Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt viszont biromTeeeB0R írta:s valdes haja, meg az a rago...?HAnonymus írta:A játéka nekem is de amit a hajával csinált...![]()
![]()
Na az undorító... Eszti kiváncsi vagyok mit szól hozzá
Ez Torresnek szoltHAnonymus írta:A játéka nekem is de amit a hajával csinált...![]()
![]()
Na az undorító... Eszti kiváncsi vagyok mit szól hozzá
Torres????Mr. Master írta:Szerintem nem kéne visszahozni:
Efycsatáros játékot játszunk, és oda jövőre hova férne be?
Eto'o/Larrson/Maxi Lopez/Torres (ha minden jól, megy, de helyére még más is jöhet)
Saviola bazi sok pénzt keres...LG írta:Ja...mit pénzugyileg, mint a játéka miatt is.Silvanus írta:Szerintem is jó lenne, ha visszahoznánk őt, de azt is meg kell mondjam őszintén, hogy az ő kvalitásai sem jobbak, sőt - mint Savioláé, ezért nem értem, hogy őt miért, és Saviolát miért nem?!... Pusztán csak MERT? Mert Rijkaard nem szereti? Azért ez így szomorú lenne, és talán súlyos hiba is...
Én mindkettőjüket kedvelem, de azért SAVIOLA még is csak SAVIOLA, EMBEREK!!!!!!!!!
Ja...mit pénzugyileg, mint a játéka miatt is.Silvanus írta:Szerintem is jó lenne, ha visszahoznánk őt, de azt is meg kell mondjam őszintén, hogy az ő kvalitásai sem jobbak, sőt - mint Savioláé, ezért nem értem, hogy őt miért, és Saviolát miért nem?!... Pusztán csak MERT? Mert Rijkaard nem szereti? Azért ez így szomorú lenne, és talán súlyos hiba is...
Én mindkettőjüket kedvelem, de azért SAVIOLA még is csak SAVIOLA, EMBEREK!!!!!!!!!
Jah és addig meg kell csatár!Charlie írta:Visszahozzuk,DE csak nyáron,mert csak akkor lehet!nb.nb.nb írta:Sztem sokkal jobb ötlet lenne őt visszahozni mint 1 uj csatárt vásáronli, vagy kölcsönözni.
C.