Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerinted nem próbálta már meg elmondani nekik százezerszer??? Csak látta, hogy lexarják. Egyébként meg mostmár előbb utóbb vitáknak kell kialakulni, mert ez így nem fog menni! Mára olyan helyzetben van a csapat, hogy a "beszéljük meg, a sajtónak meg vigyorgunk a nagyvilágba" már nem segít! Kellenek a viták, és meggyőződésem, hogy ez az Edmilson nyilatkozat is kellett, mondhat bárki bármit.Titinho írta:Szerintem igenis nyilatkozhatták volna HA így lenne! De nincs így! Az fix, hogy van benne igazság de ezt akkorsem a sajtónak kell szétkürtölni hanem a csapattal kell megbeszélni!!! Xavi szavaival élve: "Én innen azt kérem, hogy legyen nyugalom, mert ez nagy vitákat generálhat az öltözőn belül." Ha valamelyik is elveszti majd a fejét az öltőzőben akkor az szép lesz! Ezért nagyon meg fogom utálni, ha ez bekövetkezik!
Persze...Puyol, Xavi és Ini csak mentették ezzel a nyilatkozattal, amit menthető. Ha ilyet mondtak volna, mint amit Te gondolsz, pont akkor lenne botrány, akkor lehetne elkezdeni kombinálni, hogy milyen konfliktusok vannak az öltözőben. MOst csak annyi történt, hogy Milkának volt vér a pucájában, és úgy látja, hogy ez kell. A többiek pedig majd szépen sorba lenyilatkozzák ugyan azt, mit Puyolék, de hogy annka eredménye nem lesz, az biztos.Titinho írta: Ha már mondta volna akkor szerintem nem lepődött volna meg ennyire Puyol, Xavi és Iniesta!!! Így:Nemtudják ők sem, hogy miért mondott ilyeneket! Ha már tudtak volna róla akkor azt mondják, hogy "ezt már megbeszéltük az öltözőben is és nemértem, hogy miért kellett a sajtónak kibeszélni"! Kb. ezt mondták volna szerintem!
Ha már mondta volna akkor szerintem nem lepődött volna meg ennyire Puyol, Xavi és Iniesta!!! Így:Zozzy 5 írta:Gondolom már elmondta a véleményét párszor az öltözőn belül is, meg az elnöki szobában is. Nem hiszem, hogy eddig kussolt, aztán most kifakad a médiában. Csak látta, hogy menniyre hatásos az, ha "megbeszélik az öltözőben". Majd most talá észbekapnak páran.
Semmi sem biztos. Viszont szerintem ideje volt a érem másik oldalán lévő megoldáshoz nyúlni, mert amivel eddig próbálkoztak, az nem vált be. El lehet még ezzel egy jóidejig játszadozni, mindneki örül, mindeki span a másikkal, csak épp az eredmények nem jönnek.barca99 írta:Ez a baj, hogy talán. Ez sztem egy kétélű dolog, ami nem biztos, hogy beválik.![]()
Gondolom már elmondta a véleményét párszor az öltözőn belül is, meg az elnöki szobában is. Nem hiszem, hogy eddig kussolt, aztán most kifakad a médiában. Csak látta, hogy menniyre hatásos az, ha "megbeszélik az öltözőben". Majd most talá észbekapnak páran.Primitive írta:És, szerinted az a médiára, meg a sajtóra tartozik. Persze, hogy mondja el a véleményét, de ne zavarja fel az így sem álló vizet... Nyugodtan mondja el Laportának, Rijkaardnak, a véleményét. Nem bánom, de ne teregesse ki a szennyest. Minden klubba vannak gondok, csak nem mindenhol van aki kifakad, és kiszivárogtassa a dolgokat. Ezesetben Edmilson megérett egy "barom" jelzőre!
Dinho-ra sztem nem lehet panasz, egyre jobb formában van (getafe-i meccset kivéve). Nemtudom viszont hogy kire gondolhatott.zsoltman írta:szerintetek kikre gondol Edmilson? Dinhóra,marquezra...???
Nekem meg abból van elegem, hogy látja Rijkaard ezeket a gondokat, lenyilatkozik valami gyönyörű szépet, majd semmit nem csinál! Legalább az igazat mondaná! Edmilka kimondta a frankót és kész! Csapaton belül meg ebből balhé ugyse lesz, mert jelentéktelen Edmilka szerepe. Ugyis elmegy majd.Titinho írta:Nem értem, hogy miért kell most kavarnia a [auto_cenzúra] Edmílsonnak!Így sincs most "haláli nyugalom" a csapat körül erre tesz egy ilyen interjút! Kinek képzeli magát??? A játékával tűnjön inkább ki, ne a szövegével!
(mondjuk ha minden fűszálba elesik és kidől fél évre akkor hagyjuk inkább...
) Így könnyű kritizálni a csapatot meg a játékot, hogy nem játszik szinte egy éve! Undorító az ilyen...már nyáron is elküldtem volna innen és remélem, hogy télen el is megy! Mit bomlasztja itt a csapatot ha nem is játszik és csak a szája jár!
Ezzel végleg elásta nálam magát!(és szerintem nem csak nálam)
Nagyon haragszom most rá emiatt!!! Ez nem tartozik a sajtóra!!! Az öltözőben elmondhatja de nem pont a SPANYOL sajtónak! Még Rijkaard se mond ilyeneket pedig ő is látja ezeket a dolgokat! Áhh...mindegy...most megint megy majd a balhé! Köszönjük Edmílson!!!
Mé' barom? Eddig úgy gondoltátok, hogy nem így van? Simán fel tudom sorolni az edzésen alibizőket, meg a pénzért "nálunk" játszókat. Ne legyetek már naív gyerekek.Primitive írta:Edmilson, Te barom! Mit művel ez az ember?! Ez az interjú, kééész... Ezt szerintem is öltözőben kellett volna elmondania... Ebből, asszem, hogy lesz cirkusz! Bár, lehet pozitív hatása is, de ennek nagyon botrány szaga van..![]()