varga tamás írta:Itt mindenki R10 gyengélkedéséről értekezik. Nem mondom, van igazatok. Tényleg rossz passzban van.
Viszont nála van legalább két gyengébb láncszem. Az egyiket Frank Rijkaatdnak, a másikat Thierry Henry-nak hívják.
Frankről ismeritek a véleményem, teljesítménye, hozzáértése lassan már az értékelhetetlen kategóriába esik.
Titi itt van lassan 4 hónapja, nyáron volt ideje össszecsiszolódni a csapattal, de amit mutat, hát az rémgyenge, Foch marsall. A bajnokságban 4 gólnál tart, ebből hármat a tökutolsó, semmirese való Levante ellen hozott össze, meg tegnap egy mázlistát. Akinek az elég, az legyen vele elégedett. Nekem kevés, ennyi pénzért ez nulla, egy nagy nulla. Ha Samu felépül, Henry-t azonnal a kispadra raknám, vagy még oda sem. Ezért nem volt rá szükség, ez a teljesítmény nálam elfogadhatatlan. Számtalanszor látni ahogy behúzódik a védők mögé, ha megkapja a labdát, akkor néha megcsinál egy cselt, de legtöbbször szerelik. Tegnap i volt egy momentum, amikor tisztára játszotta magát, majd a kapu fölé emelt egy méterrel. Kezd elegem lenni belőle, remélem Eto'o mihamarabb visszatér, és Henry a padon találja magát. Itt van négy hónapja, de még egy fűszálat nem tett keresztbe a Barcáért.
Én nem látom ennyire siralmasan a helyzetet mint te. Tény, nem vitatom hogy Henry nem játszik úgy ahogy az tőle elvárható lenne és legfőképp úgy amiért leigazoltuk. DE. Volt egy 5 hónapos kihagyása, előtte sem játszott valami sokat mert ilyen olyan kisebb sérülések miatt nem tudott játszani. Tehát nézhetjük úgy is hogy volt egy teljes idény kihagyása. Persze ez túlzás mert azért játszott jónéhány meccsen de ezeket nem egyhuzamban hanem szakaszokban.
Nem akarok hajnal 1-ig tartó vitába kezdeni veled de egy pár ponttal azért nem értek egyet. És nehogy azt hidd hogy én mániákus R10 fikázó vagyok vagy sportot űzök abból hogy őt szidjam orrba szájba.
"Számtalanszor látni ahogy behúzódik a védők mögé, ha megkapja a labdát, akkor néha megcsinál egy cselt, de legtöbbször szerelik"
R10 mit csinál? Megkapja a labdát, megpróbál egy cselt de ahogy elveszik tőle már esik össze és néz a bíróra. Vagy megkapja a labdát, hátat fordít a védőjének, elkezdi fedezgetni a labdát, tologatja hátrafele, aztán odajön egy másik védő aki kicsit még rúgdossa és végül elveszi tőle a labdát. A reakció ugyan az.
"Tegnap i volt egy momentum, amikor tisztára játszotta magát, majd a kapu fölé emelt egy méterrel."
2 éve minden meccsen van 3-4 olyan momentum amikor Dinho megkapja a labdát, felnéz és átíveli a labdát a pálya bal oldaláról a 16-oson belül a jobb oldalra. Rendszerint ezek a labdák maximum ha nem lenne védőháló akkor valamelyik B-közép beli szurkolónak lennének jók. Aláírom, 2-3 éve az ilyen labdák 80%-a halálpontos volt és általában ebből gól is született. De már régen nem mennek neki ezek sajnos

Erre mondják hogy ha valami nem megy akkor nem kéne erőltetni. Próbálkozzon más megoldással vagy mittudom én.
És mégegyszer mondom hogy nem vagyok antiDinho fan. Tiszta szívemből szeretném ha feljavulna mert már érzem hogy ha egyszer eligazol akkor nálam abból sírás lesz a vége.