érintő beszélgetésbe!! Szerintem ronaldinho tett anyit a barca-ért hogy bálványként kezeljék és kellő türelemmel legyenek felé! Ha megnézzük Rault akkor ő neki sem megy minden évben a realnal de kitartanak mellete és nélküle nincs real ez igy van rendjén. Szerintem Henry-nak kellene bizonyítani mert szerintem eddig Ezquerro szintjén mozog. Etoo kell a csapatnak ez nem kétség nélküle nincsenek gólok! Azt ne felejtsük el hogy ronaldinho nélkül a barca még mindig a középmezőnyben vergődne. Dinho+Puyol=Barca nélkülük nem megy. A középpálya naon gyenge az éven xavi nem barca szinten játszik, deco sem az igazi még. Nekem naon hiányzik a középpályás labdatartás a szép játék és a szélső felfutások :)
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.10.29. 17:42:24

Taibi írta:
ozsimiki írta:na amit nem értek,az az,h az miért les,ha a kapús mögött van a csatár,de viszont egy védő a csatár mögött van? :roll:
Megnéztem gyorsan a szabálykönyv idevonatkozó részét, így fogalmaznak benne:

"Egy játékos leshelyzetben van, ha:
- közelebb van az ellenfél kapuvonalához, mint a labda és az utolsó előtti ellenfél."
tehát 2 játékosnak kell h legyen a támadó és a kapu között!mindegy h a kapus meg egy védő v 2 védő!
Kép

Més qué un Club!!!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.10.29. 17:28:21

ozsimiki írta:na amit nem értek,az az,h az miért les,ha a kapús mögött van a csatár,de viszont egy védő a csatár mögött van? :roll:
Megnéztem gyorsan a szabálykönyv idevonatkozó részét, így fogalmaznak benne:

"Egy játékos leshelyzetben van, ha:
- közelebb van az ellenfél kapuvonalához, mint a labda és az utolsó előtti ellenfél."
Kép
merx
Capitá del Barça

2007.10.29. 17:21:25

Danka00792 írta:
merx írta:csak, hogy tisztán lássak pontosan milyen torresről van szó ronnie-val kapcsolatban???

Szerintem Fernando Torres-re gondol, de ha nem akkor visszavonom ezt
most csucsformában lévö torresnél jobb ?ezt ugye te sem gondolod komolyan?
:lol: :lol:
én is rá gondoltam, bárcsak vki másról lenne szó... torres egy vicc nem is értem miért voltak vele spanyolországban úgy elszálva, nem tudom mi benne a különleges mert kimagasló teljesítményt nem láttam tőle a madridban, lehet épp azon meccseit hagytam ki ahol [auto_cenzúra] jól játszott :lol:
az angliai formájáról csak olvasok mivel azokat a meccseket nem látom :(
a lényeg, hogy ronnie és torres két külön világ, nem is értem, hogy jön ronniehoz torres :roll:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.29. 17:16:13

Taibi írta:
ozsimiki írta:pl szögletnél a kapúfa mellé szokás állítani egy (vagy két) védőt is,és ha a kapús kijön,de elvéti, még nem láttam,h lest ítéltek volna......
Az alapvonalról beívelt labda esetén (pl a szögletnél is) semmiképpen nem lehet les...
Oké,ez tényleg elég logikus,jó hülyén fogalmaztam :shock: :lol: ,na amit nem értek,az az,h az miért les,ha a kapús mögött van a csatár,de viszont egy védő a csatár mögött van? :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.10.29. 17:09:37

ozsimiki írta:pl szögletnél a kapúfa mellé szokás állítani egy (vagy két) védőt is,és ha a kapús kijön,de elvéti, még nem láttam,h lest ítéltek volna......
Az alapvonalról beívelt labda esetén (pl a szögletnél is) semmiképpen nem lehet les...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.29. 17:03:51

Bevallom őszintén ezt nem is tudtam,h ha a kapús mögött van a csatár,és már csak 1 védő van a kapús és a csatár között,akkor az les :?: :shock: :roll:

Lehet azért nem gondoltam ilyenre,mert pl szögletnél a kapúfa mellé szokás állítani egy (vagy két) védőt is,és ha a kapús kijön,de elvéti, még nem láttam,h lest ítéltek volna......
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.29. 16:31:33

merx írta:csak, hogy tisztán lássak pontosan milyen torresről van szó ronnie-val kapcsolatban???

Szerintem Fernando Torres-re gondol, de ha nem akkor visszavonom ezt
most csucsformában lévö torresnél jobb ?ezt ugye te sem gondolod komolyan?
:lol: :lol:
merx
Capitá del Barça

2007.10.29. 16:15:22

csak, hogy tisztán lássak pontosan milyen torresről van szó ronnie-val kapcsolatban???
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.29. 15:46:04

Igen. :D

Sztem nem volt les. Bár logikusnak tűnik, amit írsz, de sztem nem volt les, Horváth Feri se sipított, mint a 11-esnél. :roll:

Lassan eléri a csapat, hogy nem érdekel, hogy adják-e a meccset vagy sem. :?

Szerk.: viszont talán Milito indított, Henry tuti nem volt lesen, mert visszajátszották, otthagyta a védőt, és ajtóablakra betette Gionak. Azt elvette.
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.29. 15:44:35

looree írta:Nem tudom mit sír a szátok. Ronaldinhon igenis láttam hogy küzd, hajt (amit őszintén szólva régen láttam rajta). Lagalább 3 alkalommal láttam becsúszva szerelni, pedig ilyet nem szokott csinálni. El kell fogadni, már nem olyan gyors mint 3-4 éve, de így is nagyon szép dolgokat csinál. Messi most nagyon jó, tán még jövőre, vagy azután is jó lesz, de figyeljétek meg, 25 éves korára olyan lesz mint most Ronaldinho. Ő is mióta nálunk van évente legalább 60-70 meccset játszik, 3-4 év alatt vége lesz a csúcsformának. Persze van aki még jó marad, de nem lesz azon a szinten. Ronaldinho szerintem most is jobb mint például egy csúcsformában lévő Torres. Azért akarja mindenki elküldeni, mert romlott a formája. Tényleg, nem a világ egyértelműen legjobbja, hanem már csak az első 10-ben van. Ezért akarjátok elküldeni. :evil:
Roni nem azért kapja a fizuját hogy 90 perc alatt becsusszon 3szor....szép dolgokat csinál... az inditásai.. amiröl olyan hires...általában a kapus kezében landol.... most csucsformában lévö torresnél jobb :?: ezt ugye te sem gondolod komolyan? és még csak 27 éves... elsö 10 focista közé jelenlegi formája alapján nem sorolnám be...... és szerintem nem sokan akarják elküldeni, hanem inkább azt akarjuk, hogy ujra a régi formájában focizzon.....
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.29. 15:43:07

antiimperialista írta:Amit én írtam, arra senki sem válaszol? Csak nekem tűnt úgy, hogy az első gól lesgyanús volt? (ld. lejjebb)
Többször visszanézve én sem vagyok benne biztos, hogy nem volt les. Vegyük úgy, hogy a lövés pillanatában egy vonalban volt a védő, a kapus, meg a csatár. Mindenesetre megköszönhetjük a jóindulatot.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.10.29. 15:33:21

Amit én írtam, arra senki sem válaszol? Csak nekem tűnt úgy, hogy az első gól lesgyanús volt? (ld. lejjebb)
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.29. 15:31:13

merx írta:a kifütyülés (már ha volt), nekem sem tűnt fel illetve nem vettem észre
Persze, mert jött be helyette Messi. A fél stadion tapsolt Messi bejövetele láttán, fele meg fütyült Roni teljesítménye miatt. Egyébként nem csak a cserénél volt füttyszó, hanem a szerencsétlenkedéseinél is. Lassan ez már olyan megszokott lesz, hogy fel sem tűnik...
merx
Capitá del Barça

2007.10.29. 15:02:05

a kifütyülés (már ha volt), nekem sem tűnt fel illetve nem vettem észre
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.29. 14:54:28

Ronal.10 írta:
Danka00792 írta:Azt viszont nem értem hogy miért Roni kezdett és nem Messi....

Mindenki mondja hogy Roninak pár hét padozás kéne.... de nem messinek :?: :!: :idea:

Nemtudom mit gondolt Rejkárd..... Roni meg teljesen megérdemelte a kifütyölést...
(bocs ha már leirták elöttem csak fáradt vok viszaolvasni :lol: )

A meccsröl meg annyit, hogy ez a Barca kisértetiesen hasonlit a tavaji-ra...
most mi a francért kell megint ronaldinhot elö venni???? (nem fütyülték ki)
xavi,...stb labdához se ért basszus
Xavi nem játszott rosszul... jah.. és Xavi nagyon kevés meccsen nyujt rossz teljesitményt....Roni meg egyáltalán nem nyujt jo teljesitményt... már idötlen idök óta....és nézd meg mennyit keres.... én szeretem roni-t.. miatta lettem Barca-s...de nem vagyok elfogult vele....(és kifütyölték :lol: :D ) téma részemröl lezárva....
Lezárt