Szerinted nem próbálta már meg elmondani nekik százezerszer??? Csak látta, hogy lexarják. Egyébként meg mostmár előbb utóbb vitáknak kell kialakulni, mert ez így nem fog menni! Mára olyan helyzetben van a csapat, hogy a "beszéljük meg, a sajtónak meg vigyorgunk a nagyvilágba" már nem segít! Kellenek a viták, és meggyőződésem, hogy ez az Edmilson nyilatkozat is kellett, mondhat bárki bármit.Titinho írta:Szerintem igenis nyilatkozhatták volna HA így lenne! De nincs így! Az fix, hogy van benne igazság de ezt akkorsem a sajtónak kell szétkürtölni hanem a csapattal kell megbeszélni!!! Xavi szavaival élve: "Én innen azt kérem, hogy legyen nyugalom, mert ez nagy vitákat generálhat az öltözőn belül." Ha valamelyik is elveszti majd a fejét az öltőzőben akkor az szép lesz! Ezért nagyon meg fogom utálni, ha ez bekövetkezik!
Azt mondta, hogy egyesek nem végeznek megfelelő edzésmunkát!! Én ezt neki elhiszem, mivel testközelből látja, és ilyet nyilván nem találna ki heccből. Könyörgöm, ha ilyen van, akkor mi a büdös francért ne alakulhatnának ki viták, keményebb beszélgetések??
Csak egy példa arra, hogy néha igenis keményebbnek kell lenni egymással, és ez ad ösztönző erőt: Nézd meg, hogy mi volt a VB után Ronaldo és Rooney között. Rooney a tökét akarta lecsavarni, kifakadt a sajtóban is, nem is egyszer, és nem az öltözőben kezdett el terelni. Megnézhetjük, hogy azóta milyen teljesítményre képeske együtt.