2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mi egy csapatrol beszélünk? Xavi a motorja a Barca-nak! Deco meg egyre jobban játszik! Csak sajnos most lesérült, de reméljük hogy ott folytatja visszatérése után ahol abbahagyta a sérülés elött.Rio Buscape írta:A középpálya naon gyenge az éven xavi nem barca szinten játszik, deco sem az igazi még. Nekem naon hiányzik a középpályás labdatartás a szép játék és a szélső felfutások
Teljessen egyetértek veled kivéve ami Xavit és Decot illeti!Rio Buscape írta:engedjétek meg hogy hozzászoljak a roni-t érintő beszélgetésbe!! Szerintem ronaldinho tett anyit a barca-ért hogy bálványként kezeljék és kellő türelemmel legyenek felé! Ha megnézzük Rault akkor ő neki sem megy minden évben a realnal de kitartanak mellete és nélküle nincs real ez igy van rendjén. Szerintem Henry-nak kellene bizonyítani mert szerintem eddig Ezquerro szintjén mozog. Etoo kell a csapatnak ez nem kétség nélküle nincsenek gólok! Azt ne felejtsük el hogy ronaldinho nélkül a barca még mindig a középmezőnyben vergődne. Dinho+Puyol=Barca nélkülük nem megy. A középpálya naon gyenge az éven xavi nem barca szinten játszik, deco sem az igazi még. Nekem naon hiányzik a középpályás labdatartás a szép játék és a szélső felfutások
Így nem szólhat a szabály, mivel ha a támadó a labda elrúgásának pillanatában hátrébb vagy egyvonalban van a labdával, akkor semmiképpen nem lehet les, akárhol is vannak a védők.antiimperialista írta:A többiek már leírták, de egyszerűen megfogalmazva így szól a szabály: a támadó és a gólvonal között legalább 2 embernek kell lennie a védekező csapatból. Ez lehet a kapus+1 védő, vagy 2 védő.
Márpedig Henry a gólnál, a labda elrúgásának pillanatában nagy valószínűséggel a kapus mögött tartózkodott, ezért megköszönhetjük a partjelzőnek, hogy nem lengetett.
tehát 2 játékosnak kell h legyen a támadó és a kapu között!mindegy h a kapus meg egy védő v 2 védő!Taibi írta:Megnéztem gyorsan a szabálykönyv idevonatkozó részét, így fogalmaznak benne:ozsimiki írta:na amit nem értek,az az,h az miért les,ha a kapús mögött van a csatár,de viszont egy védő a csatár mögött van?
"Egy játékos leshelyzetben van, ha:
- közelebb van az ellenfél kapuvonalához, mint a labda és az utolsó előtti ellenfél."
Megnéztem gyorsan a szabálykönyv idevonatkozó részét, így fogalmaznak benne:ozsimiki írta:na amit nem értek,az az,h az miért les,ha a kapús mögött van a csatár,de viszont egy védő a csatár mögött van?
én is rá gondoltam, bárcsak vki másról lenne szó... torres egy vicc nem is értem miért voltak vele spanyolországban úgy elszálva, nem tudom mi benne a különleges mert kimagasló teljesítményt nem láttam tőle a madridban, lehet épp azon meccseit hagytam ki ahol [auto_cenzúra] jól játszottDanka00792 írta:merx írta:csak, hogy tisztán lássak pontosan milyen torresről van szó ronnie-val kapcsolatban???
Szerintem Fernando Torres-re gondol, de ha nem akkor visszavonom ezt
most csucsformában lévö torresnél jobb ?ezt ugye te sem gondolod komolyan?![]()
Oké,ez tényleg elég logikus,jó hülyén fogalmaztamTaibi írta:Az alapvonalról beívelt labda esetén (pl a szögletnél is) semmiképpen nem lehet les...ozsimiki írta:pl szögletnél a kapúfa mellé szokás állítani egy (vagy két) védőt is,és ha a kapús kijön,de elvéti, még nem láttam,h lest ítéltek volna......
Az alapvonalról beívelt labda esetén (pl a szögletnél is) semmiképpen nem lehet les...ozsimiki írta:pl szögletnél a kapúfa mellé szokás állítani egy (vagy két) védőt is,és ha a kapús kijön,de elvéti, még nem láttam,h lest ítéltek volna......
merx írta:csak, hogy tisztán lássak pontosan milyen torresről van szó ronnie-val kapcsolatban???
most csucsformában lévö torresnél jobb ?ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Roni nem azért kapja a fizuját hogy 90 perc alatt becsusszon 3szor....szép dolgokat csinál... az inditásai.. amiröl olyan hires...általában a kapus kezében landol.... most csucsformában lévö torresnél jobblooree írta:Nem tudom mit sír a szátok. Ronaldinhon igenis láttam hogy küzd, hajt (amit őszintén szólva régen láttam rajta). Lagalább 3 alkalommal láttam becsúszva szerelni, pedig ilyet nem szokott csinálni. El kell fogadni, már nem olyan gyors mint 3-4 éve, de így is nagyon szép dolgokat csinál. Messi most nagyon jó, tán még jövőre, vagy azután is jó lesz, de figyeljétek meg, 25 éves korára olyan lesz mint most Ronaldinho. Ő is mióta nálunk van évente legalább 60-70 meccset játszik, 3-4 év alatt vége lesz a csúcsformának. Persze van aki még jó marad, de nem lesz azon a szinten. Ronaldinho szerintem most is jobb mint például egy csúcsformában lévő Torres. Azért akarja mindenki elküldeni, mert romlott a formája. Tényleg, nem a világ egyértelműen legjobbja, hanem már csak az első 10-ben van. Ezért akarjátok elküldeni.
Többször visszanézve én sem vagyok benne biztos, hogy nem volt les. Vegyük úgy, hogy a lövés pillanatában egy vonalban volt a védő, a kapus, meg a csatár. Mindenesetre megköszönhetjük a jóindulatot.antiimperialista írta:Amit én írtam, arra senki sem válaszol? Csak nekem tűnt úgy, hogy az első gól lesgyanús volt? (ld. lejjebb)
Persze, mert jött be helyette Messi. A fél stadion tapsolt Messi bejövetele láttán, fele meg fütyült Roni teljesítménye miatt. Egyébként nem csak a cserénél volt füttyszó, hanem a szerencsétlenkedéseinél is. Lassan ez már olyan megszokott lesz, hogy fel sem tűnik...merx írta:a kifütyülés (már ha volt), nekem sem tűnt fel illetve nem vettem észre
Xavi nem játszott rosszul... jah.. és Xavi nagyon kevés meccsen nyujt rossz teljesitményt....Roni meg egyáltalán nem nyujt jo teljesitményt... már idötlen idök óta....és nézd meg mennyit keres.... én szeretem roni-t.. miatta lettem Barca-s...de nem vagyok elfogult vele....(és kifütyöltékRonal.10 írta:most mi a francért kell megint ronaldinhot elö venni???? (nem fütyülték ki)Danka00792 írta:Azt viszont nem értem hogy miért Roni kezdett és nem Messi....
Mindenki mondja hogy Roninak pár hét padozás kéne.... de nem messinek![]()
![]()
![]()
Nemtudom mit gondolt Rejkárd..... Roni meg teljesen megérdemelte a kifütyölést...
(bocs ha már leirták elöttem csak fáradt vok viszaolvasni)
A meccsröl meg annyit, hogy ez a Barca kisértetiesen hasonlit a tavaji-ra...
xavi,...stb labdához se ért basszus