Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt most nem igazán értem.....másfél-2 év kihagyása volthome írta:másfél-2 év után, szerintem ne várjuk azt, hogy egycsapásra újra olyan fantasztikus cseleket lássunk tőle, ne várjuk hogy félpályáról gólt lőjön
Nem is ártunk neki azzal, hogy mi itt szidjuk, kritizáljuk. Ő még attól nyugodtan fog aludni és nyugodtan költi el majd a hatalmas fizuját is. Ez egy fórum nem üzenő fal(sajnos). Mindenki leírja a véleményét és megvitatjuk azt. Lehet szidni és védeni is a játékosokat.home írta:de azzal, hogy szidjuk nem lesz jobb, mert nem valószínű hogy olvassa amit írunk...és azt is gondolom, hogy egy barcelona szurkoló igenis álljon ki a csapata mellett ha gyenge ha nem és ugyanezt gondolom a játékosokról is...nem hiszem hogy ronaldinho ezt így szeretné csinálni, sőt nem jókedvében játszik rosszul, sőt ő is tudja jól hogy nem egészen így kéne
Ez még nem jelenti azt, hogy jobb lenne.Mihu írta:Úgyhogy ez igenis egy teljesen más helyzetet teremtene
Ha tényleg meg kéne küzdenie a helyéért akkor szerintem egyértelműen. Ez is olyan lenne mint egy...........kisebbfajta környezetváltozás. Ha az ember megnyer mindent, ugyanazokkal az emberekkel van körülvéve a hét minden napján, tudja hogy az edző "imádja őt", 3 éve ugyan azt a taktikát játsza, ugyan azok a passzok, ugyan azok a mozgások, akkor egy idő után belefásul a monotonitásba. Úgyhogy ez igenis egy teljesen más helyzetet teremteneFCB_gábor írta: Egy edző csere pedig végképp nem garancia Ronaldinho újjászületésére.
Én nem látom ennyire siralmasan a helyzetet mint te. Tény, nem vitatom hogy Henry nem játszik úgy ahogy az tőle elvárható lenne és legfőképp úgy amiért leigazoltuk. DE. Volt egy 5 hónapos kihagyása, előtte sem játszott valami sokat mert ilyen olyan kisebb sérülések miatt nem tudott játszani. Tehát nézhetjük úgy is hogy volt egy teljes idény kihagyása. Persze ez túlzás mert azért játszott jónéhány meccsen de ezeket nem egyhuzamban hanem szakaszokban.varga tamás írta:Itt mindenki R10 gyengélkedéséről értekezik. Nem mondom, van igazatok. Tényleg rossz passzban van.
Viszont nála van legalább két gyengébb láncszem. Az egyiket Frank Rijkaatdnak, a másikat Thierry Henry-nak hívják.
Frankről ismeritek a véleményem, teljesítménye, hozzáértése lassan már az értékelhetetlen kategóriába esik.
Titi itt van lassan 4 hónapja, nyáron volt ideje össszecsiszolódni a csapattal, de amit mutat, hát az rémgyenge, Foch marsall. A bajnokságban 4 gólnál tart, ebből hármat a tökutolsó, semmirese való Levante ellen hozott össze, meg tegnap egy mázlistát. Akinek az elég, az legyen vele elégedett. Nekem kevés, ennyi pénzért ez nulla, egy nagy nulla. Ha Samu felépül, Henry-t azonnal a kispadra raknám, vagy még oda sem. Ezért nem volt rá szükség, ez a teljesítmény nálam elfogadhatatlan. Számtalanszor látni ahogy behúzódik a védők mögé, ha megkapja a labdát, akkor néha megcsinál egy cselt, de legtöbbször szerelik. Tegnap i volt egy momentum, amikor tisztára játszotta magát, majd a kapu fölé emelt egy méterrel. Kezd elegem lenni belőle, remélem Eto'o mihamarabb visszatér, és Henry a padon találja magát. Itt van négy hónapja, de még egy fűszálat nem tett keresztbe a Barcáért.
Ebben csak az az irónikus Tamás, hogy amikor mi ilyet mertünk elmondani Ronnieról a tavalyi szezon végefelé és ebben a szezonban, akkor Te aztán dirrel durral megérkeztél, és kioktattál mindenkit. Erre most itt van Titi, a bajnokságból másfél hónap ment le, de Te már raknád ki a szűrét a csapatból, és a nyár legnagyobb melléfogásának nyilvánítod. Rotálni majd természtesen lehet ha visszatér Samu, de azért Te elég érdekesen gondolkodsz. Azt pedig szeretném megelőzni, hogy majd azt írd nekem, hogy Ronnie mennyit tett a csapatért. Henry akar, és úgy nem megy neki, Ronnie meg szarik az egészbe. Inenntől kezdve nem érdekel a múlt.varga tamás írta: Titi itt van lassan 4 hónapja, nyáron volt ideje össszecsiszolódni a csapattal, de amit mutat, hát az rémgyenge, Foch marsall. A bajnokságban 4 gólnál tart, ebből hármat a tökutolsó, semmirese való Levante ellen hozott össze, meg tegnap egy mázlistát. Akinek az elég, az legyen vele elégedett. Nekem kevés, ennyi pénzért ez nulla, egy nagy nulla. Ha Samu felépül, Henry-t azonnal a kispadra raknám, vagy még oda sem. Ezért nem volt rá szükség, ez a teljesítmény nálam elfogadhatatlan. Számtalanszor látni ahogy behúzódik a védők mögé, ha megkapja a labdát, akkor néha megcsinál egy cselt, de legtöbbször szerelik. Tegnap i volt egy momentum, amikor tisztára játszotta magát, majd a kapu fölé emelt egy méterrel. Kezd elegem lenni belőle, remélem Eto'o mihamarabb visszatér, és Henry a padon találja magát. Itt van négy hónapja, de még egy fűszálat nem tett keresztbe a Barcáért.
én (is) már csak ebben bízom.Mihu írta: Szóval én az utolsó reményt egy új, tökös, keménykezű edzőben látom. Én még az idén semmiképpen sem adnám el. De ez 90% hogy nem is fog bekövetkezni mert Laportáék se olyan hülyék. Vélemények?
Ezt ugye nem a tegnapi meccs alapján mondod? Az 55. percben volt az első labdája. ami tőle 10 méternél messzebbi előtte lévő játékoshoz passzolt. Ő pedig nem átlagos tudású játékos, nem azért van itt, hogy az átlagot hozza. Az, meg hogy hónapok óta átlag alattit teljesít, felháborító!!!ozsimiki írta:Magához képest valóban gyengébb,de a csapatot nem hátráltatta szntem,és ha a magához képest gyengébb az azt jelenti esetében,h képes a csapat átlagot hozni,akkor nem fogom szidni,mivel hátráltatni nem hátráltat+a labdái még mindig fantasztikusak,és azokra azért szükség van....
Komolyan modnom immmmmmmmmádom az ilyen mondatokat hogy hadd játszon majd belejön Könyörgöm emberek 2 éve ezt mondjuk. Én nem akarom 3 év múlva is ezt mondani attól függetlenül hogy imádom. Az meg hogy meglátszott a csapaton mikor nem játszott......Nézd meg az idei szezon statisztikáit és meglátodmrmonster írta:Amikor még ideigazolt, akkor hány olyan meccs volt, hogy amikor nem játszott, szinte mindig meglátszott a csapat teljesítményén (természetesen negatív irányba), most el akarják adni egyesek... A padozás sem jó ötlet, attól az ilyen játékosok inkább visszaesnek, minthogy fejlődnének - lásd Riquelme a Barçában. Hadd játszon, majd belejön. Amúgy sem játszik olyan gyengén, legfeljebb magához képest.
Egy nagyon rossz megoldás után kifütyülték, mutatta a kamera és csóválta a fejét. Hogy most ez annak szólt hogy ezt úgy érezte hogy jobban is megcsinálhatta volna vagy annak hogy kifütyülték....nem tudomZozzy 5 írta:Kifütyülték? Arról lemaradtam, pedig kiváncsi lettem volna az arcára.
Lehet mondani, hogy nem lógott ki. Tényleg nem. Csak nála nem ennek kéne a célnak lenni, hanem mondjuk annak, hogy egyedül győzelemre vezeti a csapatot. Ettől távol volt...De nem kezdem el kritizálni megint, mert már unom.
Kölcsönbe.....Laza írta:Sziasztok!!Én véleményem hogy őrültség lenne eladni!!!!Tényleg nem megy neki de a megoldás sztm az lenne ha pl.:Télen elmenne KÖLCSÖNBE az idény végéig pl a Milánba!!Lenne 1 új közeg új kultura minden!!hat ha sikerülne összekapnia magát!!Véleményetek??